Özledim özledim görevimiz bitene kadar doya doya yaşamak istiyorum uzaktalı ğı. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ya da gecikince mi yapacaksın bak epey değerlendirdim Ama dün ilişkiyi bıraktım artık. Bu ay düzenli Ateş ölçemedim ama sabah 36.5 cktı düne göre 0.3 fazlaydı. Artık kısmet bu sabah yumurta akı gibi garip bir akıntım geldi hafif batmam oldu ikinciye mi yumurtladı mısuAferin sana çalışkan öğrencihadi bakalim burdan sonrasi Allaha kalmis. İnşallah pozitifler aldigimiz mujdeli bir ay olsun şubat
Iyi canim az kalmis gidiyorsun desene huzurunayeter bu kadar bir aradalik iyi bile dayandin.
Ay normal ya insanin bi sadece kendi kocasi cocugu oldugu hayati yasamasi var birde boyle yasamasi var. Gitte dinlen. Gerisine sonra bakarsin. Uzakta olmak cok guzel bence
Saglikla gidin canim dikkat edin.Özledim özledim görevimiz bitene kadar doya doya yaşamak istiyorum uzaktalı ğı. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ya da gecikince mi yapacaksın bak epey değerlendirdim Ama dün ilişkiyi bıraktım artık. Bu ay düzenli Ateş ölçemedim ama sabah 36.5 cktı düne göre 0.3 fazlaydı. Artık kısmet bu sabah yumurta akı gibi garip bir akıntım geldi hafif batmam oldu ikinciye mi yumurtladı mısu
anlamadım yeter ya bir suru ilişki oldu
Bende de öyle bu site iyice sinir etmeye başladı beniKizlar sizde de üst taraf böyle sacma biseyle mi dolu bir bende mi var yaa. Sinir oldum hic bir bildirim vs gelmiyor bu ne böyle
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. :)Her gün 1 2 mm büyüdüğü düşünülürse istenilen boyuta ulaşır emin olun. Benimde doktorum 15 mm olan yumurtama çatlatma ipnesi yaptı meseladontorunuz kontrol eder ve uygunsa yapar
Bende de böyle hiç bildirim yok takip ettiğim konuları bulamıyorum :/Kizlar sizde de üst taraf böyle sacma biseyle mi dolu bir bende mi var yaa. Sinir oldum hic bir bildirim vs gelmiyor bu ne böyle
Anladım canım bende uygulamadaki döngü bilgilerine bakıyorum seninkide aynı uygulama hatta bak bu şekilde yazmışlar mesela bi de bunlar yumurtlama ve luteal faz arasına doğurgan dönemi koymuşlar yani buna göre benim anladığım yumurta olgunlaşınca yumurtlama dönemi daha sonra çatlayana kadar doğurgan dönem çatlayınca da luteal faz oluyor. Benim de akıntı 24 ocakta geldiğine göre beklenen regl o tarihe göre hesaplanabilir sanırım. Normalde takvime göre 3 şubattı aslındaYani herkesin nasıl işler bilmiyorum Ama genelde meme ucu hassasiyeti çatladığı an olur yani bende ve çevremde kimden duysam böyle söylüyor akıntı genelde yumurta olgunlaşınca geliyor bazısında iki gün kala bazısında birkaç gün yumurtlama ve çatlama aynı anlama geliyor yalnız bunu iki kere kategorize etmek manasız. Direkt yumurtlama diyebilirsin ki Bence meme ucunu 29 ocak'ta hassasiyet aldıysa 29 Ocak çatlamadır Ama tabii ki de akıntı geldiği gün yumurtlama olduysa belki 5 gün sonra gebelik oluşmuş ve meme ucun hassas olabilir burada Bence önemli nokta genelde yumurtlama olunca meme ucunda hassasiyet oluyor mu. Bu ay inşallah hamilelik oluşur ama oluşmaz regl olursan 29 Ocağa dek bekle yani 7 Şubat'ta adet bekliyorsan üzerine 5 gün daha koy ki geciktim tribine girme. Test yaparsın zaten muhtemelen negatif çıksa da negatif anlamına gelmez bence Çünkü dediğim gibi meme hassasiyeti yumurtlamaı olduğunda oluyor üzerine de 14 gün ekle 29'unda çatladıysa 12 Şubat adetin 24'ünde çatladıysa 7... Çok yazmışım Ama şunu da belirteyim yumurtlama demek zaten çatlama demek yani bir tane eve midir nedir sürekli gönderilerine yumurtlama ve çatlama diye ayırt ediyor hem de yumurtlama ve çatlama işlemi aynıdır sadece iki isimle adlandırılır LH Piki demek daha doğru olur
