2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bizim de hastalık döneminde emzik bıraktı ama sonra iğleşince tekrar uykuda veriyorum an emip bırakıyor tam tutmuyor

İnternette kullananlardan bazıları döngüyü tamamen kesiyor falan demıs. Zylinda ile mi hamile kaldınız ilginçmiş yani spirallede hamile kalan çok duydum

Bizimde 5 de uyandı 8de zor uyudu
Uyandığında çok ağlak oluyor mu sizinkide? Ben artık ışıkları açıp oyun oynadım mecbur o zaman biraz sakinleşti. Gündüz uykularına geçerken çığlık kıyamet ağlıyor artık kendi yoruluyor da bir yerde pes ediyor

Ay benim kızım en baştan beri emzirmek için kucağıma yatirdigimda bile ağlıyor istisnasız her seferinde. Ya diyorum artık emzirecegimi anlayıp aglamaman lazım Bizim gibi olan var mı acaba. Birde bu ağlak halleri ne zaman geçer ya da geçer mi

Yenidoğan döneminde yaptık kundak sadece ilk 3 ay. Ztn 7 aylık doğduydu ilk zamanlar bişeyden anlamıyodu. Şimdi çok uyanık ağlayarak bize her şeyi yaptırıyor evin patronu oldu.
Şuan olan Ağlama krizleri çok fena her uyandiginda ve her uyurken 10 dk aglamasini bekliyorum
Yarın da beşinci ay aşıları olacak rotam menenjit ikinci doz inşallah ateş falan yapmaz bir de onun huysuzluğu eklenirse üstüne yandık.

Çook geçmiş olsun. Düşe kalka büyür derler üzülme.

Kızlar bide oğlum sürekli kulaklarını turtuyor sizce diş mi? 2 bıçuk aylık olduğundan beri kemiriyor herşeyi salya çoktu ama bu ara kulak tutma rklendi.
Bizimki ağlama krizlerinde kulağını tutup çekiyor elini ensesine götürüyor saçlarını çekiyor sinir yaptı çocuk daha şimdiden

Off bende çok istiyorum ama eşim geç geliyor ve onun uyku saati geliyor.Gerçekten nedir bu ataklar herkes aynı ya Her gören 40 ı çıksın düzelir diyordu sonra 3 .ayını doldursun düzelir diyolardı 5 aylık oluyoruz hâla düzelemedik
Bizimki ağlama krizlerinde kulağını tutup çekiyor elini ensesine götürüyor saçlarını çekiyor sinir yaptı çocuk daha şimdiden
Aynı ya.Birde şimdi öğrendi benim saçlarımdan sinirle çekip çenemi kapıyor

O oturaktan ben de alıcam banyoda yıkarken onun içine koyup yıkıyorlarmış. Yazın rahat ederim dedim.
İnternette kullananlardan bazıları döngüyü tamamen kesiyor falan demıs. Zylinda ile mi hamile kaldınız ilginçmiş yani spirallede hamile kalan çok duydum
Yok 15 yıl önce yasmin vardı o çok popülerdi. Başka seçenek var mıydı bilmiyorum. Ama düzenli kullanımda tabi ki işe yarar da ben çok unutkanım güvenemem onu. Korumalığına. Sipiral de ben sorun yaşamadım çok şükür. Şimdi yine taktırıcam hatta hormonlu taktırıcam adet kanamasını da azaltıyormuş onda da rahatlama yaşarım en azından.

Benim kızım da emzirmek için pozisyon aldığımda ağlamasını daha da şiddetli hale getiriyor hatta öyle oluyor ki ağzına memeyi verene kadar ter içinde kalıyorum her zaman olmasa da bazı zamanlar böyle nedenini anlamadım uykusu mu huysuzlaştırıyor nedir bilemedim

Her ay huyları değişiyor sanki giderek kötüleşiyor

Evet uykusu olduğunda dahada inatlasiyor. Yorgun düşüyor o yuzden emmek istemiyor. Birde benim sütüm tazyikli geldiğinden hep boğulur gibi oluyordu o da etkiledi sanırım. Şimdi o problemi çözdük çok şükür ama etkisi hala devam ediyor.

Benim süt mü tazyikli bizim kız mı heyecanlı bilemiyorum ama bizimkinin de hep boğazına kaçar gibi oluyor çok heyecanlı emiyor kıtlıktan çıkmış gibi bi de burnu temizlesem bile yine bir hık hık diye ses illa geliyor Allah'tan kilomuz normal seyrediyor da tüm bunlar çok sıkıntı olmuyor

Ay çok geçmiş olsun bi şeyi yoktur inşallah
Çok şükür çok yüksek değildi,ama tabiki çok korktum.biraz ağladı ama sonra gülmeye başlayınca rahatladım bu arada kulak tutma muhabbeti vardı o bizdede başladı iki gündür kulağını kopartacak gibi çekiyor bende anlam veremdim

Normalde sürekli emziriyordum bugün bahsettiğiniz şekilde yapmaya başladım 40ml çıktı sağıma devam etsem de tekrar gelmedi ama bebeğim kendi emdiğinde direkt uykuya geçiyor doymasa huzursuz olurdu diyorum kafam karıştı doğrusu

Güncel kilosu şuan 6 kilo alıyor ancak alım hızı çok düşmüş dedi doktor persentilin altında olmadığı için mamaya başlamadı. Biz de ilk günden beridir anne sütüyle ilerliyoruz. Bayramda her gören bize de öyle söyleyip durdular çocuğun her ağlamasını açlığa bahane edip zayıf doymuyor vs diye diye bizi de çok üzdüler. Ravla yağını çok düzenli kullandım ümitliydim ondan ama hiç fayda sağlamadı. Power pompingi de bugün denemeye başladım inşallah zamanla artar çok teşekkür ederim

İyi beslendiğimde göğsümü daha dolgun hissediyorum ama ona rağmen sağımda az çıktı. Mama konusunda ben de ondan korkuyorum hangi marka kullanmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…