İyi beslendiğimde göğsümü daha dolgun hissediyorum ama ona rağmen sağımda az çıktı. Mama konusunda ben de ondan korkuyorum hangi marka kullanmıştınızMerhabalar. Dediğiniz gibi bazen işlerimiz var diye gecistiriyoruz bende o zaman sütümün azaldığını farkettim düzenli yememiz lazım öğlen yemeğini atlamamaya çalışın. Ara ogun de yapın. Ben düzenli yediğimin de sutumun arttığını farkediyorum. Kiziminda kilo alimi yavasti gecen haftalarda bizde mama vermeye çalıştık sevmedi icmedi. Kilo olarak alt sınırda değilseniz tabi doktorunuzun ne dediği de önemli emzirmeye devam edin. Sagmakta sütü arttiriyormus diyolar ama bilmiyorum şu an etki eder mi. Denemekte fayda var.
Sma optipro ve golden goat denedik ama istemedi icmediİyi beslendiğimde göğsümü daha dolgun hissediyorum ama ona rağmen sağımda az çıktı. Mama konusunda ben de ondan korkuyorum hangi marka kullanmıştınız
Aynı durumlar bizde de mevcut yeni hareketler öğrenirken onun heyecanlarını korkularını da yaşıyorlar zor bir süreç ama geçici diye sabrederek onu da rahatlatmaya ona destek olmaya çalışıyorum anlıyor olsa gerek bu ara aramızdaki bağ çok güçlendi gibi hissediyorumBizde fenayız bugün.Tam bitti düzeldi derken geceler gündüzler ikiside berbat şuan.4 te 5 te kalkıyor geir uyumyyor.Gündüz bugün max uykumuz 25 dk.chatgbt 4. Atak diyor bana 19. Hafta atağıymış daha ne zaman diğernden çıktık buna giridk allahımmm
Kesinlikleee güçlendi bencede ♡Aynı durumlar bizde de mevcut yeni hareketler öğrenirken onun heyecanlarını korkularını da yaşıyorlar zor bir süreç ama geçici diye sabrederek onu da rahatlatmaya ona destek olmaya çalışıyorum anlıyor olsa gerek bu ara aramızdaki bağ çok güçlendi gibi hissediyorum
Üf aynısı ya bi de hem tıkanıyor emerken hem de emdikten sonra Gazi cikmiyo 2 saat geçiyor bi bakıyorum tekrar gak... Gaz üretiyor resmen, emerken gaz da yutuyo öyle emince bu tazyik soeununu cozmem lazım bi de kendisi de çok hızlı emmeye çalışıyorBenim süt mü tazyikli bizim kız mı heyecanlı bilemiyorum ama bizimkinin de hep boğazına kaçar gibi oluyor çok heyecanlı emiyor kıtlıktan çıkmış gibi bi de burnu temizlesem bile yine bir hık hık diye ses illa geliyor Allah'tan kilomuz normal seyrediyor da tüm bunlar çok sıkıntı olmuyor
Merhaba, bazen 2-3 günü buluyor bazen bir günde 3-4 defa yapıyor bazen gün aşırıMerhaba kızlar umarım herkes iyidir :) anne sütüyle beslenen bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor ? Benimki önceden her emzirmeden sonra yapardı nerdeyse ama şimdi bazen 3-4 günü buluyor yapması. Sizinde öyle mi acaba ?
Benim kızım her gün 3-4 kez yapiyor.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir :) anne sütüyle beslenen bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor ? Benimki önceden her emzirmeden sonra yapardı nerdeyse ama şimdi bazen 3-4 günü buluyor yapması. Sizinde öyle mi acaba ?
Kızım sadece anne sütü ile besleniyor ve günde bezini dolduracak şekilde iki kez kaka yapıyor önceleri sabah beş gibi ilk kakasını akşama doğru da ikici kakasını yapardı 4. Ay aşısın dan sonra peşpeşe sabah ve öğle yapmaya başladı o düzen de değiştiMerhaba kızlar umarım herkes iyidir :) anne sütüyle beslenen bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor ? Benimki önceden her emzirmeden sonra yapardı nerdeyse ama şimdi bazen 3-4 günü buluyor yapması. Sizinde öyle mi acaba ?
İsterseniz önce bebeğinizi emzirin sonra da sağım yapın ya da bir taraftan emziriken diğer tarafı sağın bu şekilde vücudunuz ikiz bebek vae gibi algılıyormuş daha çok süt üretiyormuşNormalde sürekli emziriyordum bugün bahsettiğiniz şekilde yapmaya başladım 40ml çıktı sağıma devam etsem de tekrar gelmedi ama bebeğim kendi emdiğinde direkt uykuya geçiyor doymasa huzursuz olurdu diyorum kafam karıştı doğrusu
Sabah ilk uyandığında emmek için biraz mızırdanıyor sonra çok huysuz olmuyor 1 saat uyanıklıktan sonra biraz uyku gelince huysuzluk başliyor biraz uykuya zor dalıyorUyandığında çok ağlak oluyor mu sizinkide? Ben artık ışıkları açıp oyun oynadım mecbur o zaman biraz sakinleşti. Gündüz uykularına geçerken çığlık kıyamet ağlıyor artık kendi yoruluyor da bir yerde pes ediyor
Benim kı de kucaktsn inmez oldu kanguru duşunu yorum e bebek olanı alacaktım rahat mı değil neden beğenmedinizKzlar benim bebeğim herşeyden sıkılıyor sürekli onla ilgileneyim istyor ama zaten full onla ilgileniyırum neredeyse.Ev işini çok hızlı hallediyorum aralarda.Hergün aynı şeyleri oynuyoruz hepsi başa sarıyor.Etkinlik olarak neler yaptırıyorsunuz.Birde kangurudundan memnun olan var mı ya?E bebek markası almıştım ama hiç memnun değilim.Dışarı çıkarken bebek arabası indir çıkar çok zorluyor.-1 de oturuyorum.
Bizim reflümüz baya devam ediyor hergün en az 6-7 üst değişimi yapıyoruz gazını çıkartsamda dikte tutsam yatırsam da her şekilde kusuyor.İlaç kullansak bile..Selam reflusu devam eden bebeğim var ay başı kontrolle gıtcem fakat bu aya kadar reflü uzaması normal mi bir dönem geçti tekrar başladı aslında beslenme sonra sı yatmak istemiyor kucakta destekli oturunca kusuyor böyle bir şey yaşayan var mı gazı çıkartıyorum ona rağmen kusuyor
Bizim kanguru bu.Ne eşim ne ben olmuyor çocuk arkaya doğru yığılıyor kemerleri en sıkıda olsa bile.Sırt tarafında üste bir kilit ip tarzı birşey lazımki sıkı tutsun.Ayrıca öne doğru kullanamıyoruz.Çünkü çocuğun yüzü kapanıyor.Benim kı de kucaktsn inmez oldu kanguru duşunu yorum e bebek olanı alacaktım rahat mı değil neden beğenmediniz
Etkinlik olarak su matı almıştım onun üzerinde epey bir oynatıyorum oyun halısında kendi kendine takılıyor bi süreKzlar benim bebeğim herşeyden sıkılıyor sürekli onla ilgileneyim istyor ama zaten full onla ilgileniyırum neredeyse.Ev işini çok hızlı hallediyorum aralarda.Hergün aynı şeyleri oynuyoruz hepsi başa sarıyor.Etkinlik olarak neler yaptırıyorsunuz.Birde kangurudundan memnun olan var mı ya?E bebek markası almıştım ama hiç memnun değilim.Dışarı çıkarken bebek arabası indir çıkar çok zorluyor.-1 de oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?