Bizde sperm testi verdik canım 7 günden sonraki perhizlerde yanıltma olduğunu söylediler. En az 3 gün perhiz olması gerek, en ideali 3-4. Gün gitmekEvet 8.gün olcak yaa 1 günle kacıyo ama bence gitse fikir mi alsa bılemedm belki yapar kız
Canım korunmayı bırakır bırakırmaz hamile kalmıştım o sessiz düşük oldu ondan sonra da Eylül sonu düşükten sonra nisanda hamile kaldım. Yani 7 ayda oldu. Şimdi de 7 deneme falan bir daha 13 gün sonrasına randevu var aslında belki de beklemek lazım belki de şu an hamileyim ve testte gerek kalmayacak adet olursam da gider 6 günlük perhizle verir Ben adetkenAa bilmiyordum canım senin kızın kaç ayda olmuştu
Kuzum yine max 5 günlük falan perhiz olsun. 8 günde hareketli sperm sayisi az cikabilir. Mesela 5gunluk iliski olmasin 6.gun sabah gidip ornek versin gibi.Kızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acaba @eva0108babylovee Sunsun9 @Vignette
Bence 13 gün sonrasına alın canım inşallah bebek vardır da hiç gerek kalmazCanım korunmayı bırakır bırakırmaz hamile kalmıştım o sessiz düşük oldu ondan sonra da Eylül sonu düşükten sonra nisanda hamile kaldım. Yani 7 ayda oldu. Şimdi de 7 deneme falan bir daha 13 gün sonrasına randevu var aslında belki de beklemek lazım belki de şu an hamileyim ve testte gerek kalmayacak adet olursam da gider 6 günlük perhizle verir Ben adetken
Evet kuzum konuştuk 13 gün sonrasını aldık muhtemelen gittiğimiz gibi yapar herhalde sonuçta bu da sıraya alınan bir şey değildir diye düşünüyorum kan vermek gibi bir şeyBence 13 gün sonrasına alın canım inşallah bebek vardır da hiç gerek kalmaz
Evet canım öyledir bence deEvet kuzum konuştuk 13 gün sonrasını aldık muhtemelen gittiğimiz gibi yapar herhalde sonuçta bu da sıraya alınan bir şey değildir diye düşünüyorum kan vermek gibi bir şey
13 gün sonrasında saatleri uyumadı eşime 21 şubat'a almak zorunda kaldı 16 gün var Ben bu ay rahm filmi yaptırırım diye düşünüyordum randevu bulursam Ama bu aya es geçeceğim eşimin sperm sonucuna göre eğer onun iyiyse bir sonraki adette hamile kalamazsam Ben rahim filmi çektireceğim . Ama onun sonuçları iyi gelmezse ki İnşallah iyi gelir. Birkaç ay beklerm ilaç falan veriyorlardır herhalde. Ortalama 4 günlük perhizle gider. Bugün aniden böyle bir karar aldık Yani burada bir arkadaşım da dün akşam söyledi bana mantıklı geldi önce sperm vermesi çok daha mantıklı gerçektenKuzum yine max 5 günlük falan perhiz olsun. 8 günde hareketli sperm sayisi az cikabilir. Mesela 5gunluk iliski olmasin 6.gun sabah gidip ornek versin gibi.
Kuzu benim eşim 2. ye veriyor spermiyogramı. 3. veya 4. günü kabul ediyor bizim gittiğimiz özel hastane. Hatta ben regl zamanıma denk getirmiştim çok iyi olmuştu. Reglimin ilk günü kendimiz ilişki olmadan hallettik sonra 3. günü test verdi tam gününe denk getirmiştik. Aldığınız randevuya göre senin döngünün hangi zamanı olmuş olacak tam çatlama zamanına denk gelip de 3 gün boş geçmesin bide?13 gün sonrasında saatleri uyumadı eşime 21 şubat'a almak zorunda kaldı 16 gün var Ben bu ay rahm filmi yaptırırım diye düşünüyordum randevu bulursam Ama bu aya es geçeceğim eşimin sperm sonucuna göre eğer onun iyiyse bir sonraki adette hamile kalamazsam Ben rahim filmi çektireceğim . Ama onun sonuçları iyi gelmezse ki İnşallah iyi gelir. Birkaç ay beklerm ilaç falan veriyorlardır herhalde. Ortalama 4 günlük perhizle gider. Bugün aniden böyle bir karar aldık Yani burada bir arkadaşım da dün akşam söyledi bana mantıklı geldi önce sperm vermesi çok daha mantıklı gerçekten
