Bana da pembe gibi geldi ama hiç mi hiç sevinemedim testin yalancı olmasına karşı oysa düne göre baya belli amaaCanım bugün yaptığın test bana hiç yalancı gibi gelmedi genelde gri oluyor test senin ki baya kırmızı çıkmış o markanın yalancı pozitif çıkardığını duymuştum ama bana yalancı gibi gelmedi
Canım silindiğini görmüştüm. Doktor 12. Gün test yap demişti zatençizgi var canım bariz belli ama iğne etkisimi bilemedim canım inşAllah gerçektir
Canm early 5 gün kala ver gece pozitif göstermişti benm düşükte kızımdan önce.Predictor early var canım. Daysdoctoru sabah ilk idrarla 10:00 da yaptım. Onu mu yapsam ama kaç saat geçmesi lazım ki
Kızlar nolmuş buraya zor buldum gene yaKizlar forum yine sacma sapan bi hal mi aldi bende mi sıkıntı var. Üstteki bildirim paneli yok oldu
İster sabahı bekle canım predictor ile yarın sabah yap ama bence varBana da pembe gibi geldi ama hiç mi hiç sevinemedim testin yalancı olmasına karşı oysa düne göre baya belli amaa
Canım silindiğini görmüştüm. Doktor 12. Gün test yap demişti zaten
Düne göre çizgi baya belirgin gözüküyor inşallah iğne etkisi değildir iğne için doktorlar 14. gün test yapın diyorlarKızlar gğnaydun. Bugün iğne hariç 11. Gün doktorum 12. Gün test yap demişti. Üstteki test dünün alttaki bugünün. Ama testin markası daysdoktor. O yüzden sevinemiyorum :/ siz ne düşünüyorsunuz bu marka test ve sonucum hakkında yorum yapar mısınız daha önce deneyimlemiş olanlar var mı?
Yumurtlamamz ayni bnmde sat 30aralik sen simdi ne durumdasin kuzumEvet 13 Ocak yumurtlamaydi sat 29 du benim
Bence 14.gün yapın tekrar inşallah vardırBana da pembe gibi geldi ama hiç mi hiç sevinemedim testin yalancı olmasına karşı oysa düne göre baya belli amaa
Bana doktorum 12. Gün test yap demişti kuzu. Bide benim iğne etkisi 8-9 günde geçiyorDüne göre çizgi baya belirgin gözüküyor inşallah iğne etkisi değildir iğne için doktorlar 14. gün test yapın diyorlar
Evet cnm kuruma cizgisine benziyorKızlar bu gölgelik kuruma çizgisi dimi
Eki Görüntüle 3537405
Hadi inşallh bu ay senide ekim -kasim annelerine beklerimAy ben çok iyi hatırlıyorum nasıl ikna ettin sen kocanı diye taktik istemiştin. Vay be. Canım dün ekran almıştın bana bakar mısın. İlişkiyi bıraktım ben dün. Ama 15 gün çatladığını düşünüyorum. En azından çatlamadıysa bile en kötü dün çatlamıştır herhalde bugün olsa bile şans var ki bence zaten 3 gün önce meme ucu hassasiyeti başlayınca çatladı bayağı doldurdum bu sefer ama şimdi bu gece de ilişki düşünüyordum eşim arkadaşları ile vedalaşmaya gitti hala gelmedi
O zaman hamilesiniz çünkü iğne etkisini takip etmişsinizBana doktorum 12. Gün test yap demişti kuzu. Bide benim iğne etkisi 8-9 günde geçiyor
Bende öyle düşünüyorum ilk 5Evet cnm kuruma cizgisine benziyor
yaaa silindiyse tekrar koyulaştıysa o zaman var canım hadi inşAllahBana da pembe gibi geldi ama hiç mi hiç sevinemedim testin yalancı olmasına karşı oysa düne göre baya belli amaa
bildirim gelmiyo mesajlar piyasada yok gene bişeyler olmuş siteyeKızlar nolmuş buraya zor buldum gene ya
Benimde döngüm kısa ama 8.gun test yapmak için çok erken benceDöngü günüm çok kısa, ovulasyon 24 25 ocaktaydı.. daha bugün 8. Günü oluyor..bat a da az kaldı..ne düşüneyim şaşırdım düşünmeyeyim en iyisi
corba gibi olmuş ya ne istiyorlar bu siteden anlamadımbildirim gelmiyo mesajlar piyasada yok gene bişeyler olmuş siteye
8. Gün olduğunu testi yaptıktan sonra hrsaplayıp farketmem şaka gibi tabiBenimde döngüm kısa ama 8.gun test yapmak için çok erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?