2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Nasıl yapılır bu kür bende yapicam da geçen sefer söylenmişti unuttum Yeni adet oldum bende inşallah faydasini goruruz
Bir cay kaşığı çörek otu yarım cay kasıgı tarcın bir tatlı kaşığı bal karısıtırp sabah aksam bir kasık 12.güne kdar yiyoruz 2gündür başladım bende adetin 4.gündetyim yumurta kalitesini arttıryormuş iyi gelir inşallah

Kızlar ben şimdi 4 gündür antibiyotik kullanıyorum 3gün daha içeceğim sonra bityor sizce bu durum yumurtlamayı engeller mi yada sorun olurmu

Kızlar perşembe günü kan verdim 59 çıktı. Bugün verdim 163 çıktı. Sizce ilerlemesi nasıl ?

Kızlar ben şimdi 4 gündür antibiyotik kullanıyorum 3gün daha içeceğim sonra bityor sizce bu durum yumurtlamayı engeller mi yada sorun olurmu
Canım ben sorun olacağını düşünmüyorum. Yumurtlama hormonlarla alakalı sonuçta

Kızlar 30 Ocak akşamı lh pikti birliktelik oldu , akşamına da lh düşmeye başladı zaten . Ertesi gün sol kasikta özellikle batmalar oldu şimdi de belimin sag tarafı adet dönemindeki gibi ağrıyor hafif hafif adetime daha var zaten , kendimi de dinlemiyorum hakikaten belirti denen şeyi hic düşünmüyorum ama böyle olunca da belirti olabilir mi dedim şimdi yine . Böyle catlama olduğu fun ilişki olduğunda sizce hemen belirti olma ihtimali var mı acaba yahu ?

Ne zaman düşünüyorsun? Benim de 29’uydu. Ne zaman yapmam lazım acaba test
Canim ben gecikme beklerim yüksek ihtimalle.
Sen en erken 12sinde yapabilirsin mesela. He ondan önce da belki 10unda fln erken gebelik yapabilirsin ama yine tavsiyem 12 sini hatta dayanabilirsen 14ünü falan beklemen. Daha garanti olur. Reglin düzenli mi

Demek ki varmis sende bak. Iste sistemin en sacma kısmı burasi, ilk düşükte yapilsaydi sana test 2.cocugunu kaybetmeyecektin.. hatta cocuk isteyen herkese yapilsa ne kaybederler bilmiyorum ki illa bi kayip sart mi..
Aslinda sen yine de tibbi genetige git bence yaparlar test belki.
Iyi canim yumurtalarin güzel büyümüş ama test yapsaydin keske. Doktorun demesine bakmasaydin. En azindan mesela 18 ve 20 mm yumurtan varken ov.testi nasil görünüyor bilirdin. Hakkinda hayirlisi canim hadi bakalim bu ay guzel haberler gelir insallah hepimizden

Acele etmemek lazim sonra yaniltiyor gereksiz yere moralimiz bozuluyor hic gerek yok valla
Testi yaptıktan hemen sonra aklıma hesaplamak geldiği için moralim henüz bozulmadı ama kessinlikle bir daha bu kadar erken zamanda test harcamayacağım. Ben biraz da şuna kandım sanırım ilk hamileliğimde 4 gün varken erken gebelik testi ile öğrendim biraz ondan oldu ama yumurtlamadan hesaplayınca daha var..çarşamba sabahı yapsam yeri var

Kac gunun var canim regle benim gebelik belirtilerimden biride cok acikmakti
3 gün kaldı canım salı günü olurum tahminimce..ama işte bazen adet öncesi de canım bişeyler yemek istiyor benim bugün biraz daha ağrılarım azaldı hafifledi ama, sadece mide bulantım var onu da neden bilmiyorum günlerdir geçmedi hiç

Goguslerine bak ben goguslerimden suphelenmistm buyumustu bide uçlarina elimi degdiremiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…