2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aa buldum idrarimda yanma var karnim agriyo diyim gebelik suphem var diyim kesin ister o zmn beta da idrarda

Canım ben biraz dis gebelikten suphelendim Çorum da yaşıyorum bende bulamadım randevu.
Doktora boynum agriyo sol kasigimda dayanilmaz ağrılarım var Sol bacağım agriyo şiddetli bir sekilde dedim. Umarım dis gebelik değildir benim. Direk kadın doğum acilinden muayene oldum bu arada. Beta kesinlesince oraya gittim.

Ayyy amin amiiiinn aminnn binlerce kez amin Allahım inşallah saglikla nasip etsin hamileyimdir insallahh
Döngün de epey kısaymış. Belirtileri erken farketmissin baya zaten o yorgunluk halsizlik hali acaba hasta miyim falan diye karistiriliyor ya hep , hatta gebelik belietileri arasinda grip diyenler coktur. Sebebi bu.
Ay cok güzel haber canim valla maşallah saglikla gelsin minigin

Sol kasikta agrim yok ama benim karnimin alk kismi aciyo ve arada kramp giriyo boraz endiseliyim o sebebtn bu kdr agrimasi nrmlmi bilmyrm umarim aksi bi durum yoktr diş gebelikte alt karin agrisi oluyor diye yaziyo nette kotu dusunmek istemiyorum
İnanın bende dis gebelikten korkuyorum ya sol yumurtalik ağrısı beni öldürüyor resmen 4 gündür. Oraya tutunup orda büyümesinden korkuyorum. Alt karın ağrısı da normal bence rahimde değişimler oluyor.

Olsaydi soylerdi bence doktor acildeki kuzum bende randevu aldm ama iki hafta sonraya verdi taaa saglik ocaginda beta artisini takip etcem artik sonrasindada olmzsa özele giderim bi ilk testte sonucu aliyim bugun heyecandan uykuda tutmuyor

hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin bende sordum 300 dediler bana ama yinede devlete gittim canımı alın paramı almayın

Sen ne dmiştin acilde beta istediklerinde

Eklentiler

• IMG_20250131_022916.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
Ya sadece kan 300 bide muayeneyi sordum 800 dediler alt tarafı muayene doktor çokta özel bisey yapmiyo ki bu kadar parayı istiyolar
Şehir hastnesine gidicem yarin oranin acili genelde kadin dogum acile yonlendryor hayirlisi bakalim .çorumda randevu nasil bulamadin kuzum istanbulda nufs yogunlugundan bulunmuyr nrmlde corumda randevu olmasi lazm bende tokatliyim bu arada

Şehir hastnesine gidicem yarin oranin acili genelde kadin dogum acile yonlendryor hayirlisi bakalim .çorumda randevu nasil bulamadin kuzum istanbulda nufs yogunlugundan bulunmuyr nrmlde corumda randevu olmasi lazm bende tokatliyim bu arada
Ya burda 1 tane devlet hastanesi var başka yok köylerden geliyorlar sürekli yoğunluk var randevu bulamıyorum malesef .
Hadi beni de bilgilendir canim dualarım seninle

Bat 6 sat 6

Bat 6 Şubat
Sat 6 ocak
18 Ocak ovitrelle çatlama iğnesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…