Canım benim aşılamamın 6.gunu ya bı kac saattır karnım belım kasıklarım agrıyor adet olcak gıbı.Sence olur mu boyle senınkı erken baslamısmıydı sancılarınBenimkisi biraz tuhaf canım pazartesi iyi değildim acile gittim staj öğrencisi vardı o muayene etti düşün doktor yok genelde asistan ve stajyer bana bi bebek var dedi sonra yok dedi sonra gene var çünkü kalp atışı var gibi dedi kafam allak bullak oldum.Cumartesi özele gidecem randevu bulamıyorum
İnşallah canımHadi inşallah yarıın netleşir hersey inşallah minnoşun seninledir cnm
İyi ozman cnm ertelemnde iyi olmuş etkilerdi çünkü ilaç ve üşütme biz bir yıl dolmadan yaptırmıştık cnm öyle bi şart koşmadılar bize yinede öyle desin tabi ama perhize dikkat edin ne uzun ne kısa olcak 3 günde tam kıvamında oluyormuş çünkü en canlı ve haretli zamanı sen nasıl oldun cnm daha iyimisin inşallahKuzucuğum 21 şubat'a aldık KKK dediğin gibi eğer hamileysem gerek yok değilsem de adetim bittikten 1 gün sonra eşim test verecek yani yumurtlamaya da gelmeyecek sitedearaştırdım devlet hastanelerinde de gittiği gibi alıyorlarmış. Perhiz kuralına doktor söyleyince ben perhizli geldim demesi yeterli bir de mecbur beyaz yalan söylemesi lazım Bir yıl oldu falan desin. Bir de aklıma sonradan geldi eşim birkaç gündür soğuk algınlığı ilacı ver parol içiyor içten üşümesi var Yani iç ateşi falan yüksek gibi. İyi ki de ertelemişim o yüzden
Artık test yapsrsan cıksr Büyük ihtimalle varsa cnm yapmak istersen yapSelamlar kızlar :) benim de yarın bat günüymüş ama ben dün akşamdan beri ölüyorum sanki tüm vücudumda ağrılar var yorgunluk halsizlik ve deli gibi titriyorum bazen üşüyorum baş ağrısı da cabası. Herhalde tutmadı bu ayartık belirtiyi falan da bıraktım test yapsam da faydasız daha yarın çatlamanın 12 ya da 13. Günü olacak
Artık test yapsrsan cıksr Büyük ihtimalle varsa cnm yapmak istersen yap
Cnm birde eşinin gitmişken varikosel için mutlaka muayene olmasını tavsiye edrim erkeklerde cok yaşanan bir durum çünkü biz 2. cocuk düşünmeden önce eşimin 2 defa üst üste ilişki yaşadığımızda kasıkları ve bacagı daki damar cekiliyor gibi hissedyordu doktora gitti ultrasonla baktılar hafif varikosel yatkınlık var dedi mesela ama şuan için gebelige engel degil demişlerdi benmde aklıma takılan o var şuanda üstünden 1 yıl gecti bu durumun Mart'ta kontrole gittiğimde doktoruma bu konuyu tekrar acacagım ve tekrar muayene için göndercegim eşimiKuzucuğum 21 şubat'a aldık KKK dediğin gibi eğer hamileysem gerek yok değilsem de adetim bittikten 1 gün sonra eşim test verecek yani yumurtlamaya da gelmeyecek sitedearaştırdım devlet hastanelerinde de gittiği gibi alıyorlarmış. Perhiz kuralına doktor söyleyince ben perhizli geldim demesi yeterli bir de mecbur beyaz yalan söylemesi lazım Bir yıl oldu falan desin. Bir de aklıma sonradan geldi eşim birkaç gündür soğuk algınlığı ilacı ver parol içiyor içten üşümesi var Yani iç ateşi falan yüksek gibi. İyi ki de ertelemişim o yüzden
Kuzum o aklımda benim arkadaşımın eşi uzman çavuş ve genelde askerlerde bu rahatsızlık görünüyor onu da sorduracağım yani muayene ile anlara değil mi. Bak benim eşimde öğretmen ya ders anlatırken sürekli ayakta inşallah öyle bir şey yoktur ya Bence de sen de baktır Çünkü ne zaman vücudumuzda ne olacağı belli olmuyor ki eşinin işi nasıl Canım ayakta mı yoğun mu geçiyorCnm birde eşinin gitmişken varikosel için mutlaka muayene olmasını tavsiye edrim erkeklerde cok yaşanan bir durum çünkü biz 2. cocuk düşünmeden önce eşimin 2 defa üst üste ilişki yaşadığımızda kasıkları ve bacagı daki damar cekiliyor gibi hissedyordu doktora gitti ultrasonla baktılar hafif varikosel yatkınlık var dedi mesela ama şuan için gebelige engel degil demişlerdi benmde aklıma takılan o var şuanda üstünden 1 yıl gecti bu durumun Mart'ta kontrole gittiğimde doktoruma bu konuyu tekrar acacagım ve tekrar muayene için göndercegim eşimi
