2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba beni de ekler misiniz
Sat:12 Ocak
Bat:13 Şubat

Sen ne dmiştin acilde beta istediklerinde
Ben de acile gittiğim de beta baktırmak için demiştim ki kasıklarım çok fazla ağrıyo ama gebelik şüphem olduğu için ağrı kesici vs. İçemedim duramıyorum ağrısından demiştim hemen beta istemişlerdi zaten siz de öyle diyebilirsiniz

Oyle diycem artik direk gebelik testi yptrmk istyrm dersem Yapmzlar.

Sen ne dmiştin acilde beta istediklerinde
Canim ben ilk gittigimde kanamam vardi ondan istediler. Ikincide de gogus ve sirt agrim vardi garip sekilde doktor direkt betahcg istedi. Iste yazdim ya hatta, röntgene göndermedi bile gebe olabilirsin su an isteyemem röntgen önce kan sonucun gelsin demisti. Ama sen kasık ağrım var atesleniyorum yanma var idrarda ama ilac falan kullanamiyorum gebe olma ihtimalim var dersen yaparsan yüksek ihtimalle
Hiç takviye kullanmadim ilk defa bu ay hergun bi tane İncir kurusu yedim adetin ikinci gununden itibaren 10gunde corek otu bal tarcin karisimi yedim
Çok sagol canim bilgiler icin. Bu ay ki sonucuma göre bende tüketirim olmadi
Ben sabah icmedim gun icinde tuketmistm aklima geldikce babylovee
Tamam canim Teşekkür ederim

Haber ver sonuclarinii

Çatlatma iğnesi üzerinden 13 gün geçmiş varsa çıkar test yaptın mı?
Günaydınnn çarşamba günü kontrolüm vardı yumurtlama günümdü. Doktorum iğne yapmamıza gerek yok yumurtaların çatlamış nerdeyse bir maşrapa su var dedi. Biz de salı-çarşamba-perşembe değerlendirdik zaten ondan önce de günaşırı değerlendirmiştik. Ben de 13 gün sonra test yapsam çıkar mı acaba? Zaten regli tarihi 16 gün kaldı gösteriyor. Regliden 3 gün önce test yapmalı mıyım?

Canim ben hastanedeyim kan verdim 2saate cikar dedi ozele geldik ultrasonla bakti şu an bisey gorunmuyor dedi kan istedi iki saate cikarrmis beklyrz

Ben test yaptım regl olucam hissi var zaten heyecanima yenik düştüm yaptım negatif çıktı dahada çıkmaz regl olurum zaten kalanlara başarılar diliyorum Allah gönlünüze göre versin
İnşallah canim utrasonda cikmamasi norml degilmi kizlar .
Normal 1 haftaya görürsün insallh canım değerin 1000 kusurleri geçmesi lazim

Eklentiler

• 17383068400065520038762748583216.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 56
Test bozuk sanki kuzum cizgi cikmis sanki

bende yedim bu ay teşekkür ederim balım

İnşallah canim utrasonda cikmamasi norml degilmi kizlar .
Kız daha kalem ucu kadar bebe. Ses dalgasına yansıyamaz. Rahime bakar kalınmı değil mi diye. Benim Dr um adet gecıkmesinden tam 12 gun sonra gel dedi telefonda. Oylece gıttım kese ve yolc sacı gorduk acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…