Kuzum benim bi kez kanamamda olmuştuHerkeste aynı değil sanırım bende de oldu ama testim negatif
Bende haftaya cuma yapacağım haberlesiriz inşallahKızlar önümüz hafta perşembe ya da cuma erken gebelik testi yapicam en erken o gün yapabiliyorum çünkü öncesinde imkanı yok olsa da çıkmaz ama nasıl dayanacagiiiiiiim
Niye kiz2 sezaryanim var o agri hic olmadi hatta isin en rahat kismi o kisim
Bilmiyorum ki kzum benimde garibime gtti bende bilmedigim icin bi bildigi vardir doktorun dedim 1000i gecerse deger bakariz dedi anca.Alttan neden baktiriyorsun ki canim ? Haftasi yaklassin karindan ultrason ile takibini yaptir. Doktorlarin bu vajinal usg israrlarini da ben anlamiyorum.
Büyük ihtimalle çünkü doktora görünmüştüm nir de bu sürekli olan bir şey değil evet döngü sayım değişiyor de en fazla 30. Gün hasta olurdum ayın ilk zamanları yumurtkama stresi sonra tuttumu sonra testler negatif reglim geçti bir de dediğim gibi burda yeniyim aileye alışamadım şehire alışamadım kimsesiz kaldım eşim de uzağa gidiyor sınav stresi yapmaya başladım bunları takiben yeme içme bozukluğım oldu vs vs kafanızı şişirmek istemem ama biraz salabilsem iyi olacak çünkü artık algı sorunu da yaşıyorım sürekli uykumdan korkarak uyanıyorımKuzum benim bi kez kanamamda olmuştu
Muhtemelen yerlesmeydi ben bugun doktora sordum alt karin agrisini norml dedi gebeligin ilk hftalarinda Gaz şisknlik olur dedi bide yer aciyo vcuut bebiş için senin bu kdr gecikmesi garip ya o ilaçtan sonra gelmesi gerekiyordu testlerde negatif strestenmi olmuyosun acaba
Benimo iki damla kahverengi akıntımda ağrıdan sonra ki sabah olduKuzum benim bi kez kanamamda olmuştu
Muhtemelen yerlesmeydi ben bugun doktora sordum alt karin agrisini norml dedi gebeligin ilk hftalarinda Gaz şisknlik olur dedi bide yer aciyo vcuut bebiş için senin bu kdr gecikmesi garip ya o ilaçtan sonra gelmesi gerekiyordu testlerde negatif strestenmi olmuyosun acaba
Kuzum bende istanbulda tekim burda bitane bile arkadaşim yok ailem uzkta esimle gezmye cikiyoruz hafta ici genelde evde oluyorum bazen cikiyorum markete filan Seni cok iyi anliyorum 2.5senelik surecte senin yasadiklarini hep yasadim surekli bebek sormalari filan artik esiminde canini skmşti anladigim kadariyla senin 5-6ay oldu degilmi deneme suren tek oldugun zmn bi ugras istiyorsun ama bence tek biseye odaklan sinavina odaklan kafanda kurmamaya çalis kitap filan oku bu ay hic aklina getrme gebeligi inan bana ben şubat ayinda esim artik tedaviye gidelim dedigi icin bu ay olsada olur olmasnda kafasindaydim ilk defa kendimi rahat biraktim ve mucize oldu Tabi Rabbimin izni ile sabret kendini bu kdr yiprtmaBüyük ihtimalle çünkü doktora görünmüştüm nir de bu sürekli olan bir şey değil evet döngü sayım değişiyor de en fazla 30. Gün hasta olurdum ayın ilk zamanları yumurtkama stresi sonra tuttumu sonra testler negatif reglim geçti bir de dediğim gibi burda yeniyim aileye alışamadım şehire alışamadım kimsesiz kaldım eşim de uzağa gidiyor sınav stresi yapmaya başladım bunları takiben yeme içme bozukluğım oldu vs vs kafanızı şişirmek istemem ama biraz salabilsem iyi olacak çünkü artık algı sorunu da yaşıyorım sürekli uykumdan korkarak uyanıyorım
Kac gun once olmuştu bu canimBenimo iki damla kahverengi akıntımda ağrıdan sonra ki sabah oldu
Yaaa tebrik ederim vallahi aklımdaydı karşıma çıktın çok sevindimm ikimizde Ekim annesi olucaz demekkiNiye kiz
Bos ver bunyeden bunyeye degisir agrilar ama isin en kolay en acisiz kismi igne demek istedm ona korkma.Niye kiz
Terazi burcu candır gerisi heyecanYaaa tebrik ederim vallahi aklımdaydı karşıma çıktın çok sevindimm ikimizde Ekim annesi olucaz demekki
Sizin ne zaman oldu ovulasyon ?Bende haftaya cuma yapacağım haberlesiriz inşallah
Kocamdan aynı burç ben aslan olarak kafayı yerim heraldeTerazi burcu candır gerisi heyecan
Sakın olurlar ama bilmiyorum tabiKocamdan aynı burç ben aslan olarak kafayı yerim heralde
Bat günümdeKac gun once olmuştu bu canim
resten sokulme yasayamamis olabilirsiniz belkiBat günümde
hayırlısı artık inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız sizin adınıza gerçekten çok sevindim biz eldorinin açtığı topikdede konuşuyorduk sizinle hep enerjiniz inancınız dikkatimi çekiyorduKuzum bende istanbulda tekim burda bitane bile arkadaşim yok ailem uzkta esimle gezmye cikiyoruz hafta ici genelde evde oluyorum bazen cikiyorum markete filan Seni cok iyi anliyorum 2.5senelik surecte senin yasadiklarini hep yasadim surekli bebek sormalari filan artik esiminde canini skmşti anladigim kadariyla senin 5-6ay oldu degilmi deneme suren tek oldugun zmn bi ugras istiyorsun ama bence tek biseye odaklan sinavina odaklan kafanda kurmamaya çalis kitap filan oku bu ay hic aklina getrme gebeligi inan bana ben şubat ayinda esim artik tedaviye gidelim dedigi icin bu ay olsada olur olmasnda kafasindaydim ilk defa kendimi rahat biraktim ve mucize oldu Tabi Rabbimin izni ile sabret kendini bu kdr yiprtma
Keşke ama sanmıyorum bugün bir hafta oldu dün testim negatiftiSt
resten sokulme yasayamamis olabilirsiniz belki
Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesindir
Hayırlısı olsun inşallah canım kan ver istersen emin olursun varsada yoksa daKeşke ama sanmıyorum bugün bir hafta oldu dün testim negatifti
Yok orda da negatif çıkacak büyük ihtimalle o zaman çok çokk üzülürümHayırlısı olsun inşallah canım kan ver istersen emin olursun varsada yoksa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?