2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bana da pembe gibi geldi ama hiç mi hiç sevinemedim testin yalancı olmasına karşı oysa düne göre baya belli amaa
çizgi var canım bariz belli ama iğne etkisimi bilemedim canım inşAllah gerçektir
Canım silindiğini görmüştüm. Doktor 12. Gün test yap demişti zaten

Predictor early var canım. Daysdoctoru sabah ilk idrarla 10:00 da yaptım. Onu mu yapsam ama kaç saat geçmesi lazım ki
Canm early 5 gün kala ver gece pozitif göstermişti benm düşükte kızımdan önce. Bence yapablrsn cok su ıcmeden bekleyıp

Bana da pembe gibi geldi ama hiç mi hiç sevinemedim testin yalancı olmasına karşı oysa düne göre baya belli amaa

İster sabahı bekle canım predictor ile yarın sabah yap ama bence var

Düne göre çizgi baya belirgin gözüküyor inşallah iğne etkisi değildir iğne için doktorlar 14. gün test yapın diyorlar

Bence 14.gün yapın tekrar inşallah vardır

Hadi inşallh bu ay senide ekim -kasim annelerine beklerim

yaaa silindiyse tekrar koyulaştıysa o zaman var canım hadi inşAllah

Ben bu ay elendim galiba..az önce prodoctor un testini yaptım bat salı günü ama bi deneyeyim dedim ikinci idrarla, cıkss negatif çıktı

Döngü günüm çok kısa, ovulasyon 24 25 ocaktaydı.. daha bugün 8. Günü oluyor..bat a da az kaldı..ne düşüneyim şaşırdım düşünmeyeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…