2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ahaha bende geldiği gibi yapmıştım ve daha 9 gün vardi ahahha tabi negatif
Ben de dayanamam muhtemelen çünkü belirtileri yaşıyorum tabi psikolojik mi arayıp buluyor muyum onu da bilmiyorum bu kadar kıvranmaya negatif olursa çok üzülmesem de bi tühh derim

Evet kpss canım ben iki ay mı ne önce gitmiştim çok ilk kez muayane edecekti alttan ben korktum sıktıkım kendimi sokamadı aleti kızfı bana sen böyle çocuk doğuramazsın vajinismussun dedi çok ağlamıştım bir de ilişkilerim biraz acılı oluyor ondan da korkuyorum

Kalp atışı hiç yoktu canım doktor istemedi ilerleyen zamanlarda ister mi bilmiyorum
Canim genetik test ve pıhtılaşma testi gebelik kaybindan sonra yapiliyor aslinda. Senin 2 tane kaybin var bence bir genetik bölümüne basvur. Çünkü kimyasal olunca yapmiyorlar testleri diye biliyorum. Ama senin 7 ve 8.hafta yapilabilir sana testler.

Ben de dayanamam muhtemelen çünkü belirtileri yaşıyorum tabi psikolojik mi arayıp buluyor muyum onu da bilmiyorum bu kadar kıvranmaya negatif olursa çok üzülmesem de bi tühh derim
Bendede yumurtlamadan beri var kasık ağrısı bel ağrısı şok kasikta hareketlilik iştah artışı sık idrara çıkma akıntı beyaz kremsi sarı uzayan yapışkan bı sıvı normal su gibi bı sıvı bugün ise regl ağrıları bar gibi daha çok alt katında sızı şekilde oluyo geçiyor bikini bölgem de zonkluyo bugün sanki Pazar regl günüm test yaptım nagatif bugün galjba regl olucam insallh sizinki gebeliktendir erken gebelik testi ile yaptım prodoctor

Prodictor daha iyiymiş ama prodoctor çakması gibi bisiymis galiba öyle bisiyleri işte

Hayr .Zaten adetle gebelik belirtisi adet gecene kadar hemen hemen benzer. Adeti gecince belirtiler artar. Yani bu sekilde kendinizi cok dinlemeyin adete 3 gun kala falan testinizi yapin

Hadi ya..testler hakkında hiç bilgim yok 5.5 yıldır hiç işim olmadı benim adet öncesi sendromlar hiç bu kadar geriden başlamazdı, 25 26 ocaktan beri bel bacak kasık ağrısı çekiyorum. Bu ara alıştım artık ağrılara ama 2 gündür alt kasık ağrı batmaları daha şiddetli, farklı, akıntı beyaz kremsi normal sanki miktarı, içecek fazla içemiyorum çay ya da su, midemi bulandırıyorlar ilk hamileliğimde de hiç çay içemedim, sık idrara çıkma bende de dün ve bugün başladı ki o kadar su bile içmiyorum..gebelik belirtileri ile adet belirtileri o kadar benzer ki ayırt edemiyoruz

İnşallah seninki gebelikten dir canım anlaşılmıyor gerçektende regl geçer kanda değer yüksek çıkarsa ozmn hamileyiz diyebiliriz

İnşallah seninki gebelikten dir canım anlaşılmıyor gerçektende regl geçer kanda değer yüksek çıkarsa ozmn hamileyiz diyebiliriz
Önce bi testlerle emin olayım adet geçsin sonra kaset testle de emin olayım sonra da kan testi bir pozitif için kaç kere emin olmak gerekiyorsa o kadar emin olmam lazım

Önce bi testlerle emin olayım adet geçsin sonra kaset testle de emin olayım sonra da kan testi bir pozitif için kaç kere emin olmak gerekiyorsa o kadar emin olmam lazım
Aynn öyle canım en olmadı alttan bakmak lazım ahahha

Ay ama insallh hamissindir sen ya ben ümidimi kestim hamile olsaydım çıkardı teste bugün

Hayr .Zaten adetle gebelik belirtisi adet gecene kadar hemen hemen benzer. Adeti gecince belirtiler artar. Yani bu sekilde kendinizi cok dinlemeyin adete 3 gun kala falan testinizi yapin
Kendimi dinlemiyorum zaten , aklımdan belirti adına bir şey geçmiyordu psikolojik diyemediğim için acaba dedim ama bilemedim o yüzden sormak istedim

kızlar nasılsınız buraya pek bakamıyorum ama hamd olsun daha iyiyim eylulesma hamileymişsin çok sevindim adına sağlıkla al kucağına inşAllah bu arada kızlar ben amh testi vermiştim sonuç 1.29 çıkmış yaş 38 dr uma göstermedim daha ama nasıl bu sonuç sizce fikri bilgisi olan varmı Evanora mmatmazellll eva0108 Daydi Z zeyyy123 G gozdezynp ve diğer kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…