30 ocakta başladım canım 3 gündür gölgeli silik görüyorum varsaBana da laboquıck le bakmak gelıyo ıcımden 6kala görenlerde var ya hahaha. Ay ne bileyim onda görüp şüphelenip erken test mi yapsam dedim ama sen kaç gün kala başladın tam olarak avoks
Şu anda kaç gün vardı30 ocakta başladım canım 3 gündür gölgeli silik görüyorum varsa
Geçen hesaplamıştık ya canım belirsiz benim. Döngünüm 33. Günü amaŞu anda kaç gün vardı
5.dakikadaki hali var mi kuzum genlde testlerde 5.dkika yaziyor kan versene kuzum gunun gectiyseKızlar elimde kalan son testi yaptım en azından testler bitsin de kurtulayım bu şekilde çıktı 3. Dakikada falan çektim
29'unda çatladı kuzum 12 şubat adet günümm. İşte 6 günde çok ütopik günlerden. Bugün öyle sıcak sıcak o kadar çok akıntım geldi ki anlatamam. Ama daha önce de akıntı çok geldiği için umutlanamıyorumBen 4 kala yapmistim iki gun sonra yap bence ymurtlaman 13-14civariysa kuzum
Tam dikkat etmedim ki canım 3 civarı demiştim belki 5tir aslında kuruma değil demek istedim5.dakikadaki hali var mi kuzum genlde testlerde 5.dkika yaziyor kan versene kuzum gunun gectiyse
O zamn 3gun sonra yap bence 4kala cikmisti benim29'unda çatladı kuzum 12 şubat adet günümm. İşte 6 günde çok ütopik günlerden. Bugün öyle sıcak sıcak o kadar çok akıntım geldi ki anlatamam. Ama daha önce de akıntı çok geldiği için umutlanamıyorumbuarada Bir tık daha iyi iyi gibiyim hareket kısıtlığım çok ama elhamdülillah buna şükrediyorum en azından ayağa kalkabiliyorum
Insallah yerlesmedir kuzucum. Hayal ve umut etmekten baska çarem yok su an. Ne yapsam da bir seyi degistiremem sonucta.. oyle yogun bir lekelenme de yok aslinda. Peceteye silince gelen az bir pembe seffaf arasi akıntı.Ayy hadi yaaa olsun saglik olsun kuzum Uzulme herseyin bi vakti saati var yakin zamanda olcak inaniyorum hem belli olmaz belki yerlesmedir yerlesme 2-3gun surebiliyormuş
Sagol kuzum Allah razı olsunİnşallah kuzum dualarim seninle
Bence öyle görünüyor canimGerçekten miinşallah öyledir
Hayirlisi bakalim akşama kadar netlik kazanir genelde oyle geldigi zmn aksam geliyormu reglInsallah yerlesmedir kuzucum. Hayal ve umut etmekten baska çarem yok su an. Ne yapsam da bir seyi degistiremem sonucta.. oyle yogun bir lekelenme de yok aslinda. Peceteye silince gelen az bir pembe seffaf arasi akıntı.
Ama tabi benim adini anmak istemedigim regl de boyle sinyal verir hep. Ondan biraz da modum düştü
Sagol kuzum Allah razı olsun
Cumlemizden kuzumInsallah yerlesmedir kuzucum. Hayal ve umut etmekten baska çarem yok su an. Ne yapsam da bir seyi degistiremem sonucta.. oyle yogun bir lekelenme de yok aslinda. Peceteye silince gelen az bir pembe seffaf arasi akıntı.
Ama tabi benim adini anmak istemedigim regl de boyle sinyal verir hep. Ondan biraz da modum düştü
Sagol kuzum Allah razı olsun
Yok kuzum 2 3 gun belki daha uzun sürüyor. 2 gün kala fln artiyor miktari.Hayirlisi bakalim akşama kadar netlik kazanir genelde oyle geldigi zmn aksam geliyormu regl
Ayy o kotuymus belirszlik cok kotu yaYok kuzum 2 3 gun belki daha uzun sürüyor. 2 gün kala fln artiyor miktari.
Bence öyle görünüyor caniminsallah yanilmayiz da pozitiftir
En son regl tarihin neydi benimde duzensizdi ben onu esas alip test yaptm mecbrTam dikkat etmedim ki canım 3 civarı demiştim belki 5tir aslında kuruma değil demek istedim
3 ocak son regl tarihim döngümün 33. Günü oluyorEn son regl tarihin neydi benimde duzensizdi ben onu esas alip test yaptm mecbr
Anladim kuzum bat o zmn yarin oluyor sanirm bat tarihin degilmi yanlis hesaplamdysam hadi hayirlisi bence eczaneden bi test daha al kan ver belirtin varmi peki cnm3 ocak son regl tarihim döngümün 33. Günü oluyor
Normalde pazartesi olmam lazımdı canım çünkü 3 aralıkta oldum sonra 3 ocakta oldum ben de 3 şubat bat diye hesapladım o yüzden. Belirtim var o yüzden de bu ay fazla umut ettim. Meme uçlarımda acıma var ve içleri çok değişik sızlıyor iştahım çok açıkAnladim kuzum bat o zmn yarin oluyor sanirm bat tarihin degilmi yanlis hesaplamdysam hadi hayirlisi bence eczaneden bi test daha al kan ver belirtin varmi peki cnm
12 Şubat cnm çok çok teşekkür ederim
Kan ver canım düsünüp kendınede stres yapma varsa zaten vıksrNormalde pazartesi olmam lazımdı canım çünkü 3 aralıkta oldum sonra 3 ocakta oldum ben de 3 şubat bat diye hesapladım o yüzden. Belirtim var o yüzden de bu ay fazla umut ettim. Meme uçlarımda acıma var ve içleri çok değişik sızlıyor iştahım çok açık
Sabahlarimi ozellikle acikiyorsunNormalde pazartesi olmam lazımdı canım çünkü 3 aralıkta oldum sonra 3 ocakta oldum ben de 3 şubat bat diye hesapladım o yüzden. Belirtim var o yüzden de bu ay fazla umut ettim. Meme uçlarımda acıma var ve içleri çok değişik sızlıyor iştahım çok açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?