Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Bende oğlumu cok bekledim bekleyenleri cok iyi anladığım için kendimle beraber herkeze dualar ediyorum kayınvalidem umreye gitti sürekli dua ediyor rabbim dualarımızı geri cevirmesin inşallah
Ya cok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler

Hemen umutsuzluğa kapılma cnm hiç belli olmaz hiç beklentimiz olmadıgında hep geliyorlsr zaten
Bende senin gibiydim oğluma hamile kalırkan banada 2 ay önce gittgimde doktor rahim arkaya dönük ama gebelige engel degil dedi belim cok ağrır ve adetim cok sancılı gecer ama ogluma hamileyken ozman doktorum baskaydı hiç böyle bişeyden bahsetmedi banada bu gittgim doktor söyleyince sasırdım önceden varmıydı sonradanmı oldu bilmiyorum
Cnm sanırım idrar fazla geliyor dünkü ıslak görünüyordu kenarı çünkü adet gününü bekle bmce kafanı karıstırma daha inşallah vardır
Malesef cok bel ağrısı yapıyor bmde yaşıyorum hele bu ayda hastalandım adetin üstüne belim kırılmış gbi agrıdı yerimde duramadım 2tane serum yedim üstüne majezik içtim hala ara raa ayakta kaldıkcs agrı giriyor hamile kalırsam benide cok zorlucsk bu süreç Allah'tan çalışmıyorum artık olursa evde rahat gecirrim enazından
Evet benimde bu ay adetim yogun pıhtılı geçti pıhtı bile denmez sanki düşük yaptım gbi ciğer gbi büyük parcalar geldi buay cok yogun adet oldum basım dönüyordu sürekli
Ayy cnm benim inşallah buaydan sonra güzel hissetmeye başladım niyeyse rabbim duysun sesisimizi
Cnm beline yel girmiş olabilir ama bence doktora git derim hamilelikte ne yapılıyorsa ona göre birşeyler yaparlar ihmal etme derim baksınlar betada cıksada çıkmasada hamile olma ihtimalini göz önünde bulundururlar yinede evde bel korsesi varsa zeytin yagı sür msaj yaptır sıcak havlu sar korseyi Tak iyi gelir cnm
Cnm basın sağolsun rabbim mekanını Cennet eylesin