Merhaba beni de ekler misinizKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@zeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
Ocak@nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
Ocak@minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@lokumnazli 22
Aralık20
Ocak6 Ocak @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @NihaliMercimek 29
Aralık21
Ocak@aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocak@eva0108 31 Aralık 27
Ocak13 Ocak G gozdezynp 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak13
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@krg1 29
Aralım31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@derindenizmavisi 4 Ocak 4 Şubat @rozatulip 3
Ocak4
Şubat20 Ocak Lucky_16 14
Ocak10
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat @kugukusu 13 Ocak 13 Şubat
Ben de acile gittiğim de beta baktırmak için demiştim ki kasıklarım çok fazla ağrıyo ama gebelik şüphem olduğu için ağrı kesici vs. İçemedim duramıyorum ağrısından demiştim hemen beta istemişlerdi zaten siz de öyle diyebilirsinizSen ne dmiştin acilde beta istediklerinde
Oyle diycem artik direk gebelik testi yptrmk istyrm dersem Yapmzlar.Ben de acile gittiğim de beta baktırmak için demiştim ki kasıklarım çok fazla ağrıyo ama gebelik şüphem olduğu için ağrı kesici vs. İçemedim duramıyorum ağrısından demiştim hemen beta istemişlerdi zaten siz de öyle diyebilirsiniz
Evet bende öyle düşündüğüm için kasıklarım ağrıyor demiştim bence de yapmazlar sağlık ocağı yada kadın doğuma yönlendirirler kesinOyle diycem artik direk gebelik testi yptrmk istyrm dersem Yapmzlar.
Canim ben ilk gittigimde kanamam vardi ondan istediler. Ikincide de gogus ve sirt agrim vardi garip sekilde doktor direkt betahcg istedi. Iste yazdim ya hatta, röntgene göndermedi bile gebe olabilirsin su an isteyemem röntgen önce kan sonucun gelsin demisti. Ama sen kasık ağrım var atesleniyorum yanma var idrarda ama ilac falan kullanamiyorum gebe olma ihtimalim var dersen yaparsan yüksek ihtimalleSen ne dmiştin acilde beta istediklerinde
Çok sagol canim bilgiler icin. Bu ay ki sonucuma göre bende tüketirim olmadiHiç takviye kullanmadim ilk defa bu ay hergun bi tane İncir kurusu yedim adetin ikinci gununden itibaren 10gunde corek otu bal tarcin karisimi yedim
Tamam canim Teşekkür ederimBen sabah icmedim gun icinde tuketmistm aklima geldikcebabylovee
Çatlatma iğnesi üzerinden 13 gün geçmiş varsa çıkar test yaptın mı?Beni de alır mısınız acaba
Bat 6 Şubat
Sat 6 Ocak
Çatlama iğnesi 18 ocakta vuruldum
GünaydınnnÇatlatma iğnesi üzerinden 13 gün geçmiş varsa çıkar test yaptın mı?
Canim ben hastanedeyim kan verdim 2saate cikar dedi ozele geldik ultrasonla bakti şu an bisey gorunmuyor dedi kan istedi iki saate cikarrmis beklyrzCanim ben ilk gittigimde kanamam vardi ondan istediler. Ikincide de gogus ve sirt agrim vardi garip sekilde doktor direkt betahcg istedi. Iste yazdim ya hatta, röntgene göndermedi bile gebe olabilirsin su an isteyemem röntgen önce kan sonucun gelsin demisti. Ama sen kasık ağrım var atesleniyorum yanma var idrarda ama ilac falan kullanamiyorum gebe olma ihtimalim var dersen yaparsan yüksek ihtimalle
Çok sagol canim bilgiler icin. Bu ay ki sonucuma göre bende tüketirim olmadi
Tamam canim Teşekkür ederim
Haber ver sonuclarinii
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımCanim ben hastanedeyim kan verdim 2saate cikar dedi ozele geldik ultrasonla bakti şu an bisey gorunmuyor dedi kan istedi iki saate cikarrmis beklyrz
İnşallah canim utrasonda cikmamasi norml degilmi kizlar .Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Normal 1 haftaya görürsün insallh canım değerin 1000 kusurleri geçmesi lazimİnşallah canim utrasonda cikmamasi norml degilmi kizlar .
Test bozuk sanki kuzum cizgi cikmis sankiBen test yaptım regl olucam hissi var zaten heyecanima yenik düştüm yaptım negatif çıktı dahada çıkmaz regl olurum zaten kalanlara başarılar diliyorumAllah gönlünüze göre versin
Normal 1 haftaya görürsün insallh canım değerin 1000 kusurleri geçmesi lazim
Bilmiyorum ki canım prodoctor erken gebelik testi böyle çıkan varmı avaba gerçekten bozuk olabilir miTest bozuk sanki kuzum cizgi cikmis sanki
İlk 5 dk da çektim ya ondan olmuş heralde ya şimdi baktım ortadaki çizgi yok nasip önümüzdeki ay inşallahTest bozuk sanki kuzum cizgi cikmis sanki
Kac gun vardi kuzum regline senin daha varda Allahtan umut kesilmezİlk 5 dk da çektim ya ondan olmuş heralde ya şimdi baktım ortadaki çizgi yok nasip önümüzdeki ay inşallah
bende yedim bu ay teşekkür ederim balımAdet gelmedigi surece her zman umut vardr kuzum bu arada ben bu ay çörek otu bal tarcin karisimi yemistim belki onunda faydasi olmuştr tabi hersey bi vesile önce Rabbim izin vericek herseyin vakti saatini o bilir inşallah senin de en kisa zmanda mujdeli haberler alirsin kuzum
Kız daha kalem ucu kadar bebe. Ses dalgasına yansıyamaz. Rahime bakar kalınmı değil mi diye. Benim Dr um adet gecıkmesinden tam 12 gun sonra gel dedi telefonda. Oylece gıttım kese ve yolc sacı gorduk acele etmeİnşallah canim utrasonda cikmamasi norml degilmi kizlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?