Küsme kuzum ya korku buSen nasıl istersen ozmn beklemek istiyorsan en büyük hakkın ama bizi heyecanda bıraktın
Hih sana küstük
Başka bisiye benzemez diyorsun neyse bekliycez artık mecburKüsme kuzum ya korku bu
Evet cnm iyi olur bende çektirmiştim hsg bi problem cikmadiKafamda ertelemiştim içimden bir ses belki spermlerde sıkıntı vardır bir de ilaç falan kullanırız öyle deneriz diyordum ama hiçbir sıkıntı yok ilaçlık bu yüzden mecbur bakılcak sanrm cektırcem dra 27sınde gıdecegm dra bir yıl diyeceğim eşimin sonuçlarını da göstereceğim. Zaten benim istememe gerek kalmadan tüp bakalım demesi lazım. Yanlış mıyım. Eğer bu ay da olmazsa hem adettehormon testi isteyeceğim 3. günü hem de tüp 9.günü
Gece yapacam ve sonucu bildiricemBaşka bisiye benzemez diyorsun neyse bekliycez artık mecbur
İnşallah senin sonuçlarında temiz cıkıcak ben inanıyorum şimdiden yüklenme kendine bekle bakalım hayırlısyla bir git doktoraBen de ondan kızdım gerekirse bitkisel şeyler yaparız aktardan dedi. Ben avokado yiyeceğim istersen ben de yiyeyim dedi erkeklere faydası olur mu acaba. Keçiboynuzu vesaire ne varsa yemeye hazır ama konu hap olunca işte hem unutuyor hem istikrarlı değil böyle şeyleri sevmiyor ya sinir olduminşallah tüpler temiz çıkarsa gecikme bile yaşarım beklerm problem degl. Beni zora sokan skıntı var kesin dusuncesı ıdı
Aynen öyle cnm Rabbimin mucizeleri bunlar umut kırmak demiyorum ben onada rabbim vereceği zamanı biliyor bizim için en hayırlısını düşünen bir Rabbimiz var çok şükürBöyle hikayeler insana umut veriyor tabiki ama bir yandan da umut kırıyor. Bak nerelerine varana kadar yikamis ben saatlerce kalkmiyorum yerimden dikkat ediyorum falan filan. nasip iste herseyin zamani var elimden birsey gelmiyor.
Sadece kafam doluyor boyle anlarda. Bugun sabahtan beri helak oldum evde is yapicam diye kafamdaki sesler beni bunaltti resmen o seslerin duymayayim diye ise güceverdim kendimi.. bu ay umutlanmak isyiyorum bir yandan.. diger yandan da cekiniyorum umutlanmaya bile. Sonra üzülüyorum çünküaklimda kaybettigim bebegim var iki gündür yerli yersiz gözlerim doluyor gülerken bile aglama istegim geliyor
Allahim kalbime iyi gelecek bebegimi en kisa zamanda saglikla nasip eder inşallah diye dua ediyorum bolca...
Aynen öyle vallhi kendimize eziyet ediyoruzHaklısın canm bende bu ay saldım ovulasyon fln takip etmedim gelişi güzel oldu istek oldukça bakalım hayırlısı böyle daha rahatım onu anladım
Insallah güzel haberler alabilirsin canim. Dikkst et kendine su ic bol bol.Aynen canım ya inşallah dış değildir iyice korktum zaten yarın baska bi doktora gözükcem cihazlardan belki gözükür diye ümit ediyorum çok sağol canım herşeyin hayırlısı napalım
Amin kuzucum amin.. bende Allaha güveniyorum zaten. Bunca zorlugun ardindan bize de çiçekler actıracak inanıyorum .. insallah en kisa zamanda bu ay nasip olur bebegimin olacagi haberini almak..İnşallah senin sonuçlarında temiz cıkıcak ben inanıyorum şimdiden yüklenme kendine bekle bakalım hayırlısyla bir git doktora
Aynen öyle cnm Rabbimin mucizeleri bunlar umut kırmak demiyorum ben onada rabbim vereceği zamanı biliyor bizim için en hayırlısını düşünen bir Rabbimiz var çok şükürseni okadar çok iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım ölüsünü bile almasinalr benden İstedim rabbim onu bize şefaatçi kıldı bu okdar değerli birseyki inan sevin bunun için rabbim vermeyeceği şeyi kullarına hayalini kurdurmazmis Rabb'im sınıyorsa vardir bir bildigi çok şükür hayırlı zamanda ne zamana yazmışsa bebislerimiz ozman gelecek emaneti
Aynen öyle vallhi kendimize eziyet ediyoruz
Amin kuzum benimAmin kuzucum amin.. bende Allaha güveniyorum zaten. Bunca zorlugun ardindan bize de çiçekler actıracak inanıyorum .. insallah en kisa zamanda bu ay nasip olur bebegimin olacagi haberini almak..
Pek giremedim buraya canım ancak görüyorum. Nasıl geçti doktor ne dedi
Bekliyorum canım senden haberGece yapacam ve sonucu bildiricem
Maşallah kuzum çok guzel sonuclar kusursuza yakın çıktı. Çok şükürPek giremedim buraya canım ancak görüyorum. Nasıl geçti doktor ne dedi
Adet düzwnleyici olarakSen ne için kullanmak istiyorsun canim
Teşekkür ederimRegl sokturmek icin diyorsan eğer regl tarihinden 3 gün öncesinde baslayabilirsin sabah akşam 1tatki kaşığı demle ve iç ':)
Ay 250 değil 270 yazıyorKızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım
2-3 saat oldu herhalde Yapalı.. 2 tane al dedim tmm dedi heyecandan 1 tane almış gelmiş birde olsun yine giderim diyoİdrarın kaç saatlik canım zaten gecikmen var ya çıkar bence ala ala 1 tane mi almış
Kız yap yarın eczaneler açık beraber gider alırsınız2-3 saat oldu herhalde Yapalı.. 2 tane al dedim tmm dedi heyecandan 1 tane almış gelmiş birde olsun yine giderim diyo
Ya adet olacak gibiyim ben sadece su gibi geliyor WC ye gidiyorum ıslandı çamaşırım kesin geldi diyeKız yap yarın eczaneler açık beraber gider alırsınız
Canım sen nıye yapmıyorsunYa adet olacak gibiyim ben sadece su gibi geliyor WC ye gidiyorum ıslandı çamaşırım kesin geldi diye
Korkuyorum ondanCanım sen nıye yapmıyorsun
Yap gitsin bende korkuyrdm ama gzl oldu sonucu hadi hadi sana guveniyoruz yaparsin senKorkuyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?