Hangi şehirde ? Ücret çok iyiymiş ben bugün uyduruk bi yere bile 500 tl verdim. Ne zaman çıkacağı bile belli değil 4 saat geçtiÖzelde de 1 2 saate çıkıyor ben en son 460 verdim
Evet kadın doğuma randevu alın çünkü artık yeni sistemde acilde hcg yapılmıyormuş bana da böyle dediler randevu al doktorun seni yönlendirecek dedilerKadın doğumdan randevu alıp mı veriyoruz öyle
Ben geçen ay acilde vermiştim ama acile gitme sebebim o değildi belki o yüzden aldılar. Serum takılacaktı ama gebelik ihtimali olduğu için doktor istemişti 1 saati bulmadan e nabıza düşmüştü sonucuEvet kadın doğuma randevu alın çünkü artık yeni sistemde acilde hcg yapılmıyormuş bana da böyle dediler randevu al doktorun seni yönlendirecek dediler
Ben 450 tlye yaptırdım geçen hafta. 1-1,5 saat arasında çıkıyor. Direk muayenesiz kayıt açtırıp yaptırıyorum.Ay en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
Hangi şehirdesin ? Hastane için çok iyi fiyatları ben de bir dahakine öyle yaptırayım madem böyle beklemektenseBen 450 tlye yaptırdım geçen hafta. 1-1,5 saat arasında çıkıyor. Direk muayenesiz kayıt açtırıp yaptırıyorum.
İst bana çok geldi en son 220 yaptırmışıtum aman annelerim oturduğu yeri aradım daha uygun 300 dedi de eşim gitmedi 460 yaptırdıkHangi şehirdesin ? Hastane için çok iyi fiyatları ben de bir dahakine öyle yaptırayım madem böyle beklemektense
İyi bence canım ben uyduruk bi yere bile 500 verdim. Ben de istteyim. Bi dahakini gitmeye üşenmezsem hastanede yaptırayım. Burası yakın diye yaptırdım ama bu kadar beklemek saçma hem ücret ödemesi yapıpİst bana çok geldi en son 220 yaptırmışıtum aman annelerim oturduğu yeri aradım daha uygun 300 dedi de eşim gitmedi 460 yaptırdık
Evet bana da bir ara öyle yaptılar şüphe vardı diye yapmak zorunda kaldılarBen geçen ay acilde vermiştim ama acile gitme sebebim o değildi belki o yüzden aldılar. Serum takılacaktı ama gebelik ihtimali olduğu için doktor istemişti 1 saati bulmadan e nabıza düşmüştü sonucu
Balıkesir canımHangi şehirdesin ? Hastane için çok iyi fiyatları ben de bir dahakine öyle yaptırayım madem böyle beklemektense
Kuzum ben ozelde acilde verdim 500tl ucreti ortalama 2saatte cikti benim sonucumAy en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
Sen hangi şehirde vermiştin canımKuzum ben ozelde acilde verdim 500tl ucreti ortalama 2saatte cikti benim sonucum
Sen ne kdr verdin ucret saglik kabininden özele gore uygunmu cnm ucretiAy en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
İstanbul canim sen hangi sehirdesinSen hangi şehirde vermiştin canım
Bence öyle olması lazım değil ama 500 tl verdim canım İstanbul'dayım ben de . 4 buçuk saat oldu hala bekliyorum. Mesaj attım cevap bile vermedilerSen ne kdr verdin ucret saglik kabininden özele gore uygunmu cnm ucreti
Keşke özelin acilinde verseydin en azindan 2saatte cikardi en gecHangi şehirde ? Ücret çok iyiymiş ben bugün uyduruk bi yere bile 500 tl verdim. Ne zaman çıkacağı bile belli değil 4 saat geçti
Hastaneyı arasana canım madem boyle gec cıkıyor devletede gıtsen sımdıye sonucun cıkmıstıHangi şehirde ? Ücret çok iyiymiş ben bugün uyduruk bi yere bile 500 tl verdim. Ne zaman çıkacağı bile belli değil 4 saat geçti
Keşke öyle yapsaydım ama burası çok yakın 5 dk mesafede o yüzden verdim. Hastane de 20 dk mesafededir o da çok uzak değil ama üşendim. Bi de ücret konusunda emin olamadım çok fazla isterlerse diye düşündüm. Arayıp öğreneyim en iyisi bir dahakine oraya veririm olmazsaKeşke özelin acilinde verseydin en azindan 2saatte cikardi en gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?