İstanbulda hangi ilçedesin canım. Bende istanbula evlenip geldim 2 senedir burdayımKuzum bende istanbulda tekim burda bitane bile arkadaşim yok ailem uzkta esimle gezmye cikiyoruz hafta ici genelde evde oluyorum bazen cikiyorum markete filan Seni cok iyi anliyorum 2.5senelik surecte senin yasadiklarini hep yasadim surekli bebek sormalari filan artik esiminde canini skmşti anladigim kadariyla senin 5-6ay oldu degilmi deneme suren tek oldugun zmn bi ugras istiyorsun ama bence tek biseye odaklan sinavina odaklan kafanda kurmamaya çalis kitap filan oku bu ay hic aklina getrme gebeligi inan bana ben şubat ayinda esim artik tedaviye gidelim dedigi icin bu ay olsada olur olmasnda kafasindaydim ilk defa kendimi rahat biraktim ve mucize oldu Tabi Rabbimin izni ile sabret kendini bu kdr yiprtma
Kizlar sizde de üst taraf böyle sacma biseyle mi dolu bir bende mi var yaa. Sinir oldum hic bir bildirim vs gelmiyor bu ne böyle
Dünden beri hata veriyor benim de bu şekilde. Dün üyeliğim bile silinmişti. Tekrar üye oldum. Bugün de bu...Bende de öyle bu site iyice sinir etmeye başladı beni
Akıntı herzaman yumurtlama da gelmiyor ya canm. Benm 4gun akıntım oldu olgunlasrken. sonra 15. Gün aniden çatladı. Demek istediğim şu yumurtlama catlaama diye ayırıyorlar ikisi de aynı anlam onu demek istedim. Yazın ben de aman dedim meme ucu yanılablr 4gun gec catladım ve bıraktım degerlendırmeyi oyuzden o ay koca bi salaklık ettim. Oyuzden o ayı saymıyorum degerlendırme olarak. 4 gun de adetim gecıktı sandım. Sonra dedm kı meme ucu agrısı gebelik degıl catlamadanmıs akıntı cok yanılttı. Yanı sen vucuduna bak programı bosverAnladım canım bende uygulamadaki döngü bilgilerine bakıyorum seninkide aynı uygulama hatta bak bu şekilde yazmışlar mesela bi de bunlar yumurtlama ve luteal faz arasına doğurgan dönemi koymuşlar yani buna göre benim anladığım yumurta olgunlaşınca yumurtlama dönemi daha sonra çatlayana kadar doğurgan dönem çatlayınca da luteal faz oluyor. Benim de akıntı 24 ocakta geldiğine göre beklenen regl o tarihe göre hesaplanabilir sanırım. Normalde takvime göre 3 şubattı aslında
Yumurtlama yı programa gore nye bakıyorsun sen kendi vucduna baksana kuzum. Bak ben gecen ay 14 buay 15.gun yumurtladım. 15 gün üstüne 14 ekledımAnladım canım bende uygulamadaki döngü bilgilerine bakıyorum seninkide aynı uygulama hatta bak bu şekilde yazmışlar mesela bi de bunlar yumurtlama ve luteal faz arasına doğurgan dönemi koymuşlar yani buna göre benim anladığım yumurta olgunlaşınca yumurtlama dönemi daha sonra çatlayana kadar doğurgan dönem çatlayınca da luteal faz oluyor. Benim de akıntı 24 ocakta geldiğine göre beklenen regl o tarihe göre hesaplanabilir sanırım. Normalde takvime göre 3 şubattı aslında
İğne işlerini hiç anlamıyorumKızlar gğnaydun. Bugün iğne hariç 11. Gün doktorum 12. Gün test yap demişti. Üstteki test dünün alttaki bugünün. Ama testin markası daysdoktor. O yüzden sevinemiyorum :/ siz ne düşünüyorsunuz bu marka test ve sonucum hakkında yorum yapar mısınız daha önce deneyimlemiş olanlar var mı?