Kuzum bazi dr.lar rahim filmi cektigin ay korunmayi öneriyor. Bence ayni ay icinde esin test versin sen film cektir. Cunku zaten ovülasyon doneminde cekiliyor rahim filmi genelde oyle denk geliyor. Sende cektir rahim filmini kurtar canim. Genelde zaten regl olunca muayeneye gidiyorsun sonra randevu icin ariyorsun fln denk gelirse bosluk olursa hemen veriyorlar sana randevuyu. Bazen bir sonraki aya kendiliginden kaliyor rahim filmi çektirme isi. Benimki oyle oldu mesela. Istedigim ay degil diger ay cektirebildim.13 gün sonrasında saatleri uyumadı eşime 21 şubat'a almak zorunda kaldı 16 gün var Ben bu ay rahm filmi yaptırırım diye düşünüyordum randevu bulursam Ama bu aya es geçeceğim eşimin sperm sonucuna göre eğer onun iyiyse bir sonraki adette hamile kalamazsam Ben rahim filmi çektireceğim . Ama onun sonuçları iyi gelmezse ki İnşallah iyi gelir. Birkaç ay beklerm ilaç falan veriyorlardır herhalde. Ortalama 4 günlük perhizle gider. Bugün aniden böyle bir karar aldık Yani burada bir arkadaşım da dün akşam söyledi bana mantıklı geldi önce sperm vermesi çok daha mantıklı gerçekten
Yok yok kuzum çatlama zamanı değil. Tam adetim bitecek 1 gün sonrası randevu.. şöyle ki ben 12'sinde adet olacağım. 20 günü yıkanıyorum randevu 21 Şubat. Kaldı ki gecikirsem bile canıma minnet. Adet günüme denk gelmiş olur dediğin gibi biz de kendimiz hallederiz 17 Şubat'ta Ben regl iken,Kuzu benim eşim 2. ye veriyor spermiyogramı. 3. veya 4. günü kabul ediyor bizim gittiğimiz özel hastane. Hatta ben regl zamanıma denk getirmiştim çok iyi olmuştu. Reglimin ilk günü kendimiz ilişki olmadan hallettik sonra 3. günü test verdi tam gününe denk getirmiştik. Aldığınız randevuya göre senin döngünün hangi zamanı olmuş olacak tam çatlama zamanına denk gelip de 3 gün boş geçmesin bide?
Kuzum yok adet biter bitmez çekiyorlar benm 8 1 gun snrası 9. gün burada arkadasmn arkadasında çektirmiş tam 8.gun ona sordurdumKuzum bazi dr.lar rahim filmi cektigin ay korunmayi öneriyor. Bence ayni ay icinde esin test versin sen film cektir. Cunku zaten ovülasyon doneminde cekiliyor rahim filmi genelde oyle denk geliyor. Sende cektir rahim filmini kurtar canim. Genelde zaten regl olunca muayeneye gidiyorsun sonra randevu icin ariyorsun fln denk gelirse bosluk olursa hemen veriyorlar sana randevuyu. Bazen bir sonraki aya kendiliginden kaliyor rahim filmi çektirme isi. Benimki oyle oldu mesela. Istedigim ay degil diger ay cektirebildim.
Heh o zaman süper denk gelmiş kuzu sende o ay içerisinde HSG çektirmeye bak da aynı ay içinde oluversin ikisi deYok yok kuzum çatlama zamanı değil. Tam adetim bitecek 1 gün sonrası randevu.. şöyle ki ben 12'sinde adet olacağım. 20 günü yıkanıyorum randevu 21 Şubat. Kaldı ki gecikirsem bile canıma minnet. Adet günüme denk gelmiş olur dediğin gibi biz de kendimiz hallederiz 17 Şubat'ta Ben regl iken,
Ya ben biraz kaygı yapıyorum o yüzdenn glb kendimi erteliyorumHeh o zaman süper denk gelmiş kuzu sende o ay içerisinde HSG çektirmeye bak da aynı ay içinde oluversin ikisi de
Oh şükür be kuzu. Tüm dualarım seninle inşallah kocaman bir bHCG ile gel buraya. Nereye gidiyorsun kaç saate çıkacak?Kan testi vermeye gidiyorum dua edin bana
Yok yok hiç kaygı yapma kuzu bak ben HSG çekildim eşim iki kez spermyogram verdi hiçbir sıkıntı yok şükür. Ama bizimki de 2,5 senedir sebepsiz infertilite :)Ya ben biraz kaygı yapıyorum o yüzdenn glb kendimi erteliyorumbu ay boşa geçecek belli ama önümüzdeki ay için ben de dediğin gibi düşünebilirim ama henüz 1 yılda olmadığı için de eşime ilaç verirlerse birkaç ay beklemekte bir sıkıntı görmüyorum açıkçası
Yogunluk yoksa cekiliyor hemen canim. Tamamen lekelenme dahi bitmis olmasi gerekiyor kuzum ona göre.Kuzum yok adet biter bitmez çekiyorlar benm 8 1 gun snrası 9. gün burada arkadasmn arkadasında çektirmiş tam 8.gun ona sordurdumyani sonrasında korun derse tabii ki korunurum ama şimdi eşimin spermi korumama gerektirecek tarihe denk gelmiyor ben kandıktan bir gün sonra verecek
Anladım kuzum bakalım iki ay sonra doktor niye uygun görür benim lekelenmem tamamen bitiyor 8. gün gelmiyor olmadı 10.00'da çeksin bir şey olmazYogunluk yoksa cekiliyor hemen canim. Tamamen lekelenme dahi bitmis olmasi gerekiyor kuzum ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?