2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet cnm iyi olur bende çektirmiştim hsg bi problem cikmadi
Hormonlarada baktirman iyi olur özellikle amh önemli demisti benim doktorum hayirlisi bakalim

İnşallah senin sonuçlarında temiz cıkıcak ben inanıyorum şimdiden yüklenme kendine bekle bakalım hayırlısyla bir git doktora
Aynen öyle cnm Rabbimin mucizeleri bunlar umut kırmak demiyorum ben onada rabbim vereceği zamanı biliyor bizim için en hayırlısını düşünen bir Rabbimiz var çok şükür seni okadar çok iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım ölüsünü bile almasinalr benden İstedim rabbim onu bize şefaatçi kıldı bu okdar değerli birseyki inan sevin bunun için rabbim vermeyeceği şeyi kullarına hayalini kurdurmazmis Rabb'im sınıyorsa vardir bir bildigi çok şükür hayırlı zamanda ne zamana yazmışsa bebislerimiz ozman gelecek emaneti
Haklısın canm bende bu ay saldım ovulasyon fln takip etmedim gelişi güzel oldu istek oldukça bakalım hayırlısı böyle daha rahatım onu anladım
Aynen öyle vallhi kendimize eziyet ediyoruz

Aynen canım ya inşallah dış değildir iyice korktum zaten yarın baska bi doktora gözükcem cihazlardan belki gözükür diye ümit ediyorum çok sağol canım herşeyin hayırlısı napalım
Insallah güzel haberler alabilirsin canim. Dikkst et kendine su ic bol bol.

Amin kuzucum amin.. bende Allaha güveniyorum zaten. Bunca zorlugun ardindan bize de çiçekler actıracak inanıyorum .. insallah en kisa zamanda bu ay nasip olur bebegimin olacagi haberini almak..

Ay 250 değil 270 yazıyor yanls yazmışm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…