2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Bize iki bebege 40 bin civarı dediler toplam , aynı şirket , ama o zaman sormadım aklıma gelmemisti özel asıları karsılayıp karsılamadıgı, iki bebek olunca özel aşılar baya masraflı oluyor
İki bebeğe 40 ise ÖSS çok iyi gerçekten.. biz acibadem de doğduk özel indirim olmasına rağmen çok fiyat çıkardılar..

Benim sigortam yok ama doğumdan sonra acıbadem sigorta ona bakmadan bize teklif vermişti
Acıbadem direk çocuğa yapıyor ama ben tss için sormuştum erken doğum olduğu için 6. Aydan sonra dediler o zaman yapsaydılar 12000 tl iki çocuktu ama sımdı kimbilir ne oldu ay basında görecegiz bakalım ama dediğim gibi tss de asılar dahil olmuyor iki bebekle aşılar gerçekten külfetli oluyor ama yapabileceğimiz de bişey yok onlar sağlıklı ve iyi olsunlar da

Aynen sağlıklı olsunlar da aşıları tabii ki önemli ve yaptıracağız mecburen

ballimon canım sana atacaktım yanlış hatırlamıyorsam snbdndd 11.06 da olmuş ilk dozları rotanın 2. Dozunu da 8. Ayın 5 ine vermiş o zaman gidicez
Evet tatlım bana atacaktın teşekkür ederim senin takvimine göre de tam iki ayı baz almamıslar , demek ki şart değil zaten ben online’da araştırdım en az bir ay yeterli diyor, sağlık ocağı benim aklımı karıştırmıştı ama sen şimdi atınca içime sindi tekrar teşekkür ederim

Yalnız canım sana verdikleri fiyat gerçekten çok çok iyi bize iki bebeğe 40.000 civarı rakam vermişlerdi yeni doğduklarında

Kızlar biz 5 ayı bitirdik. Ağustosta işe döneceğim için biberona alıştırmaya çalışıyorum ama içmek istemiyor. Buzlukta eskiden sağdığım sütleri çözüp verdim acaba ondan mı içmiyor? Siz biberona nasıl alıştırdınız?

Benim kızımın gunduz uykulari da asla düzenli değil. Ve genelde kısa sürüyor 1 saat uyuduğunu görsem uyuyor niye uyuyor bu çocuk diye panik oluyorum. reflu bizde de devam ama çok şükür epey azaldı

Sabır diliyorum sizlere de hanımlar ya.Gerçekten şu geçsin bu geçsin diye diye büyüyorlar ne zaman rahats ereceğiz meraktayım

Hanımlar selam, doktorumuz 5.ay itibariyle tadimlara 3 gun kuralı ile başlayabilirsin dedi. Meyveler icin de sadece suyunu ver dedi. Her sey icin sadece çay kaşığı dedi, 6.aydan sonra artıracağız dedi. Ben 5.ay menenjit sorunlu geçti diye başlayamadım dün kabak alıp verdim. 5 ay 12 gunlukken. Sonra kendimi kötü hissettim 6 aylıkken başlasaydım zaten kilo alımı iyi demek ki süt yetiyor vs.diye. Bir kere kabak vermişken de en azından kabağı 3 gün kuralı ile vereyim sonra 15 gün daha vermeyeyim diyorum. Ama bu kez de çocuğun kafasi karışır mi falan diye endişe ediyorum. Maşallah hemen yedi de maaile şaşırdık hatta Ne dersiniz kafasi karışır mi ? 6 ay anne sütü deniyor ama doktor da yavaştan basla dediyse sorun yoktur ama ne bileyim ya, kafam karisik.

