Mesaj attım canım cevap bile vermediler. Hizmet anlayışları sıfırmış demek kiHastaneyı arasana canım madem boyle gec cıkıyor devletede gıtsen sımdıye sonucun cıkmıstı
Gebelik var canım keseyi bile görebilirsin belki ustune adet olmuş olabilirsin direk doktora git benimde 3 gundur ovulasyon testi pozitif gebelik testi yok elimde belirti varmiydiKızlar bi sey sorucam geçen ay beta değerim 16 yken regl oldum bi daha da baktırmadım açıkcası kimyasal oldu diye düşündüm yumurtlama testleri 5 gündür pik çıkınca bugün gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı sizce gebelik var mıdır basına gelen oldu üstüne görme mi oldum yoksa beta sıfırlanmadı mı acaba?
Canım evet seninde baya koyu benim geçen ay 2 gün pik sonra silikleşmişti bu ay 5 gün görünce çok şaşırdım acıkcası inşallah öyledir canım hiç belirtim yok gebelik yok diye düşündüğüm için belki de gögüsler çok sis sadeceGebelik var canım keseyi bile görebilirsin belki ustune adet olmuş olabilirsin direk doktora git benimde 3 gundur ovulasyon testi pozitif gebelik testi yok elimde belirti varmiydi
Nasıl yani adet tarihinizde adet gördünüz ve test yapınca hamilelik mi çıktıKızlar bi sey sorucam geçen ay beta değerim 16 yken regl oldum bi daha da baktırmadım açıkcası kimyasal oldu diye düşündüm yumurtlama testleri 5 gündür pik çıkınca bugün gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı sizce gebelik var mıdır basına gelen oldu üstüne görme mi oldum yoksa beta sıfırlanmadı mı acaba?
Evet 1 gün gecikmeli adet oldum beta değerim düşüktü 16ydı kimyasal gebelik diye düşündüm regl bitti yumurtlama testlerine basladım devamlı pik çıkınca acaba gebelik mi diye düşünerek test yaptım pozitif çıktıNasıl yani adet tarihinizde adet gördünüz ve test yapınca hamilelik mi çıktı
Silik çizgi miydi yoksa net 2 çizgi mi çıktıEvet 1 gün gecikmeli adet oldum beta değerim düşüktü 16ydı kimyasal gebelik diye düşündüm regl bitti yumurtlama testlerine basladım devamlı pik çıkınca acaba gebelik mi diye düşünerek test yaptım pozitif çıktı
Bana baya net olarak geldi ama söyle fotoğraf ekliyorumSilik çizgi miydi yoksa net 2 çizgi mi çıktı
Baya net pozitif buBana baya net olarak geldi ama söyle fotoğraf ekliyorum
Aksam vericem canım inşallah yaBaya net pozitif buhemen kan ver bence
Adetin nasıl geçmişti peki yoğun muydu kırmızı mıydıSilik çizgi miydi yoksa net 2 çizgi mi çıktı
5 di değerim. Oroferon yazdı gebeliği sorduğumda 2 3 ay düşünmemem gerektiğini hamilelere bile 4. aydan sonra yazıldığını söyledi. bilemedim arada kaldım şimdiDegerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
İlk defa böyle birşey görüyorum ahahha. Kaç gün sormuştu reglinizz? Normal regl gibi miydi peki?Bana baya net olarak geldi ama söyle fotoğraf ekliyorum
Yoğun geçti aslında ilk 3 gün sonrası aralıklarla oldu bi gün var bi gün yok azaldı değişiktiAdetin nasıl geçmişti peki yoğun muydu kırmızı mıydı
Çok ilginç gerçekten. Böyle bir şeyin olamayacağını söylüyorlar ama gebelik testi çok net pozitifYoğun geçti aslında ilk 3 gün sonrası aralıklarla oldu bi gün var bi gün yok azaldı değişikti
Ben de şoktayım ya anlam veremedim hiç regl 3 gün yoğun geçti sonra aralıklı gitti 1 gün var 2 gün yok gibi değişikti beta da düşük çıkınca ben sıfırlandı diye düşünmüştüm çok karıştı kafamİlk defa böyle birşey görüyorum ahahha. Kaç gün sormuştu reglinizz? Normal regl gibi miydi peki?
Ovulasyon testi 5 gün pik çıkınca bende süphelendim yoksa hiç ihtimal vermiyordum acıkcası ben de soktayımÇok ilginç gerçekten. Böyle bir şeyin olamayacağını söylüyorlar ama gebelik testi çok net pozitif
Zaten 16 çıkmış sıfırlanacak olsa çoktan sıfırlanmaz mıydı ki bence artmış hep ki test bu kadar kırmızıBen de şoktayım ya anlam veremedim hiç regl 3 gün yoğun geçti sonra aralıklı gitti 1 gün var 2 gün yok gibi değişikti beta da düşük çıkınca ben sıfırlandı diye düşünmüştüm çok karıştı kafam
Kan verince bize de haber ver mutlakaOvulasyon testi 5 gün pik çıkınca bende süphelendim yoksa hiç ihtimal vermiyordum acıkcası ben de soktayım
Üzerinden 1 ay geçmiş nasıl belirti hissetmedinBana baya net olarak geldi ama söyle fotoğraf ekliyorum
Canm senin sonucu beklliyorum sonra bı sure buraya girmeyecegm benKan verince bize de haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?