Aynen inşallah cnmAaa tersi oldu desene inşallah bi kizinda olur canim
Bence Alttan baktırma cnm 2 hafta bekle hem keseyi hemde kalp atısını duyarsın birde şu 3 ay eşinle korunarak ilişki yaşa cnm dikkat et spremler kasılma yapıyor çünküZaten doğum videosu asla izlemycm kendimi dha cok strese sokarim
Kuzum doktor pazar gunu yine kan ver dedi 300civari cikarsa guzel olur dedi Sonra persembe gunu gel dedi alttan utrasonla bakmak icin erken olmaz mi ki 5hafta filan oluyo o zmn sanirim keseye bakmak icin mi sence?
Öylede garip olan nasıl hemen kalıyorlar peş peşe anlaşmalı gibi hiç uğraşmıyorlarNolcak hazir para akışı varken bedavaya tüm bebek urunlerini aliyorlar hediye olarak. Sen ben gibi dogurup cocuguna gelecek kurmayi daha hamile kalmadan kafaya takmiyorlar ki. Sadece onlarinki dogurmak. Maddi kısım hic sorun degil onlara.
Bide 5 6 taneyi doguruyorlar ve hala hamileler enteresann.
Üzülme canım bebis yoksa regl olki önümüzdeki ayi degerlendirirsiniz Allah'ın izniyleYok orda da negatif çıkacak büyük ihtimalle o zaman çok çokk üzülürüm
Sen bilirsin tabi canim tercih sejin ama bence bekle degerin 1500lere faln ciksin karindan baktir. Drlar sorun olmadigini söylüyorlar ama yeri geliyor mesela verdikleri fitili bile kullanma artik riskli diyorlar. Hep bu gecmistir aklimdan ne yalan söyleyim. Tabiki karar seninBilmiyorum ki kzum benimde garibime gtti bende bilmedigim icin bi bildigi vardir doktorun dedim 1000i gecerse deger bakariz dedi anca.
Ben alttan muayene olmuştum bı sorun olmamıştı ama bilemiyorum tabiSen bilirsin tabi canim tercih sejin ama bence bekle degerin 1500lere faln ciksin karindan baktir. Drlar sorun olmadigini söylüyorlar ama yeri geliyor mesela verdikleri fitili bile kullanma artik riskli diyorlar. Hep bu gecmistir aklimdan ne yalan söyleyim. Tabiki karar senin
Valla adamlarda gam yok keder yok. Tek dertleri üremek. Bu da onlar icin bir gelir kaynağı. Çatır çatır doguruyorlarAynen inşallah cnm
Bence Alttan baktırma cnm 2 hafta bekle hem keseyi hemde kalp atısını duyarsın birde şu 3 ay eşinle korunarak ilişki yaşa cnm dikkat et spremler kasılma yapıyor çünkü
Öylede garip olan nasıl hemen kalıyorlar peş peşe anlaşmalı gibi hiç uğraşmıyorlar
Dr.lar bir zarari olmadigini söylüyorlar ama ne bileyim insan guvenemiyor. Benim konustugum bir arkadasima dr fitili dahi artik agiz yoluyla alacaksin demisti vajinal risk senin icin demisti. Ben 13 haftalik hamileydim bebegimi kaybettigimde ve iliski de yasakti dr yasaklamisti ki zaten bizde korkudan yapmayi gecirmedik bile aklimizdan dedigin gibi herkesin kendi karsri canimBen alttan muayene olmuştum bı sorun olmamıştı ama bilemiyorum tabi
İlişki de oluyor olsa ozmnda olur diye düşünüyorum Ben tabi Eylül'ün kararı
Açılın bende Aslan ımKocamdan aynı burç ben aslan olarak kafayı yerim heralde
Olabilsem bekliyorum duphostanda kullandım ama bekliyorumÜzülme canım bebis yoksa regl olki önümüzdeki ayi degerlendirirsiniz Allah'ın izniyle
inşAllah canımAynen cnm bugun daha iyiz cnm cok şükür adetle üst üste gelince kötü yaptı beni braz iş yapınca vücudum titriyor başım dönüyor hemen dinleme dinle geciyorum oglumnda ateşi düştü iyiye gidiyor şükür
Aglıycaksın eminim cok gğzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yasatsın ben kürtaj oldugum bebegin kalp atısı oğlumun kalp atışı hepsi videolarımda duruyor seslerini kaydetmiştim geceleri hep dinleyerek uyurdum sende doktora gittginde mutlaka telefona cek cok güzel bir anı oluyor
Aynen ikisi zorladı ama daha iyim cnm hemen topsrlanmak istiyorum artık hiç alışkın değilim byle boş boş yatmaya
Vala cnm sancıdan sonrra o iğne ağrısı sinek ısırığı gibi gelmişti bana serum taktıkları gbi bir acı sadece zaten saniyesinde sıcaklık hissdip uyusuuorsun kuş gbi oluyorsun hemen hiç korkma bende belden uyuşmalı spinali önerdi doktorum bebege spinalde narkoz gitmiyor diye ben hem normal dogumu hem sezeryanı yasadım oyuzden ignelerden hiç korkma hiç dogum hikayesi filanda dinleme sakın kimseden Herkezinki kendine özgü
Oy kuzum benim ya benm oğlanda sürekli kardeş hayali kuruyor ne zman gelecek diye sorup duruyor oynamadıgı oyuncakları kardeşine kutu yapmış onda saklıyorya ikinci cocuk herkezde hemen oluyor sanıyordum ben hep suan cogu kişi hala deniyor kardeşleriminkide hemen peş peşe oldu garip geliyor artık bana
