2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay umarım hasta değilsindir gebeliktendir kuzum 😍 ben yeni girdim yumurtlama dönemine kuzum ısıma göre yarın pik olabilir ama emin de olamıyorum biraz geç yumurtluyorum testere dişli aslan pençesi içiyorum belki öne çeker diye 16. Günündeyim yumurtlamanın pike kadar 2 günde bir ilerliyoruz pikten sonra her gün yapıcaz bakalım kısmet 🥰
Bende bu ay 2 gün geç yumurtladım canım normalde döngüm 26-27 gün bu ay 16. Gün yumurtladım, o süreç çabuk geçiyor da sonra beklemesi çok zor 😬

Bende bu ay 2 gün geç yumurtladım canım normalde döngüm 26-27 gün bu ay 16. Gün yumurtladım, o süreç çabuk geçiyor da sonra beklemesi çok zor 😬
Olsun yakalamışsın en azından canım 😊 cidden ya aşırı zor kısım bekleme kısmı 🙈 oyalanacak bişey bulmak şart 😆

Kizlar gebelik testleri fiyatı nedir bebetime uzun zamandır almıyorum kaziklanmis gibi bir hissiyatim oluştu😁

Ben görmek istiyorum galiba canım ya görecem diye kör oldum resmen
Resimler net değil biraz oynadım ama sanki bir karartı var gibi ama normalde varsa idrar değer değmez renkleniyor ben oglumda yaparken öyle olmuştu silkti ama hemen idrar geçerken çıkıyordu inşallah vardır cnm 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-15-12-25-52-819_com.niksoftware.snapseed.webp
    Screenshot_2025-02-15-12-25-52-819_com.niksoftware.snapseed.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 85
eylulesma eylulesma canım bebişin nasıl eva0108 eva0108 canım sen naptın takip vs @babylovee sanki bu ay senden güzel haber alacakmışım gibi hissediyorum
Ben bişey yapmıyorum cnm takipte etmiyorum gelişi güzel değerlendirdik regl bekliyorum test filan yapmayacağım ancak günüm gecerse yaparım hep günümde oluyorum geçerse zaten vardır geçmezse zaten yoktur bu ay marttada regl olursam kontrolüm var ne diycek ne yapacak onuda bilmyorum

Resimler net değil biraz oynadım ama sanki bir karartı var gibi ama normalde varsa idrar değer değmez renkleniyor ben oglumda yaparken öyle olmuştu silkti ama hemen idrar geçerken çıkıyordu inşallah vardır cnm 🙏🏻
Valla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolur 😔

Valla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolur 😔
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım üzülme lütfen bu ay değilse önümüzdeki ay vücut daha hazırlıklı bir şekilde girer 🤲

Back
X