2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bana da laboquıck le bakmak gelıyo ıcımden 6kala görenlerde var ya hahaha. Ay ne bileyim onda görüp şüphelenip erken test mi yapsam dedim ama sen kaç gün kala başladın tam olarak avoks
30 ocakta başladım canım 3 gündür gölgeli silik görüyorum varsa

Ben 4 kala yapmistim iki gun sonra yap bence ymurtlaman 13-14civariysa kuzum
29'unda çatladı kuzum 12 şubat adet günümm. İşte 6 günde çok ütopik günlerden. Bugün öyle sıcak sıcak o kadar çok akıntım geldi ki anlatamam. Ama daha önce de akıntı çok geldiği için umutlanamıyorum buarada Bir tık daha iyi iyi gibiyim hareket kısıtlığım çok ama elhamdülillah buna şükrediyorum en azından ayağa kalkabiliyorum

O zamn 3gun sonra yap bence 4kala cikmisti benim ateşini ölc bence ben atesimi olctugumde hep yuksek cikmisti ordanda suphelenmistm hic dusmyordu ateş iyi olmana sevindm canim bununla gecmis olsun sabirszlikla sizi beklyrm ekim annelerine

Ayy hadi yaaa olsun saglik olsun kuzum Uzulme herseyin bi vakti saati var yakin zamanda olcak inaniyorum hem belli olmaz belki yerlesmedir yerlesme 2-3gun surebiliyormuş
Insallah yerlesmedir kuzucum. Hayal ve umut etmekten baska çarem yok su an. Ne yapsam da bir seyi degistiremem sonucta.. oyle yogun bir lekelenme de yok aslinda. Peceteye silince gelen az bir pembe seffaf arasi akıntı.
Ama tabi benim adini anmak istemedigim regl de boyle sinyal verir hep. Ondan biraz da modum düştü
İnşallah kuzum dualarim seninle
Sagol kuzum Allah razı olsun

Hayirlisi bakalim akşama kadar netlik kazanir genelde oyle geldigi zmn aksam geliyormu regl

Cumlemizden kuzum Umarim guzel haberleri yazarsn buraya

Anladim kuzum bat o zmn yarin oluyor sanirm bat tarihin degilmi yanlis hesaplamdysam hadi hayirlisi bence eczaneden bi test daha al kan ver belirtin varmi peki cnm
Normalde pazartesi olmam lazımdı canım çünkü 3 aralıkta oldum sonra 3 ocakta oldum ben de 3 şubat bat diye hesapladım o yüzden. Belirtim var o yüzden de bu ay fazla umut ettim. Meme uçlarımda acıma var ve içleri çok değişik sızlıyor iştahım çok açık

12 Şubat cnm çok çok teşekkür ederim

Kan ver canım düsünüp kendınede stres yapma varsa zaten vıksr

Sabahlarimi ozellikle acikiyorsun bide Gogus uclarinda kucuk sivilce gbi seyler ciktimi
Goguslerinde buyume hissediyormusun Bence acilde kan ver yaa cok merak ediyorum ben senin sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…