Sabahları ve gece yatınca çok acıkıyorum sanki biri midemi kazıyor gibi. Memelerimde dolgunlaşma var ama o sivilce gibi şeyler bende zaten vardı. Acilde kan vermeye eşimi ikna edemem büyük ihtimalle kızıyor çünkü stres yapıyorum diye tek gitmek de istemiyorum uzak çünkü ancak burda özel bi yerde parayla yaptırabilirimSabahlarimi ozellikle acikiyorsunbide Gogus uclarinda kucuk sivilce gbi seyler ciktimi
Goguslerinde buyume hissediyormusun Bence acilde kan ver yaa cok merak ediyorum ben senin sonucunu
Kuzum nasıl gördün ya ben hiçbir şey göremiyorum bu testte bana da öğretBak rengiyle oynadımSunsun9 varrr bak
Erkeğin 3 gün cinsel perhiz yapılması gerekmektedir. 3 ila 7 gün arası perhiz yeterlidir. 3 günden daha az perhizlerde sperm sayısı düşük çıkabilir. 7 günden uzun perhizlerde sperm hareketinde bir azalma görülebilir.Kızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acabaeva0108 babylovee Sunsun9 Vignette
Benim bilgim yok canım biz test vermedik ama 5 gün demişlerse cuma örnek verebilir diye düşünüyorumKızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acabaeva0108 babylovee Sunsun9 Vignette
Evet 8.gün olcak yaa 1 günle kacıyo ama bence gitse fikir mi alsa bılemedm belki yapar kızErkeğin 3 gün cinsel perhiz yapılması gerekmektedir. 3 ila 7 gün arası perhiz yeterlidir. 3 günden daha az perhizlerde sperm sayısı düşük çıkabilir. 7 günden uzun perhizlerde sperm hareketinde bir azalma görülebilir.
İnternette böyle yazıyor kuzum bence ertelesin.
Gidicem ama doktor negatif görüp git dedi bu ayı yarıladım zaten bu saatten sonra korunsam da doğru sonuç için regl bekliycem o yüzden diyorum bu aydan sonra gebe değilsem eğer korunmaya başlıyım sizce ?Korun tabiki canım doktoru dinle mutlaka hiç geciktirmeden git
Gitsin diyorsan bi gitsin belki olur dediğin gibi o zaman. Eğer uygun değilse doktor zaten tekrar gel der.Evet 8.gün olcak yaa 1 günle kacıyo ama bence gitse fikir mi alsa bılemedm belki yapar kız
Ama korunmazsan bu ay gebe kalma ihtimalin yok mu peki geçti mi doğurgan döneminGidicem ama doktor negatif görüp git dedi bu ayı yarıladım zaten bu saatten sonra korunsam da doğru sonuç için regl bekliycem o yüzden diyorum bu aydan sonra gebe değilsem eğer korunmaya başlıyım sizce ?
Kesinlikle ihmal etmiycem bu ayı yarıladım zaten ayın sonunda gebe değilsem korunuyum diyorum zaten bekliycem varmı yokmu diye hem doktor dedi bu şekilde tedavi esnasında hamile olduğunu öğrenenlere direk ilaca başlıyoruz korkma dedi ama hamile değilsen değerlerin düzelene kadar korun dediCnm kesinlikle korunmalısın sağlık herseyden önemli bak hamile kalırsan hamileyken müdahale edemezler sakın ihmal etme bebek saglıklı vücut ister sende rahat bir hamilelik gecirirsin önce kendini toparlamalısın ki tiroid te ciddi bişey yani asla ihmal etme
Öyle valla aklımdan çıkardım zaten artık düşünmüyorum tek derdim degerlerlerimin normal olması şuan önceliğim buVala cnm ne yap ne et önce kendini topsrlaki bebekte gelsin bende buay bir hasta oldum cok kötü gecirdim halime şükür ettim sağlık ne büyük nimetmiş bebege odaklanma bu bir iki ay kendini toparla inan cok daha iyi hissedeceksin kendini vücut hazır olmadıkça biz istediğimizi yapalalım daha da zor olcak hamile kalmamız
Cuma 8 oluyor canım maksimum günü varmış spermlerde de bayatlama olabiliyorBenim bilgim yok canım biz test vermedik ama 5 gün demişlerse cuma örnek verebilir diye düşünüyorum
Bilmiyorum ki çok düzensiz benim döngümAma korunmazsan bu ay gebe kalma ihtimalin yok mu peki geçti mi doğurgan dönemin
Aa bilmiyordum canım senin kızın kaç ayda olmuştuCuma 8 oluyor canım maksimum günü varmış spermlerde de bayatlama olabiliyor
Bence korun canım bu ay da gebe kalma ihtimalin olmasın çünkü değerin düşük epeyBilmiyorum ki çok düzensiz benim döngüm
Canım aklıma geldi eşime bu akşam eve uğra diyeceğim eğer bu akşam 6 günlük perhiz sıfırlanırsa cuma günü de 2 gün oluyor dolu dolu olmasa da o zaman alır mı acabaAa bilmiyordum canım senin kızın kaç ayda olmuştu
Ama en az da 3 değil miCanım aklıma geldi eşime bu akşam eve uğra diyeceğim eğer bu akşam 6 günlük perhiz sıfırlanırsa cuma günü de 2 gün oluyor dolu dolu olmasa da o zaman alır mı acaba
Evet çok düşük ne gibi yan etkisi olur ?bu selkilde gebe kalımanınBence korun canım bu ay da gebe kalma ihtimalin olmasın çünkü değerin düşük epey
Bilmiyorum ki canım doktor korun dediğine göre zararı vardır benim de tiroid sorunum var ama benim yüksek çıkıyor.. yani tiroid yetmezliğim var vücudum o hormonu üretmiyor sanırım senin de tam tersi çok fazla üretiyorEvet çok düşük ne gibi yan etkisi olur ?bu selkilde gebe kalımanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?