Silindiğini gördüm canım. Benim şüphem daysdoctor dan yanaa. Güvenilmez diye söyledi bi arkadaşım da. Bende öyle okumuştum sanki. Artımadin yandan yemişiymişİğne işlerini hiç anlamıyorumsilindiğini gördün mü canm öncesınde
Ya sorma ya bu ne böyle. Heralde forumu mobil uygulama gibi bir sekle mi getirecekler napacaklar onun icin ugrasiyor gibiler. Ama yeter canim artik.Bende de öyle bu site iyice sinir etmeye başladı beni
Ya bende bu konuyu bulamadim bile tamamen sans eseri buldum ustteki arama kısmı falan hicbirsey yonBende de böyle hiç bildirim yok takip ettiğim konuları bulamıyorum :/
Onceki gün benim hesabimda gidiyordu zor sekilde geri aldim. Hayir amac ne anlasakDünden beri hata veriyor benim de bu şekilde. Dün üyeliğim bile silinmişti. Tekrar üye oldum. Bugün de bu...
Bide arama butonu da kayip konuyu da bulamiyoruz şaka gibi yaaBende de aynı site çok sıkıntılı oldu bakım sürecinde ne bildirim var ne konular..
Canim ben de bu testten kullanmistim bende hic yalanci pozitif cikarmadi. Ama sonradan hamile oldugumu ogrendigimde yapmistim o zaman direkt 2.cizgi ciktmisti. Bende ama olumsuz cok yorum okumuştum hakkinda. Ama benim tecrübeme gore beni hic yaniltmamisti. Baska testin yok mu canim teyit etmek adina yapsaydin.Kızlar gğnaydun. Bugün iğne hariç 11. Gün doktorum 12. Gün test yap demişti. Üstteki test dünün alttaki bugünün. Ama testin markası daysdoktor. O yüzden sevinemiyorum :/ siz ne düşünüyorsunuz bu marka test ve sonucum hakkında yorum yapar mısınız daha önce deneyimlemiş olanlar var mı?
Predictor early var canım. Daysdoctoru sabah ilk idrarla 10:00 da yaptım. Onu mu yapsam ama kaç saat geçmesi lazım kiCanim ben de bu testten kullanmistim bende hic yalanci pozitif cikarmadi. Ama sonradan hamile oldugumu ogrendigimde yapmistim o zaman direkt 2.cizgi ciktmisti. Bende ama olumsuz cok yorum okumuştum hakkinda. Ama benim tecrübeme gore beni hic yaniltmamisti. Baska testin yok mu canim teyit etmek adina yapsaydin.
Canım bugün yaptığın test bana hiç yalancı gibi gelmedi genelde gri oluyor test senin ki baya kırmızı çıkmış o markanın yalancı pozitif çıkardığını duymuştum ama bana yalancı gibi gelmediKızlar gğnaydun. Bugün iğne hariç 11. Gün doktorum 12. Gün test yap demişti. Üstteki test dünün alttaki bugünün. Ama testin markası daysdoktor. O yüzden sevinemiyorum :/ siz ne düşünüyorsunuz bu marka test ve sonucum hakkında yorum yapar mısınız daha önce deneyimlemiş olanlar var mı?
çizgi var canım bariz belli ama iğne etkisimi bilemedim canım inşAllah gerçektirPredictor early var canım. Daysdoctoru sabah ilk idrarla 10:00 da yaptım. Onu mu yapsam ama kaç saat geçmesi lazım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?