2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay resmen sen hastaneye gitme diye tüm sartlar uygunmus iyi etmissin gitmeyerek
Olsun canim yukseliyor iste bu sürede beta da gittikce. Bence yaniltmiyordur iki farkli marka. Ondan umutlanmanda sakinca yok gibi duruyor
Gittiginde vucudum agriyor alerji ilaclarim var kullancam ama gebe olabilirim falan de. Ilk beta bakarlar zaten.

Canim olabilir. Duphaston oyle bir etki yapiyor sen bu ay kullanmis miydin onu ?
Temizleniyor rahmin daha iyi bence endise etme. Gelecek ay daha temiz bir rahimle denemelere baslamis olursun
Pekmez falan ye

Bende hamileyimm
Sat 29 Aralık
Bat 25 Ocak
Yumurtlama 13 Ocak

Kesinlikle öyle buraya herseyimi ama herşeyimi anlatabiliyorum bu his bana inanılmaz iyi geliyor burası olmayınca eksik hissediyorum
Vallahi aynı seyi düşünüyorum. Normal hayattaki insanlar malesef ki dili baska soylese de arka planda yargiliyor seni. Ama burda en basit dusuncemizi bile birbirimize sorup anlatiyoruz yargilayan da cok az çıkar. Aynen valla burda konuşmak iyi geliyor. Biraz ara vereyim foruma diyordum ama bir daha dusuncem kararimi

Bende senin gibiyim burada takılınca cokmu srres yapıyorum acaba fln diyorum hep ama burdaki yazışmaları okumadan da duramıyorum

Ay evet bende dedimki Noluyo noluyo

Öyle dicem artik bi kere şhir hastnesine gtmistm adetim gecikti diye belirtilerim var dedim adetini bekle demisti şaka gbi ve 10gun gecmisti dusun karnim agriyo migdem bulaniyor derim biseyler sallarim devlet bakmazsa ozele gdecem mecbr betaya ozel kim bilir ne ister yakin zamanda özelde kan veren oldumu kizlar

Yaa cok tebrik ederim saglikla gelsin inşallah
Bize de boool bool dua et olur mu
Belirtilerin var miydi ne zaman baslamisti
Cok tesekkur ederim inşallah hamilesindir en içten bir şekilde diliyorumm
Ben 24 günde bir adet oluyorum belirtilerimde yumurtlama da çabuk oldu. Sol kasikta batmalar hissettim. Uyku yorgunluk vardı. Beyaz akıntı vardi. Galiba en önemli belirtim göğüslerim aşırı dolgun ve yürürken bile acıyor.

Ay sökulmesi iyi kuzum en azndan rahatlarsin Bi yanda halszlik olur ama olsun npcn

Verdim canım 2 gün önce 287 bugün 625
Maşallah çok iyi o zmn 4haftalikmi oluyor bende yarin vericem bakalm kac cikacak sat tarihimiz ve yumurtlama gunumuz ayni hemen hemen benim sat 30 aralik
Yumurtlama 13ocak ti bugun idrar testi yaptim pozitf cikti bu arada snin karninda sertlik varmi kuzm merak ettim

Aaa benimde 13 Ocak hemde o günü değerlendirdim o gün tuttu
Aynen karnımda sertlik var benim doktorum çok iyi acilde vermiştim kan ultrason çekti hemen ama kese gozukmedi dis gebelik riski varmi diye baktı 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söyledi aynı anda hamile kaldiysak 1 hafta sonra keseler oluşuyor galiba

Kuzum sende de sol kasikta ağrı var mı merak ettim

Bende o gunu ve iki gun oncesini degrlndrmistim acilde Ne soylediniz siz gebelik testi yaptrmk istediginizmi soylediniz ne guzel ya doktr baya iyiymis demkki genelde acilde bakmazlar ultrason Hangi sehirdesiniz siz ben istanbuldym Ben cok heyecanliyim beta kac cikck bide umarim acilde bakarlar kadin doguma randevu bulamadim

Canim ozeller degisiyor ama 900dü en son kasım gibi. Ama burda 300e yaptirani ile okudum.
Sende cok dürüst davranmissin canim gecen hafta ben 2 gün ara ile acile gittim,ilkinde de hemen beta istediler negatif geldi.
2.sine 2 gun sonra gittim düşün, röntgen istedim dr olmaz gebelik şüphen olabilir dedi. Bende 2 gün once negatifti dedim. Olsun su an pozitif olabilirsin önce kan sonucun gelsin dedi mesela. He ama serum verdi o arada serumu taktirdim. Ama galiba zararsiz bir icerikti o serum.
Kadin dogum acili olan bir hastaneye gidersen de daha cok ilgilenebilirler. Gitmisken idrarda yanma falan var de. Idrar tahlili de yaptir. Gebelikte enfeksiyon olmasini istemiyorlar. Önden önlemini alırsın hem

Kuzum sende de sol kasikta ağrı var mı merak ettim
Sol kasikta agrim yok ama benim karnimin alk kismi aciyo ve arada kramp giriyo boraz endiseliyim o sebebtn bu kdr agrimasi nrmlmi bilmyrm umarim aksi bi durum yoktr diş gebelikte alt karin agrisi oluyor diye yaziyo nette kotu dusunmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…