Benım de 7 yasında oğlum var ustune 5 dusugum var kurtajlarda içinde.daha sonrası 1 bucuk sene hıc gebe kalamıyınca rahim filmı cektırdım cok hafıf bır yapısıklık goruldu onuda zaten ılac verınce buyuk ihtimal acıldı dedı.kurtajda yapısıklıga sebep oluyomus ondan da bende oyle gosterdı ama tabı cocuk getırınce tüpler acık oluyor.tüpler kapalı olunca hamıle kalınmıyor cunku en az bır tüpün acık olması yeterlı sızınde buyuk ıhtımal tüplerınız acık zaten bır sıkıntı olsaydı cocugunuz olmazdıBen daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim
Benım de 7 yasında oğlum var ustune 5 dusugum var kurtajlarda içinde.daha sonrası 1 bucuk sene hıc gebe kalamıyınca rahim filmı cektırdım cok hafıf bır yapısıklık goruldu onuda zaten ılac verınce buyuk ihtimal acıldı dedı.kurtajda yapısıklıga sebep oluyomus ondan da bende oyle gosterdı ama tabı cocuk getırınce tüpler acık oluyor.tüpler kapalı olunca hamıle kalınmıyor cunku en az bır tüpün acık olması yeterlı sızınde buyuk ıhtımal tüplerınız acık zaten bır sıkıntı olsaydı cocugunuz olmazdıAllah bagıslasın Rabbım ısteyen herkesede nasıp etsın bızımkılerede kardes nasıp etsın ınsAllah
rahım olarak bır sıkıntım yok benımde esımdede sıkıntı yok.sadece amh degerım 1.02 yumurta rezervem sınırda yanı aşılamalarım olmazsa son care tüp bebek dedı .benımde cocuk oldugu ıcın tup bebek benım ıcın cok cok malıyetlı devlet karsılamıyor cocuk olunca.o yuxden bana da dua edın ınsAllah bu ıkıncı aşılamam da hamıle kalımBen daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim
Canım sabit doktor bulamıyorum hep asistanlar var devlet Hastanesi'nde bebeği bı gördüm dedi bı görmedim dedi bı kalp atışı var dedi bı cihaz iyi değil dedi bende en iyisi cumartesi özele gideyim dedimCanım o zaman metpamid dene Çünkü metpamid o kadar etkili bir ilaç ki gebelikte de veriliyor ve çocukların bebeklerin de kullandığı şurup versiyonu var mide bulantısının anında kesen bir ilaç eczaneye Danış ya da doktoruna Danış değiştirmek istersen kesinlikle metpamid öneriyorum Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnundu
Kaç yaşındasın canım?
İnternette baktım hemen alınıyor yazıyor canım. Devlet hastanelerinde gidenler deneyimini paylaşmış spermodolarında hemen 15-20 dakikada hallediyorlarmış sonuçları 2-3 güne çıkıyormuşAmin inşallah aynen usg görünce değişik oluyorsun ya
Teşekkür ederim canım ever arada önüme düşüyor hamd olsun kolay geçiyor zamanım bulantı filan yok
Bunda var pozitif gözüküyor
Canım keşke iptal etmeseydin zaten hemen almıyorlar diye biliyorum gün veriyorlar
Ben görüyorum canım kızlarla da baya konuştuk forumda gören var göremeyen de var sen de bi bak bakalımTestleri at bakalım canım çizgi görüyor musun
Cnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnmKızlar elimde kalan son testi yaptım en azından testler bitsin de kurtulayım bu şekilde çıktı 3. Dakikada falan çektim
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor@abababba canim nasilsin iyimisin adet olabildinmi
Evanora belin nasil oldu kuzum gecmis olsun biraz daha iyimisin hastaneye gttinmi
eva0108 sen napiyosun nasilsin cnm
@babylovee canim umarim gelen giden yoktur kirmiziiçimden bi his ekim annelerine geleceksin diyor hadi hayirlisi kizlar özleniyorsnz
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyorKızlarcım selam bu ay bebiş denemelerine başlayacaktık fakaaat doktorum demirimin eksik olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini ve gebeliği 3 4 ay ertelemem gerektiğini söyledi. mayıs haziran temmuz gebelik planlayanlar topiğine almayı unutmayın beni
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğlumaKızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acabaeva0108 @babylovee Sunsun9 @Vignette
