2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Dayanabilsen bat bekle. Ama iste dayanabilmek meselee bence de planladigin tarihler gayet güzel. Bende bekliycem bat hatta gecikme. Aceleye gerek yok yaa
En güzelini yaparsın cnm. İnşallah güzel haber alırız sendende buay bende bu ayı umursamadan gecirmeyi planlıyorum önmzdeki ayda tekrar kontrolüm var bakalım

Ayy sorma iki gundr leyla gibiyim sevincten kusura bkma bidaha sorarsam bozuntuya vermebana persembe gel dedigne gore vajinal utrasndan bakck demkki Su cok ic idrara sıkısık gel dedi niye iptal oldu hastanemi iptal etti

İnşallah gerek kalmaz kuzum. En güzeli 2 gunde 1 ılskı zten bide yumurtlama bitince kuruluk başlıyor ya hafif oradan bile anlarsın. Ben de boşa zaman geçiriyoruz gibi hissediyorum eşim daha önce hıc test vermedi. Yarın dönüyoruz nasipse. Ona da dyecegm al randevu ürolojiden

Ben yapcam zaten cnm yarın ilk idrarla basliycam yapmaya yalnız iğne bende çok ağrı yaptı bu sefer dizlerimin bağı çözülüyor resmen kasık ağrım da çok anlamadım gecen ay hiç anlamamıştım ilk yandı o kadar

Maalesef keşke yapılsa ilk iki kayıpları normal karşılıyorlar halbuki bizde bıraktığı etkiyi en iyi onların bilmesi lazım

Ayy sorma iki gundr leyla gibiyim sevincten kusura bkma bidaha sorarsam bozuntuya vermebana persembe gel dedigne gore vajinal utrasndan bakck demkki Su cok ic idrara sıkısık gel dedi niye iptal oldu hastanemi iptal etti
Yok canim ben çarşamba gitmek istedim beta daha yükselsin diye çünkü kese olur bebek olmaz Allah korusun beklemek insanı yoruyor git şu gün gel derse doktor o güne kadar kafayı yerim bir aksilik var diye o yüzden 4 gün sonraya aldim

Evet ama merak ediyo insan işte Senin belirtilerin var mı
Ay sorma merak zaten zirvede oluyor o degerlenedirmelerden sonra
Canım benim belirti olarak pek saymiyorum ama kasık ağrım var iki üç gündür hafif hafif. Belirti aramak icin erken ama. Sirt agrim falan da var. Ay insallah bebistendir hepsi de bir an önce pozitif haber alirimm. Sende var mi belirti

Maalesef keşke yapılsa ilk iki kayıpları normal karşılıyorlar halbuki bizde bıraktığı etkiyi en iyi onların bilmesi lazım
Aynen oyle canim. Benimde ilk kayipti ama zorla da olsa yaptirdik testleri. Bende igne kullancakmisim gebe kaldigimda

En güzelini yaparsın cnm. İnşallah güzel haber alırız sendende buay bende bu ayı umursamadan gecirmeyi planlıyorum önmzdeki ayda tekrar kontrolüm var bakalım
Amin canim aminn inşallah bu ay güzel haberi vermeyi bende çok istiyorum Allahım nasip etsin hemen gelip hamileyim diye haber vermeyi. Insallah canim sende rahat ol hersey akıp yolunu bulavak stres yapma. Kontrole gitmen de iyi olur hem daha temiz bir baslangic olur. Belki femara fln kullandirir sana da

Canim igne her zaman farkli etki yapiyor bazen sıfır etki bazende boyle agrilar sancilar yapiyor

Anladim kuzum bnada persembe gel dedi doktr baklm hayirlisi 6gun sonra gorunurmu blmyrm kese ama bakalm dedi doktr.

Iyi yaomissiniz çünkü dün en koyu haliymis. Bugun silinmiş. Bugunde degerlendirin. Yarin tekrar test yapip ona da bakarsiniz degerlendirmek size kalir
Evet silindiği gün de değerlendirdik. 30 ve 31 Ocak. Bugün yine ovu test yaptım çok silik çıktı. Artık bundan sonra yumurtlama olmaz sanırım. Olduysa 30 ocak olmuştur. Çünkü adetim çok düzenlidir. Ya da yumurtlamadımmı acaba? Ama ben bu aya çok ümitliyim nedense Kalbimi ferah tutacağım, ne olacaksa hayırlısı olsun nasip kısmet. Yavrum sağlıkı gelsin yeter ki, ben onu beklerim. 13 şubat test günüm

Canımm benim kı varsayım yumurtlama dan dolayı meme agrısyss diye dedim hıcgecıkmen oluyor mu. Yanı eger günlerinde olmayıp negatif çıkarsan umudunu kesme 29u baz al
Pcosum aslında ama 2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için düzenliydi reglim. Hala da düzeni bozulmadı şükür ama öncesinde hep gecikirdi tabi. Aslında en iyisi ovulasyon testi kullanmak galiba

Pcosum aslında ama 2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için düzenliydi reglim. Hala da düzeni bozulmadı şükür ama öncesinde hep gecikirdi tabi. Aslında en iyisi ovulasyon testi kullanmak galiba
Maşallah canım ben meme ucu ağrısıyla direkt örtüştürdüm yumurtlamayı Sen kendi belirtilerine bak tabii kaç günde bir oluyorsan akıntın o gün geldiyse İnşallah meme ucu ağrısı belki gebelik oluşumundandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…