2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sabahlarimi ozellikle acikiyorsun bide Gogus uclarinda kucuk sivilce gbi seyler ciktimi
Goguslerinde buyume hissediyormusun Bence acilde kan ver yaa cok merak ediyorum ben senin sonucunu
Sabahları ve gece yatınca çok acıkıyorum sanki biri midemi kazıyor gibi. Memelerimde dolgunlaşma var ama o sivilce gibi şeyler bende zaten vardı. Acilde kan vermeye eşimi ikna edemem büyük ihtimalle kızıyor çünkü stres yapıyorum diye tek gitmek de istemiyorum uzak çünkü ancak burda özel bi yerde parayla yaptırabilirim

Kızlar ovulasyon yumurtlama devam ediyormu usteki dün alttaki bugun

Eklentiler

• Screenshot_20250205_155417_Gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acaba eva0108 babylovee Sunsun9 Vignette

Erkeğin 3 gün cinsel perhiz yapılması gerekmektedir. 3 ila 7 gün arası perhiz yeterlidir. 3 günden daha az perhizlerde sperm sayısı düşük çıkabilir. 7 günden uzun perhizlerde sperm hareketinde bir azalma görülebilir.

İnternette böyle yazıyor kuzum bence ertelesin.

Benim bilgim yok canım biz test vermedik ama 5 gün demişlerse cuma örnek verebilir diye düşünüyorum

Evet 8.gün olcak yaa 1 günle kacıyo ama bence gitse fikir mi alsa bılemedm belki yapar kız

Korun tabiki canım doktoru dinle mutlaka hiç geciktirmeden git
Gidicem ama doktor negatif görüp git dedi bu ayı yarıladım zaten bu saatten sonra korunsam da doğru sonuç için regl bekliycem o yüzden diyorum bu aydan sonra gebe değilsem eğer korunmaya başlıyım sizce ?

Gidicem ama doktor negatif görüp git dedi bu ayı yarıladım zaten bu saatten sonra korunsam da doğru sonuç için regl bekliycem o yüzden diyorum bu aydan sonra gebe değilsem eğer korunmaya başlıyım sizce ?
Ama korunmazsan bu ay gebe kalma ihtimalin yok mu peki geçti mi doğurgan dönemin

Kesinlikle ihmal etmiycem bu ayı yarıladım zaten ayın sonunda gebe değilsem korunuyum diyorum zaten bekliycem varmı yokmu diye hem doktor dedi bu şekilde tedavi esnasında hamile olduğunu öğrenenlere direk ilaca başlıyoruz korkma dedi ama hamile değilsen değerlerin düzelene kadar korun dedi

Öyle valla aklımdan çıkardım zaten artık düşünmüyorum tek derdim degerlerlerimin normal olması şuan önceliğim bu

Evet çok düşük ne gibi yan etkisi olur ?bu selkilde gebe kalımanın
Bilmiyorum ki canım doktor korun dediğine göre zararı vardır benim de tiroid sorunum var ama benim yüksek çıkıyor.. yani tiroid yetmezliğim var vücudum o hormonu üretmiyor sanırım senin de tam tersi çok fazla üretiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…