Aaa yok canım hemen kötüye yorma pazartesi bir doktora görün bakalım ne diyecekYok gecikmez böyle senede 1 defa 26. Günü görürüm kist falan oluştu herhalde. Son ilişki şubatın 5 iydi ama o zamana yumurtlaman ben döngüm kısa 20 ocakta adet gördüm son. 21-24 arası döndümde. Kendimi kandırmanın anlamı yok brlkide menopoza giriyorum
Ay bende çok umutluydun senden ya, hayırlısı olsun canını sıkmaNormal kaset test canım evetufacık bir silik bile yok kör oldum resmen adet olacak gibi ağrımda yok menapoz belki
Gidecem bakalım ne diyecek hayırlısı artık ne diyim.. Eşime nasıl diyeceğim şimdi ben adam geçinmeyi duydu mutluluktan uçtuAaa yok canım hemen kötüye yorma pazartesi bir doktora görün bakalım ne diyecek
Kısmet değilmiş canımAy bende çok umutluydun senden ya, hayırlısı olsun canını sıkma
Canm benimde 3 gün gecikti bu ay ve negatif cıktı. Regl oldum bugün. kısmet değilmiş üzme kendini Allah ım tez zamanda nasip etsin hepimzeYaptım testi canım kocaman negatif çıktı
Canım sana destek olacaktır ben eminim kendini üzme hiçGidecem bakalım ne diyecek hayırlısı artık ne diyim.. Eşime nasıl diyeceğim şimdi ben adam geçinmeyi duydu mutluluktan uçtu
Benimde aynı canım senin gibi belirtiler var 2 gün kaldı adete bugün kan verdim 0.100 burdan dönmez maalesef seninde aynı gibi duruyor bende çok üzgünümKızlar bu arada ben gerçekten hasta oluyorum galibainfluenza gibi kolumu kaldıracak halim yok bel ağrımdan iki büklüm yatıyorum, gögüs hassasiyetim de var. Ateşimde yükselmiş gibi özele gidip kan verdim 0.1 çıktı. Çatlama tahmini 6sında olmuştu burdan yükselmez sanırım ne diyorsunuz? Yorumlarınıza ihtiyacım var babylovee M minma1215 Pearl737 M melodimelo1996 nergiz453 ve etiketleyemediğim kızlar
Hiç bu kadar belirti hissetmemiştim o yüzden çok şaşkınım canım yaBenimde aynı canım senin gibi belirtiler var 2 gün kaldı adete bugün kan verdim 0.100 burdan dönmez maalesef seninde aynı gibi duruyor bende çok üzgünüm
Bende valla ilk defa o kadar ümitlendim ki kesin dedim var dün gece hatta heyecandan sabaha kadar uyuyamadım ama maalesefHiç bu kadar belirti hissetmemiştim o yüzden çok şaşkınım canım ya
Bence erken oldu biraz senin test. 14 günden sonra kan verin diyorlar. Umutlandırmakta istemiyorum seni sen yokmuş gibi düşün kuşumKızlar bu arada ben gerçekten hasta oluyorum galibainfluenza gibi kolumu kaldıracak halim yok bel ağrımdan iki büklüm yatıyorum, gögüs hassasiyetim de var. Ateşimde yükselmiş gibi özele gidip kan verdim 0.1 çıktı. Çatlama tahmini 6sında olmuştu burdan yükselmez sanırım ne diyorsunuz? Yorumlarınıza ihtiyacım var babylovee M minma1215 Pearl737 M melodimelo1996 nergiz453 ve etiketleyemediğim kızlar
Canım sevindim en azından kafanda bir soru işareti kalkmış oldu.Benim eşimde yaptıracak devlette mi yaptırdı eşin özelde mi?Kızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım
En kötü ihtimali düşünme hemen canim ya bir dur. Normal bir gecikmedir hepimizin basina geliyor bunlar.Normal kaset test canım evetufacık bir silik bile yok kör oldum resmen adet olacak gibi ağrımda yok menapoz belki
benimde belirtilerim baya vardı üstüne 3 gün geçikti kesin dedim test yaptım negatif beynim cok oyun oynuyor. Bu ay hiç odaklanmadan yapacağım belki bu sefer olurHiç bu kadar belirti hissetmemiştim o yüzden çok şaşkınım canım ya
Canim cok gecmis olsuun. Dikkat et kendine zencefil cayi yap ic icine limon sık. Feci bir hastalik yaa dikkat et. Normal üşütmüşsündür insallah.Kızlar bu arada ben gerçekten hasta oluyorum galibainfluenza gibi kolumu kaldıracak halim yok bel ağrımdan iki büklüm yatıyorum, gögüs hassasiyetim de var. Ateşimde yükselmiş gibi özele gidip kan verdim 0.1 çıktı. Çatlama tahmini 6sında olmuştu burdan yükselmez sanırım ne diyorsunuz? Yorumlarınıza ihtiyacım var babylovee M minma1215 Pearl737 M melodimelo1996 nergiz453 ve etiketleyemediğim kızlar
Gecen ay bende yaşadım bel ağrısından kemik agrisandan 1 hafta yattım çok kötüydü 2 tane serum yedim arka arkaya ateşimde 39 du xnm eğer vsrsa bile bence şuanda kanda çıkmazdı 6sindaysa çatlama 8gun olmuş 10 günde anca yerlesip daha kana geçiyor en geç 12.gunde geçiyor sen 4 gün sonra filan test yap evde tekrar benceKızlar bu arada ben gerçekten hasta oluyorum galibainfluenza gibi kolumu kaldıracak halim yok bel ağrımdan iki büklüm yatıyorum, gögüs hassasiyetim de var. Ateşimde yükselmiş gibi özele gidip kan verdim 0.1 çıktı. Çatlama tahmini 6sında olmuştu burdan yükselmez sanırım ne diyorsunuz? Yorumlarınıza ihtiyacım var babylovee M minma1215 Pearl737 M melodimelo1996 nergiz453 ve etiketleyemediğim kızlar
Ne kadar vardı regle?Kızlar bugün doktora gittim hsg için doktor adetin 2.3. Gunu gel dedi şaşırdım. Regl sonrasımı dedim hayır reglken geliceksin dedi. Reglken hsg çekiliyor mu
Ben geçen ay 4 tane yaptım prodoctor erken gebelik günlerce bekledi kuruma çizgisi çıkarmadı bence gebelik var canım aynı marka çünkü bende ikinci çizgi hiç cikmadi bembeyazdı ama sende bariz belli oluyorKızlar prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim
Yeni reglim bitti bi kac gun gecti. Yatisin yapilicak dedi kan alincak dedi. Hatta dedim randevu almaya gerek varmi dedim yok dedi bana kagit verdiler adetin 2. Veya 3.gunu gelinecek hsg yaziyor. Bununla direk kayit acilicak dediNe kadar vardı regle?
İlk kez duydum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?