Aynen cnm beklebilyorsan beklemen daha iyi olur senin içinde inşallah vardır bebişinElimde bir test kaldı canım o yüzden cumayı bekliyim diyorum gecikme de olsun tam emin olayım..pozitif değilse de adet olayım da vücudum rahatlasın bari
Kuzum ben bugün şükrediyorum Rabbime Yani normal zamanda bugün yaşadığımı yaşasaydım Bu ne ya çok zor falan derdim ama dün gece yaşadığımı hiçbir şekilde tarif edemiyorum yürüyebiliyorum en azından otururken ayaklarımı uzatırken falan çok ağrıyor kuyruk sokumu üstü Ama çok şükür ayakta işlerimi halledebiliyorum. İyi ki ertelemişim gerçekten. Şimdi buradaki hastaneler bir garip Doktorlar da bilmiyorum umarım iyidir ama yine de bir yıl falan desin sorarsa. Ben 4 gün diye düşündüm ama saat bazında bakarsak 3,5 gün olacak yani 21'i örnek verecek 17 Şubat gecesi olmaz mı üç buçuk gün oluyor öğlene göreİyi ozman cnm ertelemnde iyi olmuş etkilerdi çünkü ilaç ve üşütme biz bir yıl dolmadan yaptırmıştık cnm öyle bi şart koşmadılar bize yinede öyle desin tabi ama perhize dikkat edin ne uzun ne kısa olcak 3 günde tam kıvamında oluyormuş çünkü en canlı ve haretli zamanı sen nasıl oldun cnm daha iyimisin inşallah
Evet cnm erkeklerin aslında bunu düzenli yapmalsrı gerekiyormuş yani bir kontrolde çıkmıyorsa hiç olmaz anlamına geliyormuş malesef oyuzden bizde artık her yıl kontrol yaptıracağız evet ultrasonda bakıyor ve tahlil yapıyor damar genişlemesi deniliyor cnm eşimn işi güvenlik amiri genelde hep oturuyorlar kamu görevlisi üniversitede cok hareketsizler ve cok kilo aldı malesef boydan kurtarıyor Allah'tanKuzum o aklımda benim arkadaşımın eşi uzman çavuş ve genelde askerlerde bu rahatsızlık görünüyor onu da sorduracağım yani muayene ile anlara değil mi. Bak benim eşimde öğretmen ya ders anlatırken sürekli ayakta inşallah öyle bir şey yoktur ya Bence de sen de baktır Çünkü ne zaman vücudumuzda ne olacağı belli olmuyor ki eşinin işi nasıl Canım ayakta mı yoğun mu geçiyor
Ya Ne güzel oturmakEvet cnm erkeklerin aslında bunu düzenli yapmalsrı gerekiyormuş yani bir kontrolde çıkmıyorsa hiç olmaz anlamına geliyormuş malesef oyuzden bizde artık her yıl kontrol yaptıracağız evet ultrasonda bakıyor ve tahlil yapıyor damar genişlemesi deniliyor cnm eşimn işi güvenlik amiri genelde hep oturuyorlar kamu görevlisi üniversitede cok hareketsizler ve cok kilo aldı malesef boydan kurtarıyor Allah'tan
Canım Bu arada varikosel durum nasıl bir şey bacaklarda çok damar demek mi sanki eşimin bacaklarında Bir ara bir şeyler var gibiydi birçok kez sivilce falan çıktı bayağı acaba onunla alakalı olabilir miEvet cnm erkeklerin aslında bunu düzenli yapmalsrı gerekiyormuş yani bir kontrolde çıkmıyorsa hiç olmaz anlamına geliyormuş malesef oyuzden bizde artık her yıl kontrol yaptıracağız evet ultrasonda bakıyor ve tahlil yapıyor damar genişlemesi deniliyor cnm eşimn işi güvenlik amiri genelde hep oturuyorlar kamu görevlisi üniversitede cok hareketsizler ve cok kilo aldı malesef boydan kurtarıyor Allah'tan
Bekleyeceğim canım çünkü daha çok adet olacak gibiyimAynen cnm beklebilyorsan beklemen daha iyi olur senin içinde inşallah vardır bebişin
İyi gidiyo kuzum ara ara ağrilarim oluyor ama norml sanirim ilk zmnlrCnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm
Ya ne kadar safım bacaklar Ne alaka araştırdım meğersem testiste imiş variküsel durumuCanım Bu arada varikosel durum nasıl bir şey bacaklarda çok damar demek mi sanki eşimin bacaklarında Bir ara bir şeyler var gibiydi birçok kez sivilce falan çıktı bayağı acaba onunla alakalı olabilir mi
Canım ben gördüm kaset testte de var İstanbul'da sağlık ocakları en geç 10:00 kadar alıyor bazı yerler yarım saat daha geçBen görüyorum canım kızlarla da baya konuştuk forumda gören var göremeyen de var sen de bi bak bakalım
İnşallah bu kez görürüm bebeği artık rüyamda iyi şeyler görmüyorumCnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?