2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende 41 benimde ümidim yok
Canım benim komşum 42 yaşında 1 yaşında oğlu var lütfen yaşını sorun edip kendini strese koyma olurmu bak benim halam 43 yaşında 3 yaşında çocuğu var. Allah'ın izniyle nasip olacak sana da Rabb'im vereceği günü biliyor. En güzel en hayırlı zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin sana ve isteyen herkese

Kizlar ben iki gün boyunca testte koyuluk farkettim değerlendirdik bugün t çizgisi silikti degerlendirmemize gerek var mi

Canım benim aşılamamın 6.gunu ya bı kac saattır karnım belım kasıklarım agrıyor adet olcak gıbı.Sence olur mu boyle senınkı erken baslamısmıydı sancıların
Canım ben aşılama yapmadım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra göğsümde de belirti vardı damarlarım yeşildi ve ucunda ağrı vardı

Canım artimeti pek önermiyorlar ama ben kimyasal gebelikte de bu gebeliğimde de doğru sonuç aldım. Allah'ın izniyle inşallah kanda da pozitifi görürsün
Evet ben de awoxta hemen çıkmasına güveniyorum biraz daha ama emin de olamadım çizgi mi gölge mi diye bazı kızlar testte sorun var dedi bi de belki de sorun var bilemiyorum. İnşallah kanda pozitifi görürüm

Canım sabah ilk idrarla test yap istersen

Evet ben de awoxta hemen çıkmasına güveniyorum biraz daha ama emin de olamadım çizgi mi gölge mi diye bazı kızlar testte sorun var dedi bi de belki de sorun var bilemiyorum. İnşallah kanda pozitifi görürüm
Kan kesin çözüm zaten canım sabah kanı ver cuma günü sabah çıkmış olur

Peki kızlar yarın 6 günüm var yani kaset testin 5 tane var 3 tane erken gebelik var Ben yine kaset testi bakayım 6-7 gün kala gölge gibi görenler oldu burada sanırım acaba yapsam mı diyorum ya da iki gün daha mı beklesem ya bu ay bu testler bitebilir sıkıntı yok önümüzdeki ay için yeni sipariş veririm adet olursam toplu alırım yine

Kızlar internette baktım bende luteal faz yetersizligi varmis yani yumurtam dolleniyo olabilir ama tutunamadan regl oluyorum o yuzden hamile kalamiyorum doktora gitmem gerekiyor bu normal degil. Daha 2 gun once pembe akintim oldu emindim yerlesme oldugundan ama bugün regl oldum devamında dun testimde silikti.

Erken gebelik testiyle başla bence canım sabrın varsa bekle 2 gün daha.

Erken gebelik testiyle başla bence canım sabrın varsa bekle 2 gün daha.
Laboquıck de de eken gören oldu eger yarn görmezsem bsy 4 kala awox bakıcam kuzumm bosa harcamayayım awoxu o dha degerli senn 7 subat adetin sen de 5kala belırmeye basladı o zman dmi

4 gün kala yaklaşık canım eğer varsa tabi
İnşallah canım ben olduğunu düşünüyorum senin Bu arada bugün gündüz inanılmaz sıcak beyaz akıntılar geldi oyndedm adet mı oldum ben şok oldum ev gttm sıfır koku aşırı akımtı akşamüstü de geldi az önce de geldi yani böyle çökelek gibi bembeyaz evet her ay böyle şeyler geliyor ama mesela geçen 2 ay çok geldi diyordum şu an ondan da iki, 3 katı fazla şu an tek acaba dedirten şey bu o da yerleşme zamanı akıntı gelebiliyor yani benim için belirti Sadece ekstra değişik bir akıntı ya da meme ucudur laboquıck ı sırf test yapma askımdan yapcm haahah

Test yapmak çok abartmadığında eğlenceli olabiliyor ama benim gibi takıntı haline de getirmemek lazım benim akıntı şeffaf geliyor su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…