2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Allah aşkına actıgım konuya bı bakarmsnz sinirden belımn agrısı arttı bu dünyada kadının dusmanı yıne kadın. Ne cahıl insan var memlekette hayret bsy

Ayy insallah balım bizde gelmek icin sabirsizlaniyoruz inan kiii. Burda belirti konusmaktansa orda midem bulaniyor sende ne var diye konusmayi tercih ederim 🥲🙏
Bende aksam ufak bi pembelik gördüm ama bilmiyorum neyin nesi catlamaya göre 10.gundeyim.
Bi önceki kimyasalda Benm 10. Gün gelmişti lekelemme tutunmaymış işte
Bende sıfır belirti stresliyim ondan dolayı herkes bi bulantı istifra b
Başlamadı bende

Oy Allahım bunca güzel kadın yanılıyor olmasiiiiin. Insallah yerlesme olsun bu yaşadığım şey 🥲 zor tutuyorum kendimi yaa gözlerim doluyor. Tamam her ihtimale hazirim ama beklemedigim sey gelirse de cok modum düşecek farkındayım. Kasık ağrım da var çünkü..
İnşallah yanilmayiz canım bende hep kaşık ağrısı vardı canım hala da arada bir ağrıyor inşallah günlerin çabuk geçer test yaparsın 🌸🥰

Bende yumurtalıklarıma bakarken iki defa bastırdı rahim tesr arkaya dönük ama sorun degil bu deyince cok şaşırdım dedim ben dogum yaptım hiç böyle bişey demediler bu yaşıma kadar diye acaba benimki sonradanmı olmuştur bilemedim şuanda ama sanırım bunun için ters ilişki daha iyi oluyormuş tirahim ters durdugu için sen normalmi yasadım ilişkini yoksa buna dikkat ettin mi
Ters ilişki nedir🙈

Bi önceki kimyasalda Benm 10. Gün gelmişti lekelemme tutunmaymış işte
Bende sıfır belirti stresliyim ondan dolayı herkes bi bulantı istifra b
Başlamadı bende
Ay insallah benimki de yerlesmedir de bebegim tutunmaya yer ariyordur göbüsümde 🙏🙏
Canim sakkkin bu kötülüğü yapma kendinee. Bende kusmadim. Herkes farkli oluyor. Cogu kisi de kusmamisti benim konustugum grupta. O yuzden rahat ol. Belirtisiz geciriyorsun sende sevin iste. Benim midem hassasti yiyeceklerin cogunun kokusu kötü geliyordu. Hele de sogan. Bazi hassasiyetler baslayacaktir daha erken. Kalp atisini bir duy sonra belirginlesir bunlar daha cok gebeliginin nasil devam edecegi falan.

İnşallah yanilmayiz canım bende hep kaşık ağrısı vardı canım hala da arada bir ağrıyor inşallah günlerin çabuk geçer test yaparsın 🌸🥰
Insallah kuzum İnşallah 🙏🥲 Allahım saglikla nasip etsin hamileyimdir İnşallah...
Kasik agrisi bende kaybettigim bebegimde hep vardi. Bu bendeki o agri gibi degil sanki ama insallah ben yaniliyordumdur yaa.

Haahah dogru balla bulduk birbirimizi de sen az gec geldinn😁

Ay sorma basima geleniii😅😅 ispanagi zaten bir baraj suyla yikadim ettim neyse sonunda dedim kavurayim bari oyle yiyelim. Tereyagli falan guzel bir pisirdim. Yemegin tadina bakma adetim de pek yoktur masada bakarim bende herkesle. Kiz iki catal aldim alla alla bir gariplik var diyorum. Acı tadı 🤦‍♀️ bildigin acı. Yiyemedik yaaa iki catal aldik gerisi çöpe gitti. Onca yikamama mi üzüleyim malzemelerime mi 😅😅 bu da boyle bir anımdı😅
Niye öyle kötü olmuş ki dün benimde sarmaların yarısı gitti dibi bildiğin yandı üzeride pişmesi dirk kaldı ilk defa başıma geldi 😂

