Tabi yazarım canım inşallahKan verince bize de haber ver mutlaka
Psikolojik herhalde gebelik yok diye düşünerek mi bilmiyorum gögüslerim çok sisti sadece yumurtlama diye düşündüm hep beta değerime göre gidicem canım aksam sonuc cıksın inşallahÜzerinden 1 ay geçmiş nasıl belirti hissetmedinhiç uyku hali vs olmadı mı ay çok heyecanlı yaa şaka gibi. Direkt kadın doğum a giderdim yerinde olsam
Niye canım bir sorun mu olduCanm senin sonucu beklliyorum sonra bı sure buraya girmeyecegm ben
Maşallah annecim burdayim diyorBana baya net olarak geldi ama söyle fotoğraf ekliyorum
Normsl regl mı gördünüz uzun mu sürdü yanı bence bır test verinEvet 1 gün gecikmeli adet oldum beta değerim düşüktü 16ydı kimyasal gebelik diye düşündüm regl bitti yumurtlama testlerine basladım devamlı pik çıkınca acaba gebelik mi diye düşünerek test yaptım pozitif çıktı
Bazen üstüne adet oluyormuş belki adete yakın yumurta olustu o zaman tuttu belki rahim duvarı çok çok kalındı gerekli olandan fazlası adet gibi döküldü doktorda muayene ol bence Rabbım gönlündekini versin saglikla isteyen bizlerede versin inşallahCanım evet seninde baya koyu benim geçen ay 2 gün pik sonra silikleşmişti bu ay 5 gün görünce çok şaşırdım acıkcası inşallah öyledir canım hiç belirtim yok gebelik yok diye düşündüğüm için belki de gögüsler çok sis sadece
Femometerde takip ediyodum yumurtlama gunum belliydi ovulasyon testi yaptim. Testim 24 unde çatladı. 14 gun ekleyince cumartesi gunune denk geliyor adetim. Yumurtlamadan sonra 8.9. Gunlerde pembe yerlesme kanamam oldu cok az 10.gun de kirmiziya dondu yani adeg oldum teste işledim bana uyari verdi luteal faz cok kisa diye ordan arastira arastira bunun progesteron eksikliginden olabilicegini buldum. Bende cocuk dusunmeden once regl tarihimden 4 gun once lekelenmem basliyodu bunuda yapiyomus ve tekrarli dusuklere neden oluyomus bu progestoron eksikligi. Doktora gittim ama sanirim cok bilgisi yoktu bana sacma sapan seyler geveledi. Duzgun bi doktor bulup gidicem. Hormon tahlili yapalim adetinin 2.gunu gel dedi suan 2.gunundeyim dedimCanım bunu nerden fark ettin. Benim de geçen döngüm 21 gün sürdü çatlama iğnesi hariç 11. gün regl oldum. Bugün doktoruma sordum normal dedi normade 30-31 günde bir olurum, biz hızlandırılmış yapıyoruz dedi.
Ay amin canım inşallah öyle olurMaşallah annecim burdayim diyortebrikler kuzum ekim annesi oldun
Biraz farklıydı canım bigğn var bi gün yok gibiydiNormsl regl mı gördünüz uzun mu sürdü yanı bence bır test verin
Amin canım inşallah öyle olmuştur aksam kan verip ertesi gün doktora gidicem canım her sey sağlıklı olsun ilerlesin inşallah Allah hepimizin kalbindekini versinBazen üstüne adet oluyormuş belki adete yakın yumurta olustu o zaman tuttu belki rahim duvarı çok çok kalındı gerekli olandan fazlası adet gibi döküldü doktorda muayene ol bence Rabbım gönlündekini versin saglikla isteyen bizlerede versin inşallah
Aa bende Hatay İskenderun'da yaşıyorum hangi mahalledesin neler yaşadığını biliyorum ben de senin gibi uyuyamadım sabaha kadar. Hatırlamak istemiyorum ama unutamıyorum da rabbim bir daha yaşatmasın.Malesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
cok teşekkür ederizKızlar ben bugun giremeyegim sayfaya braz kendime geliyim kötyüm şuanda gece gelirim konuşmaya haber bekleyenler inşallah güzel haber alırsınız kızlar dualarım sizinlebugun Kur'an okunacak dualarımdaınız
