2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim sevindim herseyin yolunda olmasina. Kendine de yüklenme canim. Herseyin zamani vsr sende biliyorsun. Takviyeyi genel olarak veriyor doktorlar benim esime de vermisti sorun olmasa da veriyor yani.

Canim çok üzüldüm ya
Insallah dış gebelik degildir. Yeniden kan degerine baktir düşerse gebelik kendiliginden sonlanacak demektir belki.
Ilac veriyorlar boyle durumlarda düşmesi için. Sağlıksız bir gebelik olacakmis demek ki.. seni iyi anliyorum canını sikmamaya calis canım. Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi bilirim o hisleri...

Ben de ondan kızdım gerekirse bitkisel şeyler yaparız aktardan dedi. Ben avokado yiyeceğim istersen ben de yiyeyim dedi erkeklere faydası olur mu acaba. Keçiboynuzu vesaire ne varsa yemeye hazır ama konu hap olunca işte hem unutuyor hem istikrarlı değil böyle şeyleri sevmiyor ya sinir oldum inşallah tüpler temiz çıkarsa gecikme bile yaşarım beklerm problem degl. Beni zora sokan skıntı var kesin dusuncesı ıdı

Böyle hikayeler insana umut veriyor tabiki ama bir yandan da umut kırıyor. Bak nerelerine varana kadar yikamis ben saatlerce kalkmiyorum yerimden dikkat ediyorum falan filan. nasip iste herseyin zamani var elimden birsey gelmiyor.
Sadece kafam doluyor boyle anlarda. Bugun sabahtan beri helak oldum evde is yapicam diye kafamdaki sesler beni bunaltti resmen o seslerin duymayayim diye ise güceverdim kendimi.. bu ay umutlanmak isyiyorum bir yandan.. diger yandan da cekiniyorum umutlanmaya bile. Sonra üzülüyorum çünkü aklimda kaybettigim bebegim var iki gündür yerli yersiz gözlerim doluyor gülerken bile aglama istegim geliyor
Allahim kalbime iyi gelecek bebegimi en kisa zamanda saglikla nasip eder inşallah diye dua ediyorum bolca...

Haklısın canm bende bu ay saldım ovulasyon fln takip etmedim gelişi güzel oldu istek oldukça bakalım hayırlısı böyle daha rahatım onu anladım

Aynen canım ya inşallah dış değildir iyice korktum zaten yarın baska bi doktora gözükcem cihazlardan belki gözükür diye ümit ediyorum çok sağol canım herşeyin hayırlısı napalım

Kuzum bizim bir akraba başı ağrıyor diye kan testi verdi hamileydi. Benim de bu gün bat hâlâ olmadım sarımtırak akıntım oluyor. 3 testim de pozitif çıktı benim. Benimde ilişkim çatlamadan 1 gün önce oldu. Demem o ki umut hep var bazen olur bazen olmaz.

Aynen canım ya inşallah dış değildir iyice korktum zaten yarın baska bi doktora gözükcem cihazlardan belki gözükür diye ümit ediyorum çok sağol canım herşeyin hayırlısı napalım
Devlete gittiysen canım onların ultrason cihazları kötü oluyor ondan görememiş olabilirr. Özele gidebilirsen bi de oraya git bakalım da fikir almak en iyisi umarım sağlıklı sıhhatli seninledir.

Ayyy ağzın bal yesin emiiii ama ben takvime göre yumurtlamadan önceki son 3 günü aralıksız değerlendirdim testle takip etmedim ondan korkuyorum.. Belki kist oluştu diyorum umutlanmamak için

Ayyy ağzın bal yesin emiiii ama ben takvime göre yumurtlamadan önceki son 3 günü aralıksız değerlendirdim testle takip etmedim ondan korkuyorum.. Belki kist oluştu diyorum umutlanmamak için
Oluşmamıştır canım sen gebesin bence test yapsaydin bı hayırlısıyla yaptıysan da görmedim ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…