2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Özledim özledim görevimiz bitene kadar doya doya yaşamak istiyorum uzaktalı ğı. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ya da gecikince mi yapacaksın bak epey değerlendirdim Ama dün ilişkiyi bıraktım artık. Bu ay düzenli Ateş ölçemedim ama sabah 36.5 cktı düne göre 0.3 fazlaydı. Artık kısmet bu sabah yumurta akı gibi garip bir akıntım geldi hafif batmam oldu ikinciye mi yumurtladı mısu
anlamadım yeter ya bir suru ilişki oldu

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-30-10-55-05-294_com.popularapp.periodcalendar.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 75
Saglikla gidin canim dikkat edin.
Güzel degerlendirmissin canim daha ne olsun yeter. Öncesi sonrasi derken tamam iste. Ateş konusunda ben bilgisizim malum ama dedigin olabilir. Bazen ayda 3 4 5 yumurta bile atıldığı oluyor.
Kuzum bende kararsizim gecikme beklerim galiba. Zaten ilk degerlendirme oldu bide bakalm ne zmn regl gelme ihtimali olacak falan belirsiz ya. Hele biraz gecikeyim amin. Sonra da hamile oldugumu ogreneyim amin

Her gün 1 2 mm büyüdüğü düşünülürse istenilen boyuta ulaşır emin olun. Benimde doktorum 15 mm olan yumurtama çatlatma ipnesi yaptı mesela dontorunuz kontrol eder ve uygunsa yapar
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. :)

Anladım canım bende uygulamadaki döngü bilgilerine bakıyorum seninkide aynı uygulama hatta bak bu şekilde yazmışlar mesela bi de bunlar yumurtlama ve luteal faz arasına doğurgan dönemi koymuşlar yani buna göre benim anladığım yumurta olgunlaşınca yumurtlama dönemi daha sonra çatlayana kadar doğurgan dönem çatlayınca da luteal faz oluyor. Benim de akıntı 24 ocakta geldiğine göre beklenen regl o tarihe göre hesaplanabilir sanırım. Normalde takvime göre 3 şubattı aslında

Eklentiler

• IMG_20250201_080339.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250201_080352.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 65
İstanbulda hangi ilçedesin canım. Bende istanbula evlenip geldim 2 senedir burdayım

Kızlar gğnaydun. Bugün iğne hariç 11. Gün doktorum 12. Gün test yap demişti. Üstteki test dünün alttaki bugünün. Ama testin markası daysdoktor. O yüzden sevinemiyorum :/ siz ne düşünüyorsunuz bu marka test ve sonucum hakkında yorum yapar mısınız daha önce deneyimlemiş olanlar var mı?

Eklentiler

• IMG_5279.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5280.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_5281.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 57
Akıntı herzaman yumurtlama da gelmiyor ya canm. Benm 4gun akıntım oldu olgunlasrken. sonra 15. Gün aniden çatladı. Demek istediğim şu yumurtlama catlaama diye ayırıyorlar ikisi de aynı anlam onu demek istedim. Yazın ben de aman dedim meme ucu yanılablr 4gun gec catladım ve bıraktım degerlendırmeyi oyuzden o ay koca bi salaklık ettim. Oyuzden o ayı saymıyorum degerlendırme olarak. 4 gun de adetim gecıktı sandım. Sonra dedm kı meme ucu agrısı gebelik degıl catlamadanmıs akıntı cok yanılttı. Yanı sen vucuduna bak programı bosver

Yumurtlama yı programa gore nye bakıyorsun sen kendi vucduna baksana kuzum. Bak ben gecen ay 14 buay 15.gun yumurtladım. 15 gün üstüne 14 ekledım

İğne işlerini hiç anlamıyorum silindiğini gördün mü canm öncesınde

İğne işlerini hiç anlamıyorum silindiğini gördün mü canm öncesınde
Silindiğini gördüm canım. Benim şüphem daysdoctor dan yanaa. Güvenilmez diye söyledi bi arkadaşım da. Bende öyle okumuştum sanki. Artımadin yandan yemişiymiş

Bende de öyle bu site iyice sinir etmeye başladı beni
Ya sorma ya bu ne böyle. Heralde forumu mobil uygulama gibi bir sekle mi getirecekler napacaklar onun icin ugrasiyor gibiler. Ama yeter canim artik.
Bende de böyle hiç bildirim yok takip ettiğim konuları bulamıyorum :/
Ya bende bu konuyu bulamadim bile tamamen sans eseri buldum ustteki arama kısmı falan hicbirsey yon
Dünden beri hata veriyor benim de bu şekilde. Dün üyeliğim bile silinmişti. Tekrar üye oldum. Bugün de bu...
Onceki gün benim hesabimda gidiyordu zor sekilde geri aldim. Hayir amac ne anlasak
Bende de aynı site çok sıkıntılı oldu bakım sürecinde ne bildirim var ne konular..
Bide arama butonu da kayip konuyu da bulamiyoruz şaka gibi yaa

Canim ben de bu testten kullanmistim bende hic yalanci pozitif cikarmadi. Ama sonradan hamile oldugumu ogrendigimde yapmistim o zaman direkt 2.cizgi ciktmisti. Bende ama olumsuz cok yorum okumuştum hakkinda. Ama benim tecrübeme gore beni hic yaniltmamisti. Baska testin yok mu canim teyit etmek adina yapsaydin.

Predictor early var canım. Daysdoctoru sabah ilk idrarla 10:00 da yaptım. Onu mu yapsam ama kaç saat geçmesi lazım ki

Canım bugün yaptığın test bana hiç yalancı gibi gelmedi genelde gri oluyor test senin ki baya kırmızı çıkmış o markanın yalancı pozitif çıkardığını duymuştum ama bana yalancı gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…