Ay insallah benimki de yerlesmedir de bebegim tutunmaya yer ariyordur göbüsümde 🙏🙏
Canim sakkkin bu kötülüğü yapma kendinee. Bende kusmadim. Herkes farkli oluyor. Cogu kisi de kusmamisti benim konustugum grupta. O yuzden rahat ol. Belirtisiz geciriyorsun sende sevin iste. Benim midem hassasti yiyeceklerin cogunun kokusu kötü geliyordu. Hele de sogan. Bazi hassasiyetler baslayacaktir daha erken. Kalp atisini bir duy sonra belirginlesir bunlar daha cok gebeliginin nasil devam edecegi falan.
Doğru rahat geçiriyorum diye sevinmem lazım ama işte bakalım yarın inşallah kalp atışını duyarsak

ne kadar sürede çektiler benim adetin 2-3 günü hormon tahlillerim var ama rahim filmi için bişey demedi doktor yakın tarih mi veriyor merak ettim
Canim, regl oldugunda gittiginde sana bir numara veriyor o numarayi ariyorsun randevu aliyorsun. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama sehirlere gore yogunluklar degisiyor. Ben cektircegim zaman ilk ay randevu bulamamistim. Reglin ilk günü aramani tavsiye ederim.
Randevu bulabilirsen reglin bittikten sonra 10 gün icindeydi yanilmiyorsam cekiyorlar. Reglden sonra iliski fln olmayacak ama. Aklinda olsun hsg cekilmeden once. Regl sonrasi kocisle kanki oluyorsun hsg cekildikten sonra da dr ne derse ona gore ilerliyorsun.

Haahah dogru balla bulduk birbirimizi de sen az gec geldinn😁

Ay sorma basima geleniii😅😅 ispanagi zaten bir baraj suyla yikadim ettim neyse sonunda dedim kavurayim bari oyle yiyelim. Tereyagli falan guzel bir pisirdim. Yemegin tadina bakma adetim de pek yoktur masada bakarim bende herkesle. Kiz iki catal aldim alla alla bir gariplik var diyorum. Acı tadı 🤦‍♀️ bildigin acı. Yiyemedik yaaa iki catal aldik gerisi çöpe gitti. Onca yikamama mi üzüleyim malzemelerime mi 😅😅 bu da boyle bir anımdı😅
Ya grup takipten çıkmış güncellemeden sonra bulamadım bir türlü 😂😂

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu 🙄 en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa 🥲
Bende bu ay zar gibi geldi idrar yolu enfeksiyonu diye düşünmüştüm ama tutunmaymıl

Niye öyle kötü olmuş ki dün benimde sarmaların yarısı gitti dibi bildiğin yandı üzeride pişmesi dirk kaldı ilk defa başıma geldi 😂
Bilmiyorum kuzu yaa. Netten de baktim oluyormus boyle acilik. Evlendigimden beri ilk kez basima geldi 😁 kahvaltilik yedik kalktik😁
Senin sarmalar da benimki gibi sanssizmis desene 😁

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu 🙄 en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa 🥲
Bende bu ay zar gibi geldi idrar yolu enfeksiyonu diye düşünmüştüm ama tutunmaymıl
Z zeyyy123 peki randevu için çok geç bir tarih mi verdiler merak ediyorum.
yoj direk adetin 7. Günü yanı biter bitmez gel dedi

O yerleşmedir ya inşallah 🌹🙏🏻

Doğru rahat geçiriyorum diye sevinmem lazım ama işte bakalım yarın inşallah kalp atışını duyarsak
Sevin canim sen başkalarıyla kendini kiyaslama. En büyük kötülük o. Herkesin gebeligi kendine has. Yarin mi gidiyorsun muayeneye. Hadi bakalim insallah saglikla duyarsiniz kalbini pıt pıtları🥰
Yaaa öyle de mi geliyormus 🤔 ay neler ogreniyorum. Burasi ve sizler de iyiki varsiniz kizlar cidden 🥰🙏

Back
X