cok teşekkür ederizKızlar ben bugun giremeyegim sayfaya braz kendime geliyim kötyüm şuanda gece gelirim konuşmaya haber bekleyenler inşallah güzel haber alırsınız kızlar dualarım sizinlebugun Kur'an okunacak dualarımdaınız
Tamam canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapCanım pek istemiyor kuzum bu ara ev aldı başnı gitti rahtsızlıgımdan dolayı bir de burya yazınca adaptasyon sorunu yaşıyorum normal hayata nedense. Son 6 günümü sakin geçirmek istiyorum biraz uzak kalayım gebelik varsa yazacağım buraya yani test yaptıgımda. Awoxu da 2 veya 3 gün kala yapmaya karar verdim.çok heyecanlanıyorum aslında ama beklıcem. Çok halsizim zaten her ay olan şeyler buraya yazdıkça tribe girmek istemiyorum Bir nevi kendimi durdurmak için bakalım varsa artık Ekim annelerinde arada devam ederim
Allah yar ve yardımcınız olsun canım bidaha yaşatmasınSenin ailenede cok geçmiş olsun cnm cok acı bir gündübizde hala evimize kavuşamadık tokiyi istemedik yerinde dönüşüme başvurduk hala daha beklemede malesef temeli bile atılmadı 1 hafta arabada kaldık sonra çadıra geçtik 3 ay sonrada konteynıra ordan sonrada artcılar azalınca ev tuttuk 10bin tlye esyalı 1+1suan kiradayız 2 yıl sonra anca biter diyor mutahit evimi huzurumu okdar özlüyorumki
Bende İstanbul'dayım canım ben 400 vermiştimBence öyle olması lazım değil ama 500 tl verdim canım İstanbul'dayım ben de . 4 buçuk saat oldu hala bekliyorum. Mesaj attım cevap bile vermediler
Bende de kısa diye uyarı veriyor aynı uygulamayı kullanıyoruz canım. Ama bana doktorum çatlatma iğnesinden sonra 11. gün regl olmak normal dedi bugün. Çatlama iğnesi önceki dönem hızlandırılmış oluyor tabi dedi.Femometerde takip ediyodum yumurtlama gunum belliydi ovulasyon testi yaptim. Testim 24 unde çatladı. 14 gun ekleyince cumartesi gunune denk geliyor adetim. Yumurtlamadan sonra 8.9. Gunlerde pembe yerlesme kanamam oldu cok az 10.gun de kirmiziya dondu yani adeg oldum teste işledim bana uyari verdi luteal faz cok kisa diye ordan arastira arastira bunun progesteron eksikliginden olabilicegini buldum. Bende cocuk dusunmeden once regl tarihimden 4 gun once lekelenmem basliyodu bunuda yapiyomus ve tekrarli dusuklere neden oluyomus bu progestoron eksikligi. Doktora gittim ama sanirim cok bilgisi yoktu bana sacma sapan seyler geveledi. Duzgun bi doktor bulup gidicem. Hormon tahlili yapalim adetinin 2.gunu gel dedi suan 2.gunundeyim dedimlekelenmem basladi dedim. Tamam o zaman simdi ver dedi ne diyim bilmiyorum.
Çok iyi gerçekten ben hala bekliyorum saçma sapan iyice sinir oldum kesin yarına kaldı sonucum. Ertesi günü bekleyeceksen gider sağlık ocağında verirdim boşa para gittiBende İstanbul'dayım canım ben 400 vermiştim
Şaşırdım ben özelde verince bir buçuk saatte çıkıyordu hastanede iki saatte çıkıyorduÇok iyi gerçekten ben hala bekliyorum saçma sapan iyice sinir oldum kesin yarına kaldı sonucum. Ertesi günü bekleyeceksen gider sağlık ocağında verirdim boşa para gitti
Kan verdiğim yer hastane değil canım sağlık kabini diye bir şey kendi labaratuvarları olmadığı için başka yere gönderiyorlar ama çoktan sonuç çıkmış olması lazım saat 11 di kan verdiğimde. Mesaj atıyorum cevap veren de yokŞaşırdım ben özelde verince bir buçuk saatte çıkıyordu hastanede iki saatte çıkıyordu
Bende hiçbir belirti yok yine olmadı bata 6 gün kaldı sadece alt karında hafif sızı var adet olucam kesinAmin canım sizede nasip olsun inşallah benim net belirgin göğüslerimdi canım damarlar yemyeşil oldu ve ucunda sızı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?