2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim, regl oldugunda gittiginde sana bir numara veriyor o numarayi ariyorsun randevu aliyorsun. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama sehirlere gore yogunluklar degisiyor. Ben cektircegim zaman ilk ay randevu bulamamistim. Reglin ilk günü aramani tavsiye ederim.
Randevu bulabilirsen reglin bittikten sonra 10 gün icindeydi yanilmiyorsam cekiyorlar. Reglden sonra iliski fln olmayacak ama. Aklinda olsun hsg cekilmeden once. Regl sonrasi kocisle kanki oluyorsun hsg cekildikten sonra da dr ne derse ona gore ilerliyorsun.
istanbuldayım canım anladım inşallah şansıma hemen bulurum 🤲🏻 çok teşekkür ederim. Aranılan yer sadece rahim filmi için mi randevu veriyor 🙈
Eşimede sperm testi yaptıracağız devlrt mayısın donuna veriyor cok uzun tarih

Bilmiyorum kuzu yaa. Netten de baktim oluyormus boyle acilik. Evlendigimden beri ilk kez basima geldi 😁 kahvaltilik yedik kalktik😁
Senin sarmalar da benimki gibi sanssizmis desene 😁
Ayy belki ıspanak değildi ona benzeyen bir ottu belki yeseniz kötü bir şey olabilirdi Allah korumuş sizi böyle. Her şerde bir hayır vardır bizde ortadaki pişmişleri yedik sadece. 😂😁🥰

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu 🙄 en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa 🥲
inşallah yerleşme kanamasıdır.Benim ilk hamileliğimde olmadı bir kanama ama yaşayan cok var. Kasık ağrın var mı?

Oy Allahım bunca güzel kadın yanılıyor olmasiiiiin. Insallah yerlesme olsun bu yaşadığım şey 🥲 zor tutuyorum kendimi yaa gözlerim doluyor. Tamam her ihtimale hazirim ama beklemedigim sey gelirse de cok modum düşecek farkındayım. Kasık ağrım da var çünkü..
Cnm sakın modunu düşürme olmasada ilk deneme de geç biliyorum zor ama kendini lütfen güçlü tut iki sonucuda kendini cok iyi hazırlaki bünyen düşmesin güçlü olmak zorundayız

istanbuldayım canım anladım inşallah şansıma hemen bulurum 🤲🏻 çok teşekkür ederim. Aranılan yer sadece rahim filmi için mi randevu veriyor 🙈
Biz özelde 2300 yaptırmıştık sperm testini
Rahim filmi için hangi yakadasın nereyi düşünüyorsun

Ayyy amin kuzucum aminnn insallah yerlesmedir bebetom yerlesmeye calisiyordur benim yumus karnima 🥲🙏
Benzer bir leke çamaşırımda görmüştüm kimyasal olan gebeliğimde adet olacam sandım ped koydum devamı gelmedi ama sonra günüm geçti test pozitif geldi ama sonu buruk bitti ama senin inşallah sağlıkla doğacak 🙏🏻😂😁

Istanbulda da bir tık gec verebiliyor randevu bildigim kadariyla ama en gec 1 ay sonraya alirsin. Evet canim rahim filmi randevusu alcaktim dediginde zaten bakip musaitlik varsa randevu veriyorlar.
Aaa niye o kadar gec ? Normal urolojiye gidip sperm testi vercem dese hemen aliyorlar. Bak sen hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama arkadasim zeynep kamile gidiyordu o hastanedeki uroloji bölümü hemen aliyor sperm örneği. Kadin dogum dr.u istedi demeniz lazim daha once alirlar gibi geliyor

inşallah yerleşme kanamasıdır.Benim ilk hamileliğimde olmadı bir kanama ama yaşayan cok var. Kasık ağrın var mı?
Ay insallah canim benim yaa.. yerlesme olur inşallah.. kasık ağrım da var canim hafif hafif. Insallah kırmızılar gelmez de bebis gelir

Cnm sakın modunu düşürme olmasada ilk deneme de geç biliyorum zor ama kendini lütfen güçlü tut iki sonucuda kendini cok iyi hazırlaki bünyen düşmesin güçlü olmak zorundayız
Haklisin canim.. insallah guzel haber gelir de.. o zaman hersey daha güzel olur.. insallah pozitif haber almayi nasip etsin Allahım..

Istanbulda da bir tık gec verebiliyor randevu bildigim kadariyla ama en gec 1 ay sonraya alirsin. Evet canim rahim filmi randevusu alcaktim dediginde zaten bakip musaitlik varsa randevu veriyorlar.
Aaa niye o kadar gec ? Normal urolojiye gidip sperm testi vercem dese hemen aliyorlar. Bak sen hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama arkadasim zeynep kamile gidiyordu o hastanedeki uroloji bölümü hemen aliyor sperm örneği. Kadin dogum dr.u istedi demeniz lazim daha once alirlar gibi geliyor
aaa bir deneyelim ☺️ özelde yaparız diye düşünüyordum ama çok pahalı sanırım.

Ayy belki ıspanak değildi ona benzeyen bir ottu belki yeseniz kötü bir şey olabilirdi Allah korumuş sizi böyle. Her şerde bir hayır vardır bizde ortadaki pişmişleri yedik sadece. 😂😁🥰
Yok kuzu ispanakti ama azcik dallari solmustu bende heralde ondan diye yemedik. Dedim birak yemeyelim zehirler mehirler.
Hahaha😁 sarmayla ugras ortadan iki uc tane ye kalk yazik 😁
Bende bi baraj suyla yikadim ispanagi kaldirip attik🤦‍♀️😁
Benzer bir leke çamaşırımda görmüştüm kimyasal olan gebeliğimde adet olacam sandım ped koydum devamı gelmedi ama sonra günüm geçti test pozitif geldi ama sonu buruk bitti ama senin inşallah sağlıkla doğacak 🙏🏻😂😁
Aayy amin kuzu insallah yerlesmedir de saglikla dogar bebisimmm. Oy annesi totosunu yesin 😁

aaa bir deneyelim ☺️ özelde yaparız diye düşünüyordum ama çok pahalı sanırım.
Bir soyleyin canm. Kadin dogumcumuz istedi diye. Ozele cok para verirsiniz. Büyük ihtimal ztn sana kagit verir dr. O kagitla gider esin.

Eklentiler

• IMG_20250205_003224.webp
    IMG_20250205_003224.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20250205_003202.webp
    IMG_20250205_003202.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 40
Canim 31 im 3 senelik evliyim. Bebis istemeye basladiktan 6 ay sonra gebe kaldim sonra düşük oldu iste. Daha bu ilk deneme düşükten sonra. Z zeyyy123

Back
X