Cnm sevindim iyi olmana bence degerin iyi inşallah dahada iyi olcaksın
Ay Rabbim sağlıkla versin tabii ama kızıma da kız kardeşi olsa fena olmaz gönlümde yine bir kız var sanırımEderim bi tanede tatli sarişin ogluşun olur inşallah kuzum
Ben hiç anlamıyorum canım amh. Hatta ben de baktırmak istiyorum Yani bunun için hormon testi mi lazımdı adetin 3 günü mü yapılıyordu devlet hastanesi yapıyor mu hormon dışında ayrı bir test mi bukızlar nasılsınız buraya pek bakamıyorum ama hamd olsun daha iyiyimeylulesma hamileymişsin çok sevindim adına sağlıkla al kucağına inşAllah bu arada kızlar ben amh testi vermiştim sonuç 1.29 çıkmış yaş 38 dr uma göstermedim daha ama nasıl bu sonuç sizce fikri bilgisi olan varmı Evanora @mmatmazellll eva0108 @Daydi @zeyyy123 G gozdezynp ve diğer kızlarrrr
Canım o zaman 29 ocak'ta yumurtlama olmuştur benim de uzayan akıntıdan bir kez sonra oluyor yumurtlama uzun süre pek kalmış olabilir eğer öyleyse daha yeni çatlama demekTakvime göre 11 gün oluyor canım ama ovulasyon testiyle takip etmedim ve pcosum. O yüzden yumurtlamayı tam bilemiyorum. Uzayan akıntım 24 ocakta geldi meme ucu hassasiyeti de 29 ocakta başladı. Belki de o ara yumurtlama gördüm bilemiyorum
Tesekkr ederim kuzum biz senle knsmstk ama unuttum senin kan testi pozitif ti degilmiYaaa tebrik ederim vallahi aklımdaydı karşıma çıktın çok sevindimm ikimizde Ekim annesi olucaz demekki
Benim de hamile arkadaşım beni doğururken görmüş rüyasında İnşallah bu ay ben de ona malum olmuşumdurEderim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamBu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti
Kiz cocugu bi baska oluyor tabi ama Rabbim ne verirse hayirlsini versin saglikli olsundaAy Rabbim sağlıkla versin tabii ama kızıma da kız kardeşi olsa fena olmaz gönlümde yine bir kız var sanırım
Aynen canim 2.günü gidiyorsun veya en gec 3. Hormonlara bakiyor.Ben hiç anlamıyorum canım amh. Hatta ben de baktırmak istiyorum Yani bunun için hormon testi mi lazımdı adetin 3 günü mü yapılıyordu devlet hastanesi yapıyor mu hormon dışında ayrı bir test mi bu
Canım tavsiyem doktora gittiğinde 6 ay deme 1 sene de. Çünkü o zaman bazı testleri gereksiz görüyorlar kendşmden örnek vereyim bir buçuk sene önce gittim kadım doğuma 6 ay dedim eşimden test istemedi, benden bazı hormonları gereksiz gördü ve bi süre geçip olmayınca başka doktora gittim ve 1 sene olmuştu artık eşimden de test istedi ve bazı değerleri iyi çıkmadı meğer normal yollarla olması imkansız gibi birşey çıktı. O yüzden bi sene de gerekli her testi istesin ve kafan rahat denemeye devam edersinizArkadaşlar merhabalar 1.5 senelik evliyim 6 aydır korunmuyorum bebek istediğim için.
7 gün adet geçikmem oldu
Sat: 30 Aralık
Bat: 25 Ocak
Yumurtlamam 11 ocaktı
11-13 Ocak arasında düzenli birliktelik oldu
4. Günü ve Bugün test yaptım negatif
Umutlarım tükeniyor
6 şubatta kadın doğuma randevum var .
Hayırlı olsun cok sevindimEderim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamBu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti
24 ocak yumurtlama 29 ocak çatlama olmuş olabilir mi canım çünkü akıntı 24ünde geldi meme hassasiyeti 29unda oldu. Normalde pikten sonra ertesi günü falan olmaz mı çatlama kafam karıştıCanım o zaman 29 ocak'ta yumurtlama olmuştur benim de uzayan akıntıdan bir kez sonra oluyor yumurtlama uzun süre pek kalmış olabilir eğer öyleyse daha yeni çatlama demek
Canım benimde 1.36 çıktı yaş 32. Doktor bana yaşına göre ortalamamın biraz altında dedi ama bu tüp bebek yaptıracaksan önemli dedi senden 7 adet yumurta toplayabiliriz dedi. Aşılama veya doğal yolla hamile kalmak için bu çok önemli değil onlarda 1 yumurta zaten yetiyor dedi.kızlar nasılsınız buraya pek bakamıyorum ama hamd olsun daha iyiyimeylulesma hamileymişsin çok sevindim adına sağlıkla al kucağına inşAllah bu arada kızlar ben amh testi vermiştim sonuç 1.29 çıkmış yaş 38 dr uma göstermedim daha ama nasıl bu sonuç sizce fikri bilgisi olan varmı Evanora @mmatmazellll eva0108 @Daydi @zeyyy123 G gozdezynp ve diğer kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?