Sabır diliyorum sizlere de hanımlar ya.Gerçekten şu geçsin bu geçsin diye diye büyüyorlar ne zaman rahats ereceğiz meraktayım
Kendimiz kaşındık bacım ben özellikle cok rahattım şimdi iki bebe hayatımın acısı cıkıyor cayır cayır

Kızlar ya amacim karşılaştırmak değil her bebek kendine özel büyüyor gelişimleri başka ama fikir edinmek açısından içim de rahat etsin diye sormak istiyorum bebisleriniz3-4 ay arasında kaç gram almıştı benim bebiş 11 haziran-10 temmuz arası 500 gram almış sadece. Önceki ay da 800 gram almıştı:/ kilosu normal Aralık'ta yani gelişimine göre normalmiş ama içim rahat etmedi bi turlu...

İyi şükür atlatmışsınız biz 5. ayda nimenrix ve bexero 5 gün arayla olduk. 7. ayımızda tekrar ikisini olacağız ve 14. ayımızda son kez olacakmışız.
Menenjit aşısı hangi ayda başladığına göre dozu ve zamanı değişiyor diye biliyorum. Dediğin gibi bexeroda ateş kaçınılmazmış ama kusma bizde olmamıştı. Her çocukta farklı geribildirim olabiliyor demek ki

Yalnız canım sana verdikleri fiyat gerçekten çok çok iyi bize iki bebeğe 40.000 civarı rakam vermişlerdi yeni doğduklarında
Bizimde muhtemelen 6. Aydan sonra o fiyatlara çıkacak muhtemelen anadolu hayat benimki cocuklarınli de oradan yapılacak birde bugün mama sandalyesi aldık bir arkadaş polly2 önermişti bu arada chicco da kendi magazalarında %50 indirim var onu almak isteyenler 6500 TL'ye dusmus kaçırmayın ben ona baktım gerçekten harika bir urun fakat ben birebir aynısını buldum sadece sırt kısmı daralmıyor zaten chicco dakika sadece omuz kısmı hareketli inceleyenler yada kullananlar ne demek istediğimi anlayacaktır ben joie mimzy lx modelinden aldım e bebekte %30 indirim vardır birde 300 tl de mobilden siparişte vardı bugün son mobile özel 300 tl indirim bu şekil 3246 tl ye geldi tanesi ve baya hoşuma gitti mama sandalyesi arastıran varsa bakabilir bu modele de fikir olur

Kızlar bebegine özel saglık sigortası yaptıran var mı, özel asıları karsılıyor mu bu sigortalar
Biz tamamlayıcı yaptırdık ama özel aşıları karşılamıyor.
Ben de sizlere soracaktım tamamlayıcı sigorta sünneti karşılıyor mu bileniniz var mı?
Nasıl kızların durumu ? Ateş çok oldu mu?
Çok geçe bırakmış sigorta şirketi. Biz 3. ayda yaptırdık. Doğumda yapmadılar dediğiniz gibi prematüre olduğu için. 3. Ayda sıkıştırdık yaptılar zorla.

Özel sağlık sigortası farklı tamamlayıcı sağlık sigortası farklıdır. sdaak bahsettipi tamamlayıcı olan o biraz daha uygun genel sağlık sigortasına göre diye biliyorum.
Merhaba Acıbadem sigortada sigortacı olarak görev almaktayım. Sigortacılık hizmetleri hakkında her türlü sorularınızı cevaplamak ve kampanyalarımızdan sizlerinde yararlanması için telefon numaram …

Bacım numaranı bırakacağına aydınlatsana ballimon un aklındakileri. Ekmek olmadan yemek olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
15 gün önce yenilendi bizim poliçeler. Şimdi baktım da bizim bıdık için 30 bin almışlar axa bizi kazıklamış olabilir. Büyük kızıma 20 bin , eşimle bana 25 er bin almış. 100 bin bayılmışız biz tss de çok pahalanmış artık eskisi gibi değil

Aşının üzerinden 8 saat geçti ateş yok şuan çok şükür bu geceyi böyle atlatırsak harika olur inşallah çıkmaz bizde sıkıstırdık ama 35 hafta doğdular ikizler vs vs derken fiyat alabildik ön onay verildi 3. Ayda ama maalesef yapmadılar red 6. Ay kesin dendi zaten şurda kaldı iki hafta

Evet özel hayat sigortası değil tss diye belirtmiştim aslında bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…