Hamileyken manuel pompa almıştım emzirirken sağım yapamıyorum ancak farklı saatlerde ölçüm yapmayı denedim akşam ve sabah miktarları iyi ancak öğleden sonrakiler çok düşük belki bebeğimin isteğine göre de değişiyor olabilirİsterseniz önce bebeğinizi emzirin sonra da sağım yapın ya da bir taraftan emziriken diğer tarafı sağın bu şekilde vücudunuz ikiz bebek vae gibi algılıyormuş daha çok süt üretiyormuş
size mesafesi nasıl bilmiyorum ama etimesgut gimsa şubesinde aşağıda bi eczane var. biz ordan ikili paket toplam 900 gram mamayı 630 a alıyoruz.Kızlar mama fiyatları cok arttı son zamanlarda, uygun fiyatlı mama aldıgınız yerler var mı , özellikle Ankara için , malum 2 bebek ocagımıza incir agacını dikiyorlar
Benimkinin modeli One Air 3D Mesh. Yurt dışından almıştım. Disa dönük kullanıyoruz, yeni doğan baş tutma kısmı egiliyor yuzu disari dönük olarak etrafi izliyor. İnanılmaz mutlu bu sekilde ve arabadan daha kolay oluyor çünkü etrafi keşfediyor. Çok bir ağrısı da olmuyor taşıyan icin, sirt desteği olması sebebiyle. Benim kızım neredeyse 5 aylık, ben 1 aydan fazla olmuştur o sekilde taşımaya başlayalı. Ancak benim kiz başını çok erken tutmaya başladı ve bas düşmesi hiç olmadığı icin disa dönük kullanmaya başladık. Baş düşüyorsa yenidogan eklentisi acik kalmalı, öyle olunca da dışa dönük kullanılmıyor çünkü yüzünü örtüyor. Bir kez deneyin eğer uzun sure başını tutmakta zorlanıyor ise dışa dönük kullanmazsınız. Mesela az evvel dışarıdan geldik, bolca yürüyüş, kahve ve etraf keşfi.Merhaba sizin babyjörn hangi model ? Bi de dışarıya mı bakıyor bebiş ? Bende düşünüyorum ama bana dogru dönük pek uzun durmuyor, dışarı baksın isterimerken mi daha öyle kullanım acaba
kızlar benim adetleeim hep biraz yoğun olurdu ama doğum sonrası olanlar evden çıkılmayacak gibi. çok yoğun ayağa kalkmamla üstüm başım batıyo ped yetişemiyo lohusa külot bezi aldım artık. var mı böyle olan yoksa bu sorunlu bi durum mu kontrollerde bişe yoktu ama küçük bi
myomum var o neden olur mu ki
31 aralıkta doğduCanım hangi ayda ve ayın kacında dogmustu bebegingercekten cok heyecanlı bi durum
Benimde öncesine göre kanama miktarı arttı ve son reglimden 20 gün sonra tekrar oldum mesela. Döngüsü daha tam oturmadı sanırım erken oldu yani.kızlar benim adetleeim hep biraz yoğun olurdu ama doğum sonrası olanlar evden çıkılmayacak gibi. çok yoğun ayağa kalkmamla üstüm başım batıyo ped yetişemiyo lohusa külot bezi aldım artık. var mı böyle olan yoksa bu sorunlu bi durum mu kontrollerde bişe yoktu ama küçük bi
myomum var o neden olur mu ki
aynı işte koltuklara örtü serip oturuyorum lohusa bezi aldım rahat ettim biraz ped yetişmedi. işe başlıcam iki aya ve bu böyle devam ederse napıcam bilmiyorumBenim de öyle oluyo. Wcde bi kalkıyorum her yer batıyo, duşta küvetin içi oluk oluk kan oluyo bacaklarımdan damlıyo o derece. 3.defa oldum bu sonuncusu diğer ikisine göre biraz daha hafifti. Yavaş yavaş normalleşir inşallah çünkü hadi gündüz neyse de gece belimden çıkıp yatağa bulaştı gece pedi takmama rağmen.
düzen yok evet oluyor olmuyor geç oldu mesela bu ama yoğunluğu dehşet yaniBenimde öncesine göre kanama miktarı arttı ve son reglimden 20 gün sonra tekrar oldum mesela. Döngüsü daha tam oturmadı sanırım erken oldu yani.
Canım hangi marka mama bu bahsettiğin biz Hipp kullanıyoruzsize mesafesi nasıl bilmiyorum ama etimesgut gimsa şubesinde aşağıda bi eczane var. biz ordan ikili paket toplam 900 gram mamayı 630 a alıyoruz.
