2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Değişik belirtiler olabiliyor, göbek çevresinde de hissedilebilir şeyler olabilirmiş. Benim bugüne kadar sol kasığım ağrıyordu bugün sağ kasığım daha çok ağrıyor..
Ya kasıklarım da ağrıyor böyle sanki baloncuk patlıyormuş gibi şeyler de oluyor of kendimizi çok dinliyoruz bence ya bu da stres heyecan yapıyor. Rahat bıraksak aslında zaten bişey varsa bile bu zamanlarda öğrenemeyiz ama işte. İnşallah hamileyizdir

Eğer bu ay olmazsa bir sonraki ay kendimi dinlemeyeceğim hatta bat günümü bile unutacağım 45 50 gün sonra aaa benim niye sabah sabah midem bulanıyor ayy ben adet olmadım galiba bu ay diye şaşırmak istiyorum

Eğer bu ay olmazsa bir sonraki ay kendimi dinlemeyeceğim hatta bat günümü bile unutacağım 45 50 gün sonra aaa benim niye sabah sabah midem bulanıyor ayy ben adet olmadım galiba bu ay diye şaşırmak istiyorum
Ahahahaha 5 dk önce ben bu kararı aldım ama bil bakalım neredeyim canım yine burda yine belirti arıyorum ama hakikaten bir salmak lazım

Soyle canim söyle. Yeni olusacak gebeligini daha saglikli ilerletirsin. Bende pihtilasma yatkinligi cikti mesela. Hamile kaldigimda igne kullanirsin dedi doktor
Canım gittim hastaneye sağda 20 solda 18 mm iki yumurtam büyümüş bugün 6 da iğneyi yapcam akşam ovulasyon testini yapma ben takip ediyorum zaten dedi genetik teste de bana dedi ki 7 8 haftalık kayıpların %80 i kan pihtilasmasindan kaynaklı kendine stres yapıp acaba aynısını yaşar mıyım diye stres yapma kan civitici iğne kullanicaksin gebelik olustuktan sonra dedi ecopirini de o yüzden wermis

Ben de varım yeni adet oldum ama inşallahh bir sonraki aya olur uğurlu gelir bu topik olmazsa bir sonraki ay tüp bebek süreci başlayacak benim için sat 31 ocak bat 28 Şubat Lucky_16

Dene bakim cnm bende şu bal çörek otunu deneyeyim bari hazır yeni adet olmuşken hem hastalıgımada iyi gelir belki buay birde saglıklı ve doğal beslenme deneyerek deneyelim bakalım belki iyi gelir
Nasıl yapılır bu kür bende yapicam da geçen sefer söylenmişti unuttum Yeni adet oldum bende inşallah faydasini goruruz

31 Ocak son adet tarihim
28 şubat adet olacagim tarih
Ben ekliyim de güncel lermisiniz

Yumurtlama yı programa gore nye bakıyorsun sen kendi vucduna baksana kuzum. Bak ben gecen ay 14 buay 15.gun yumurtladım. 15 gün üstüne 14 ekledım
O zaman 29un üstüne 14 mü eklemem lazım ama en son 3 ocakta regl olmuştum o şekilde bat 12 şubat olur döngümün o kadar uzayacağını sanmıyorum ama bakalım bu ay değişik şeyler oluyor inşallah hayra alamettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…