2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kan verince bize de haber ver mutlaka
Tabi yazarım canım inşallah

Üzerinden 1 ay geçmiş nasıl belirti hissetmedin hiç uyku hali vs olmadı mı ay çok heyecanlı yaa şaka gibi. Direkt kadın doğum a giderdim yerinde olsam
Psikolojik herhalde gebelik yok diye düşünerek mi bilmiyorum gögüslerim çok sisti sadece yumurtlama diye düşündüm hep beta değerime göre gidicem canım aksam sonuc cıksın inşallah

Normsl regl mı gördünüz uzun mu sürdü yanı bence bır test verin

Bazen üstüne adet oluyormuş belki adete yakın yumurta olustu o zaman tuttu belki rahim duvarı çok çok kalındı gerekli olandan fazlası adet gibi döküldü doktorda muayene ol bence Rabbım gönlündekini versin saglikla isteyen bizlerede versin inşallah

Femometerde takip ediyodum yumurtlama gunum belliydi ovulasyon testi yaptim. Testim 24 unde çatladı. 14 gun ekleyince cumartesi gunune denk geliyor adetim. Yumurtlamadan sonra 8.9. Gunlerde pembe yerlesme kanamam oldu cok az 10.gun de kirmiziya dondu yani adeg oldum teste işledim bana uyari verdi luteal faz cok kisa diye ordan arastira arastira bunun progesteron eksikliginden olabilicegini buldum. Bende cocuk dusunmeden once regl tarihimden 4 gun once lekelenmem basliyodu bunuda yapiyomus ve tekrarli dusuklere neden oluyomus bu progestoron eksikligi. Doktora gittim ama sanirim cok bilgisi yoktu bana sacma sapan seyler geveledi. Duzgun bi doktor bulup gidicem. Hormon tahlili yapalim adetinin 2.gunu gel dedi suan 2.gunundeyim dedim lekelenmem basladi dedim. Tamam o zaman simdi ver dedi ne diyim bilmiyorum.

Maşallah annecim burdayim diyor tebrikler kuzum ekim annesi oldun
Ay amin canım inşallah öyle olur

Normsl regl mı gördünüz uzun mu sürdü yanı bence bır test verin
Biraz farklıydı canım bigğn var bi gün yok gibiydi

Amin canım inşallah öyle olmuştur aksam kan verip ertesi gün doktora gidicem canım her sey sağlıklı olsun ilerlesin inşallah Allah hepimizin kalbindekini versin

Canım pek istemiyor kuzum bu ara ev aldı başnı gitti rahtsızlıgımdan dolayı bir de burya yazınca adaptasyon sorunu yaşıyorum normal hayata nedense. Son 6 günümü sakin geçirmek istiyorum biraz uzak kalayım gebelik varsa yazacağım buraya yani test yaptıgımda. Awoxu da 2 veya 3 gün kala yapmaya karar verdim.çok heyecanlanıyorum aslında ama beklıcem. Çok halsizim zaten her ay olan şeyler buraya yazdıkça tribe girmek istemiyorum Bir nevi kendimi durdurmak için bakalım varsa artık Ekim annelerinde arada devam ederim

Aa bende Hatay İskenderun'da yaşıyorum hangi mahalledesin neler yaşadığını biliyorum ben de senin gibi uyuyamadım sabaha kadar. Hatırlamak istemiyorum ama unutamıyorum da rabbim bir daha yaşatmasın.

cok teşekkür ederiz

cok teşekkür ederiz

Tamam canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap

Allah yar ve yardımcınız olsun canım bidaha yaşatmasın

Bende de kısa diye uyarı veriyor aynı uygulamayı kullanıyoruz canım. Ama bana doktorum çatlatma iğnesinden sonra 11. gün regl olmak normal dedi bugün. Çatlama iğnesi önceki dönem hızlandırılmış oluyor tabi dedi.

Çok iyi gerçekten ben hala bekliyorum saçma sapan iyice sinir oldum kesin yarına kaldı sonucum. Ertesi günü bekleyeceksen gider sağlık ocağında verirdim boşa para gitti
Şaşırdım ben özelde verince bir buçuk saatte çıkıyordu hastanede iki saatte çıkıyordu

Şaşırdım ben özelde verince bir buçuk saatte çıkıyordu hastanede iki saatte çıkıyordu
Kan verdiğim yer hastane değil canım sağlık kabini diye bir şey kendi labaratuvarları olmadığı için başka yere gönderiyorlar ama çoktan sonuç çıkmış olması lazım saat 11 di kan verdiğimde. Mesaj atıyorum cevap veren de yok

Ay bayılacağım artık heyecandan elim ayağım buz gibi oldu. Eşim gelene kadar belli olsaydı keşke negatifse rahat rahat ağlardım. Pozitifse de sürpriz için bir şeyler düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…