2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu 🙄 en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa 🥲
Benim Yumurtlamadan sonra 10.gun peceteye sildigim senin dedigin gbi akinti geldi dahada gelmedi sanirim o yerlesme kanamasiydi devami gelmezse yerleşmedir kuzum 🤗hadi inşallah dualarim seninle🥰

10 test almıştım 2 ay yaparım diye son 1 testim kaldı maalesef. Takıntı oluyor dediğin gibi terapi alıyorum zaten bu süreçte kendime sözler de veriyorum ama bazen güçsüz düşüp yeniliyoruz bu duruma
Kesinlikle canım ben bu ay kendimi serbest bırakıcam sıkmıca. Zaten bu ay eşimde yok gibi burdanda biraz uzaklaşmayı düşünüyorum buraya girip sürekli okudugumda kendimi beklentiye soktugumu fark ettim mesela daha önce hiç bu kadar test yapmıyordum sadece gecikirsem bakardım ama burayı okudukca kafama cok takmaya başladım biraz bebek konusunda kafamı rahatlıcam olursa olur Allahın taktiri moduna girdim ☺️ bazı şeyler Allah nasip ederse olur 🙏🏻

Kızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 74
Kendin mi kullandin femarayi canim ?
Dikkat et bari ov.testi ile takip ette catlama fln gör.olmadi ilerleyen günlerde bir muayene olmaya git kist olusumu ihtimaline karsi
Evet canım iki ay önce doktor vermişti aşılama yapacaktık bir kere kullandım kısmet olmadı ondan sonrada gidemedim adet olunca kullanayım dedim inşallah sorun olmaz ovulasyon testim yok oyuzden bu aralar değerlendiriyorum nasip bakalım

Benim testimde siliklik gördün mü sen canım. Senin niye öyleymiş peki
3 gün üst üste yapılan test koyulşma olsada gitsem kan vermeye diye bekledim

Eklentiler

• IMG_2919.webp
    IMG_2919.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_2932.webp
    IMG_2932.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_2944.webp
    IMG_2944.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 56
Hep aynı çıkmış gerçekten niye öyle olur acaba aynı vakitlerde mi yapmamıştın testleri. Koyulaşma ne zaman oldu
Evet hep ilk idrarla beni koyulaşır diye bekledim kandan sonra adet geçince koyulaştı ama dediğim gibi daha iki test öncesinde var 5 gün aynıydı
Strip teste Eva Eva oynayıp öyle görmüştük Evanora Evanora filan var demişti

Eklentiler

• IMG_2830.webp
    IMG_2830.webp
    28 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2844.webp
    IMG_2844.webp
    23 KB · Görüntüleme: 48
Evet hep ilk idrarla beni koyulaşır diye bekledim kandan sonra adet geçince koyulaştı ama dediğim gibi daha iki test öncesinde var 5 gün aynıydı
Strip teste Eva Eva oynayıp öyle görmüştük Evanora Evanora filan var demişti
Sence benim testlerde gözüküyor mu peki

Eklentiler

• IMG_20250205_115350.webp
    IMG_20250205_115350.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250205_125741.webp
    IMG_20250205_125741.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar benim ovulasyon testtim yok iki gün önce kasık ağrısı oldu ağrıdan bir kaç gün öncede şeffaf akıntı olmuştu ama ağrı varken bı akıntı söz konusu değildi bugün adetin 16. Günü sizce çatlama olmusmudur

Back
X