- 31 Ocak 2025
- 715
- 199
- 18
- 25
Yakınsa eczane kaset test te alirmisn canım Eylül de kaset teste çıkmıştı insallh vardır bebişBende de tam tersi mideme birşeyler girmesi gerekiyor hissediyorum ama açlıktan değil bulantımsı bir tuhaflıktan..netten erken gebelik test sipariş ettim yarın gelecekmiş, bat günü yapayım
Hala olmadım umudumu yeşertiyorum hayla kan testi için de 10 gün olmasını mı beklıyım mı beklemiyim mi bilmiyorum 5 yaşında bir kızım var oda soruyor kardeş gelcek mi diye üzülüyorum öyle diyincedeUmudunuzu koruyun mutlaka, farklı bir sıkıntı vardır o sıkıntının çözülüp öyle bebişin gelmesi gerekiyordur vaktini bekliyordur
Çok yakın değil arabayla gitmek daha rahat ama kocam nasılsa netten söyledin diye almaz daha günüm geçmeden.. ilk hamileliğimde her ay bi 10 kere test almıştı daYakınsa eczane kaset test te alirmisn canım Eylül de kaset teste çıkmıştı insallh vardır bebiş
Bence bekleyin bı iki gün daha sonrasında değerin yükselmesini beklemek de ayrı bir stresHala olmadım umudumu yeşertiyorum hayla kan testi için de 10 gün olmasını mı beklıyım mı beklemiyim mi bilmiyorum 5 yaşında bir kızım var oda soruyor kardeş gelcek mi diye üzülüyorum öyle diyincede
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikteBence bekleyin bı iki gün daha sonrasında değerin yükselmesini beklemek de ayrı bir stres
Hadi hayırlısı canım ozmn sen eşini çok yormussunÇok yakın değil arabayla gitmek daha rahat ama kocam nasılsa netten söyledin diye almaz daha günüm geçmeden.. ilk hamileliğimde her ay bi 10 kere test almıştı da
Üzülmeyin, Allah sağlık uzun ömür versin kızınızaHala olmadım umudumu yeşertiyorum hayla kan testi için de 10 gün olmasını mı beklıyım mı beklemiyim mi bilmiyorum 5 yaşında bir kızım var oda soruyor kardeş gelcek mi diye üzülüyorum öyle diyincede
Testler yarın gelecek, bir yanım yap pazar sabahı belki çıkar diyor, diğer yanım 2 gün daha bekle salı sabahı yap diyor öyle bölündüm o an karar vereceğim galiba ama testler elimde olunca pazar sabahı yaparım ben dayanamamHadi hayırlısı canım ozmn sen eşini çok yormussuninşallah vardır ya çıkar test ne zmn yapicaksin sen
Üzülmeyin, Allah sağlık uzun ömür versin kızınızabenim oğlan da arada kardeşim olsa diye dolaşıyor ama duymazdan geliyorum çoğunlukla biraz daha bekleyin bat günü adet olmazsanız 2. Gün direkt kan vermeye gidersiniz
Amin inşallahÜzülmeyin, Allah sağlık uzun ömür versin kızınızabenim oğlan da arada kardeşim olsa diye dolaşıyor ama duymazdan geliyorum çoğunlukla biraz daha bekleyin bat günü adet olmazsanız 2. Gün direkt kan vermeye gidersiniz
Evet soldaki yani tek olan foto bugün yaptığım. Öbürleri dün ve diğer günlere ait. Dün koyulaşmıştı biraz, değerlendirdimCanim en alttaki eski en ustteki yeni olarak mi ilerliyor. En ustteki bugun yaptigim demissin
Siz bi doktora gidin belki hormonlar biraz dengesizdir ondandır bir kaç basit ilaçla çözülecektir inşallah sonra yeniden olur ya da testler bozuktur çıkmıyordur ama gidince göreceksinizdir..Amin inşallahbat günüm geçti 25 ocaktı 7 gün oldu bugünle beraber
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsiin inşallahMerhaba arkadslar adetim 4 gun gecti iki gun once testte pozitif gordum daha yapmadm varsa kaset testle takip edecem 6. Haftaya kadar. Adete 5 gun kala bebetime testte cokkkkk silik ve gec ciktmisti. Ayni gun labqoucikte cikmayinca yoktr die dusundm adetim gecene kadar yapmadim. Yani dmeek istedgm bebetime dandik duruo ama onda bes gun kala cokk silik cikti
Ahaha bende geldiği gibi yapmıştım ve daha 9 gün vardi ahahha tabi negatifTestler yarın gelecek, bir yanım yap pazar sabahı belki çıkar diyor, diğer yanım 2 gün daha bekle salı sabahı yap diyor öyle bölündüm o an karar vereceğim galiba ama testler elimde olunca pazar sabahı yaparım ben dayanamam
Ay insallah canim benim aminn. İnşallah bu ay güzel haber gelir benden de amin amin amiiinnİnşallah kuzumsenden bekliyorum guzel haberler folic asit doktor yazdi bugun başladim kullanmaya su konusunda su içmeyi hic svmyrm zorla içmeye çaliscm artik hersy miniğim için folik asiti kaç ay kullanmak gerekiyo hamilelik boyunca kullanmak gerekiyormu acaba?
Amin canım amin inşallah sende sağlıkla al kucağına inşOlsun kuzum herseyin bi vakti saati var uzulme benim bu aydan hic beklentm yoktu catlama gununu esim degerlndrmk istmedi diye kzmistim sinirden aglamiştm ama Rabbim ol diyince oluyo inşallah onumzdeki aylarda nasip olur sanada
Insallah canim ya inşallah pozitif görürümİyi değerlendirebilmişsin bu ay sevindim inşallah pozitif görürsün
Benim kistim vardı gitmediği için doğum kontrol ilacı kullandım bu ay 3-4 güne biticek ilacım sonra fameraya başlayacağız inşallah
Kalp atışı hiç yoktu canım doktor istemedi ilerleyen zamanlarda ister mi bilmiyorumSen gebetik test ve pıhtılaşma testi verdin mi canim ? Kalbi mi durdu ?
Iyi yaomissiniz çünkü dün en koyu haliymis. Bugun silinmiş. Bugunde degerlendirin. Yarin tekrar test yapip ona da bakarsiniz degerlendirmek size kalirEvet soldaki yani tek olan foto bugün yaptığım. Öbürleri dün ve diğer günlere ait. Dün koyulaşmıştı biraz, değerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?