Canım hangi marka mama bu bahsettiğin biz Hipp kullanıyoruz
sebzeler be yoğurtla başlamak en güzeli. meyve ve tatlı şeylerle başlayınca diğerlerini yemek istemeyebiliyolar. patates havuç alerjik değil gayet uygun. patates havuç kabak avokado yoğurt gibi gidilebilir. ketne tohumunu bilmiyorum ne zaman verilirEk gıdaya geçişte havuç patates kabakla mı başlanıyor. Böyle en az ilaçlanmış meyve sebze nerden bulabiliriz. Geçen bir kadın keten tohumunu blendarda cektı toz haline getirdi avakado dilimlerini buna buladı. Bebeğinin eline öyle verdi. Meyve geyvr diye bir sayfa var ne kadar güvenilir acaba
Canımm cokkk tsk ediyorum sorarımmarka söylememişim hakatten kafa nasıl yerinde değilse
biz aptamil kullanıyoruz. hipp var mı orda bilmiyorum eczane ismi meram. arayıp sorun isterseniz bi tık daha uygun çünkü gimsa marketler baya uyggun bilirsiniz belki aptamil eczaneden gimsadan daha ucuz çünkü.
sebzeler be yoğurtla başlamak en güzeli. meyve ve tatlı şeylerle başlayınca diğerlerini yemek istemeyebiliyolar. patates havuç alerjik değil gayet uygun. patates havuç kabak avokado yoğurt gibi gidilebilir. ketne tohumunu bilmiyorum ne zaman verilir
Benim oğlum şuan tam 19 haftalık. iki hafta daha bekleyip ( atak haftalarınds zor olur eğitim)uyku eğitimine başlayacağım, kendim zaten çocuk gelişimi uzmanıyım. Önce sadece deneyeceğim. Normalde 6. Aydan önce başarı oranı fazla değil. Naçizane tavsiyem alacaksanız sağdan soldan sertifika alan ama herhangi bir eğitimi olmayan birinden almayın. Öncelik çocuk gelişimi uzmanı olsun çünkü çocuk gelişimi uzmanları, çocuk eğiticisidir. Daha sonra doktor, psikolog, sonrasında da çocuk hemşiresi. Eğitim verebilmek için hangi meslek dalı olursa olsun, sertifikası olmak zorunda. Yöntemi mutlaka sıcak olsun. Yani katılırcasına ağlatan yöntemleri denemeyin. Kolay gelsin şimdiden.Hanımlar uyku eğitimi alan var mı? Bebeğim 4 aylık artık çok zorlanıyorum. Kucak dışında asla uyutamıyorum. Son 1,5 aydır böyle öncesinde kendi yatağında uyutabiliyordum. İşe de başladım gece saatlerce uyutmaya sabrım ve enerjim yok.
ben almadım ama çocukların katılırcasına ağladığı eğitimlerse asla da almayı düşünmem. sanırım artık daha çocuk dostu yöntemler vardır bu kadar katı olmayan.Hanımlar uyku eğitimi alan var mı? Bebeğim 4 aylık artık çok zorlanıyorum. Kucak dışında asla uyutamıyorum. Son 1,5 aydır böyle öncesinde kendi yatağında uyutabiliyordum. İşe de başladım gece saatlerce uyutmaya sabrım ve enerjim yok.
Benim oğlum şuan tam 19 haftalık. iki hafta daha bekleyip ( atak haftalarınds zor olur eğitim)uyku eğitimine başlayacağım, kendim zaten çocuk gelişimi uzmanıyım. Önce sadece deneyeceğim. Normalde 6. Aydan önce başarı oranı fazla değil. Naçizane tavsiyem alacaksanız sağdan soldan sertifika alan ama herhangi bir eğitimi olmayan birinden almayın. Öncelik çocuk gelişimi uzmanı olsun çünkü çocuk gelişimi uzmanları, çocuk eğiticisidir. Daha sonra doktor, psikolog, sonrasında da çocuk hemşiresi. Eğitim verebilmek için hangi meslek dalı olursa olsun, sertifikası olmak zorunda. Yöntemi mutlaka sıcak olsun. Yani katılırcasına ağlatan yöntemleri denemeyin. Kolay gelsin şimdiden.
bize de biraz minik bilgiler verseniz keşke uyku konusunda.Benim oğlum şuan tam 19 haftalık. iki hafta daha bekleyip ( atak haftalarınds zor olur eğitim)uyku eğitimine başlayacağım, kendim zaten çocuk gelişimi uzmanıyım. Önce sadece deneyeceğim. Normalde 6. Aydan önce başarı oranı fazla değil. Naçizane tavsiyem alacaksanız sağdan soldan sertifika alan ama herhangi bir eğitimi olmayan birinden almayın. Öncelik çocuk gelişimi uzmanı olsun çünkü çocuk gelişimi uzmanları, çocuk eğiticisidir. Daha sonra doktor, psikolog, sonrasında da çocuk hemşiresi. Eğitim verebilmek için hangi meslek dalı olursa olsun, sertifikası olmak zorunda. Yöntemi mutlaka sıcak olsun. Yani katılırcasına ağlatan yöntemleri denemeyin. Kolay gelsin şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?