2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hastayken hazir yemek ne büyük nimet oluyor degil mi biraz iyilesebildin mi peki nasilsin ogluşun nasil iyi misiniz
Aynen cnm bugun daha iyiz cnm cok şükür adetle üst üste gelince kötü yaptı beni braz iş yapınca vücudum titriyor başım dönüyor hemen dinleme dinle geciyorum oglumnda ateşi düştü iyiye gidiyor şükür
Ayy ben kalp atişini dinlemeyi cok merk ediyorum sanirim aglarim o gun mutluluktan Umarim saglikla ilerler gebeligim saglicakla gelsinde minik mucizem senin bat a kac gun var kuzum
Aglıycaksın eminim cok gğzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yasatsın ben kürtaj oldugum bebegin kalp atısı oğlumun kalp atışı hepsi videolarımda duruyor seslerini kaydetmiştim geceleri hep dinleyerek uyurdum sende doktora gittginde mutlaka telefona cek cok güzel bir anı oluyor
Biraz daha toparladinmi canim hem adet hem hastalik zor olmustr sana .
Aynen ikisi zorladı ama daha iyim cnm hemen topsrlanmak istiyorum artık hiç alışkın değilim byle boş boş yatmaya
Yaa evet o duyguyu bende çok tatmak isterim ama o belden vurulan igne baya can yakiyor diyorlar öylemi gercekten .
Vala cnm sancıdan sonrra o iğne ağrısı sinek ısırığı gibi gelmişti bana serum taktıkları gbi bir acı sadece zaten saniyesinde sıcaklık hissdip uyusuuorsun kuş gbi oluyorsun hemen hiç korkma bende belden uyuşmalı spinali önerdi doktorum bebege spinalde narkoz gitmiyor diye ben hem normal dogumu hem sezeryanı yasadım oyuzden ignelerden hiç korkma hiç dogum hikayesi filanda dinleme sakın kimseden Herkezinki kendine özgü
Oy kuzum benim ya benm oğlanda sürekli kardeş hayali kuruyor ne zman gelecek diye sorup duruyor oynamadıgı oyuncakları kardeşine kutu yapmış onda saklıyor ya ikinci cocuk herkezde hemen oluyor sanıyordum ben hep suan cogu kişi hala deniyor kardeşleriminkide hemen peş peşe oldu garip geliyor artık bana
Cnm sevindim iyi olmana bence degerin iyi inşallah dahada iyi olcaksın

Bende sarışın erkek bebeği gördüm rüyamda ama hissiyatlım kız bide bu sene erkek senesi diyorlar bakalım Benm ilk olacağı için farketmez sağlıklımolsun ama gönlüm kızdan yana
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah cnm sağlıklı olsunlar da benimde hep içimde bir kız cocugu var hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Kızlar birde dikkat ettinizmi bu fenomenlerin hepsi nasıl peş peşe hamile kalıyor hepsi anlaşmalı gibi cok garibime gidiyor benim

Banada çok garip geliyor gerçekten Allah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah

Zaten doğum videosu asla izlemycm kendimi dha cok strese sokarim
Kuzum doktor pazar gunu yine kan ver dedi 300civari cikarsa guzel olur dedi Sonra persembe gunu gel dedi alttan utrasonla bakmak icin erken olmaz mi ki 5hafta filan oluyo o zmn sanirim keseye bakmak icin mi sence?

Canim kendini kasmaman iyi olur. Sıkma kendini rahat ol zaten agrili bir islem degil korkacagin bir sey de degil. Ilk o cubuk girerken az bi hissediyorsun sonrasini hissetmiyorsun jel fln da kullaniyorlar ya rahatsiz olmazsin o kadar. Kendini kasarsan zorlanirsin anca. Azcik rahat birakman lazim kendini. Iliskide kuruluk fln oluyor ondan acili geçiyorsa jellerden alabilirsin aslinda.

Evet görülebilir canım kese hayırlısıyla değerinde artivak her doğum kendine özel kimsenin doğumu kimseye benzemiyor sadece normal doğum yapicam diye kendini sartlama

Kızlar birde dikkat ettinizmi bu fenomenlerin hepsi nasıl peş peşe hamile kalıyor hepsi anlaşmalı gibi cok garibime gidiyor benim
Nolcak hazir para akışı varken bedavaya tüm bebek urunlerini aliyorlar hediye olarak. Sen ben gibi dogurup cocuguna gelecek kurmayi daha hamile kalmadan kafaya takmiyorlar ki. Sadece onlarinki dogurmak. Maddi kısım hic sorun degil onlara.
Bide 5 6 taneyi doguruyorlar ve hala hamileler enteresann.

Alttan neden baktiriyorsun ki canim ? Haftasi yaklassin karindan ultrason ile takibini yaptir. Doktorlarin bu vajinal usg israrlarini da ben anlamiyorum.

Önce bi testlerle emin olayım adet geçsin sonra kaset testle de emin olayım sonra da kan testi bir pozitif için kaç kere emin olmak gerekiyorsa o kadar emin olmam lazım
Kaset testin gebelik testinden farkı ne? Ben yurtdışında yaşıyorum da burada sadece erken gebelik testi ve ovulasyon testi gördüm belki kasette vardır

Jel kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…