- 16 Eylül 2024
- 3.558
- 2.290
- 48
Dogum k.hapi kullaniyorken gebelik ihtimali zor tabi canim. Belki regl olacaksan ondan gogus siskinligi fln olmuştur. Bu tarz seyler regl yaklasirken oluyor genelde ya. Senin reglin hemen olsun da denemelere basla.Şöyle söyliyim düzenli olduğum zamanlar bile hep genelde 1-2 hafta gecikmeli olurdum. Ama arada reglim kesilirdi 1-2 ay falan olmazdım. En son yine uzun süreli reglim kesildi bende doktora gittim muayene falan oldum bir sürü test vs falan sonra regl söktürmek için tarlusal verdi onunla adet gördüm. Mesajda bi detayı atlamışımdoğum kontrol hapı kullandım doktorum vermişti. Arada düzensiz kullandığım günlerim oldu saatlerini falan geçirdiğim oldu. Hap kullanırken hamile kalamam zaten de işte acaba kaçırdığım günlerde falan bi ihtimal olmuş olabilir mi diye de ufacık da olsa düşünmüyo değilim. 2 buçuk yıldır uğraştığım için arada uçuk hayaller kuruyorum işte
9 gündür falan aşırı göğüs şişkinliği ağrısı ve kasıklarımda ağrı yaşıyorum daha önce hiçbir reglimden önce böyle bi şey yaşamamıştım hep 1 veya 2 gün önce az bi kasık ağrısı ve bacaklarımda ağrı yaşardım ve bir iki güne de regl olurdum. Bilemiyorum belki ilaçtan dolayıdır yan etki falan gibi. Bi de yakın zamanda bi epilepsi nöbeti geçirdim belki onun bile etkisi vardır emin değilim. Benim durumum imkansız bence ama umarım sizin için güzel haberler sizi bekliyodur
![]()
Cok gecmis olsun sıkıntılar üst üste gelmis