2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Gebelik var canım keseyi bile görebilirsin belki ustune adet olmuş olabilirsin direk doktora git benimde 3 gundur ovulasyon testi pozitif gebelik testi yok elimde belirti varmiydi

Eklentiler

• 20250206_124008.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
Gebelik var canım keseyi bile görebilirsin belki ustune adet olmuş olabilirsin direk doktora git benimde 3 gundur ovulasyon testi pozitif gebelik testi yok elimde belirti varmiydi
Canım evet seninde baya koyu benim geçen ay 2 gün pik sonra silikleşmişti bu ay 5 gün görünce çok şaşırdım acıkcası inşallah öyledir canım hiç belirtim yok gebelik yok diye düşündüğüm için belki de gögüsler çok sis sadece

Nasıl yani adet tarihinizde adet gördünüz ve test yapınca hamilelik mi çıktı

Nasıl yani adet tarihinizde adet gördünüz ve test yapınca hamilelik mi çıktı
Evet 1 gün gecikmeli adet oldum beta değerim düşüktü 16ydı kimyasal gebelik diye düşündüm regl bitti yumurtlama testlerine basladım devamlı pik çıkınca acaba gebelik mi diye düşünerek test yaptım pozitif çıktı

Silik çizgi miydi yoksa net 2 çizgi mi çıktı

Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
5 di değerim. Oroferon yazdı gebeliği sorduğumda 2 3 ay düşünmemem gerektiğini hamilelere bile 4. aydan sonra yazıldığını söyledi. bilemedim arada kaldım şimdi

İlk defa böyle birşey görüyorum ahahha. Kaç gün sormuştu reglinizz? Normal regl gibi miydi peki?
Ben de şoktayım ya anlam veremedim hiç regl 3 gün yoğun geçti sonra aralıklı gitti 1 gün var 2 gün yok gibi değişikti beta da düşük çıkınca ben sıfırlandı diye düşünmüştüm çok karıştı kafam

Zaten 16 çıkmış sıfırlanacak olsa çoktan sıfırlanmaz mıydı ki bence artmış hep ki test bu kadar kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…