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ayKesinlikle ihmal etmiycem bu ayı yarıladım zaten ayın sonunda gebe değilsem korunuyum diyorum zaten bekliycem varmı yokmu diye hem doktor dedi bu şekilde tedavi esnasında hamile olduğunu öğrenenlere direk ilaca başlıyoruz korkma dedi ama hamile değilsen değerlerin düzelene kadar korun dedi
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalımÖyle valla aklımdan çıkardım zaten artık düşünmüyorum tek derdim degerlerlerimin normal olması şuan önceliğim bu
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heraldeYani hiç mi artı mette negatif çıkan Yok ben onu merak ediyorum. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendiniŞimdi yapıyım mı birini
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memelerCanım benim en belirgin iki belirtim vardı ben hep ordan anlıyorum birincisi hissediyorum hamile olduğumu ikincisi göğüslerimden anlıyorum
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarınaCanım sabit doktor bulamıyorum hep asistanlar var devlet Hastanesi'nde bebeği bı gördüm dedi bı görmedim dedi bı kalp atışı var dedi bı cihaz iyi değil dedi bende en iyisi cumartesi özele gideyim dedim
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnmBen görüyorum canım kızlarla da baya konuştuk forumda gören var göremeyen de var sen de bi bak bakalım
Bende 41 benimde ümidim yok46 yaşındayım
Yok canım artimed değil o. Fazla idrara tuttuğumu sanmıyorum canım malum bir sürü test yaptım sayısını unuttuğum artık öğrenmişimdirCnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm
Kuzucuğum 21 şubat'a aldık KKK dediğin gibi eğer hamileysem gerek yok değilsem de adetim bittikten 1 gün sonra eşim test verecek yani yumurtlamaya da gelmeyecek sitedearaştırdım devlet hastanelerinde de gittiği gibi alıyorlarmış. Perhiz kuralına doktor söyleyince ben perhizli geldim demesi yeterli bir de mecbur beyaz yalan söylemesi lazım Bir yıl oldu falan desinCnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm
Bende 41 benimde ümidim yok
Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket rahım olarak bır sıkıntım yok benımde esımdede sıkıntı yok.sadece amh degerım 1.02 yumurta rezervem sınırda yanı aşılamalarım olmazsa son care tüp bebek dedı .benımde cocuk oldugu ıcın tup bebek benım ıcın cok cok malıyetlı devlet karsılamıyor cocuk olunca.o yuxden bana da dua edın ınsAllah bu ıkıncı aşılamam da hamıle kalım
Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim
Benımde amh sınırda ama doktor dedı muanede bır sıkıntı gorunmuyor yumurtaların gayet var dedı artık nasip yaCanım 5 tane mii. Oyy ne büyük sınavlar vermişsinya rabbim yakın. Zamanda nasıp etsin. Benm amh bakılmadı ovülasyon zamanında Dr testlero aldı adet gnlerı ıcn gerek gormedı ultrasonda da sanrm yumurtaları yeterli gordu cnku cok iyi demişti. İnşallah yakın zamanda kavuşursun belki aşılama olmadan hiç gerek kalmadan doğal yolla kalırsın ne kadar güzel eşinin de sorunu yokmuş işte bu durumlarda yapabileceğimiz tek şey Allah'a sığınmak elimizden geleni yapıp beklemek inşallah uzun süre beklemezsiniz
Hadi inşallah yarıın netleşir hersey inşallah minnoşun seninledir cnmYok canım artimed değil o. Fazla idrara tuttuğumu sanmıyorum canım malum bir sürü test yaptım sayısını unuttuğum artık öğrenmişimdiryani bugün çok fazla test yaptım evet aslında kan verecektim ama veremedim klinik kapalıydı yarın vereceğim inşallah
Bu ay 2.aşılamam yapıldı 15 subatta test vericemCanım 5 tane mii. Oyy ne büyük sınavlar vermişsinya rabbim yakın. Zamanda nasıp etsin. Benm amh bakılmadı ovülasyon zamanında Dr testlero aldı adet gnlerı ıcn gerek gormedı ultrasonda da sanrm yumurtaları yeterli gordu cnku cok iyi demişti. İnşallah yakın zamanda kavuşursun belki aşılama olmadan hiç gerek kalmadan doğal yolla kalırsın ne kadar güzel eşinin de sorunu yokmuş işte bu durumlarda yapabileceğimiz tek şey Allah'a sığınmak elimizden geleni yapıp beklemek inşallah uzun süre beklemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?