İki bebeğe 40 ise ÖSS çok iyi gerçekten.. biz acibadem de doğduk özel indirim olmasına rağmen çok fiyat çıkardılar..Bize iki bebege 40 bin civarı dediler toplam , aynı şirket , ama o zaman sormadım aklıma gelmemisti özel asıları karsılayıp karsılamadıgı, iki bebek olunca özel aşılar baya masraflı oluyor
Acıbadem direk çocuğa yapıyor ama ben tss için sormuştum erken doğum olduğu için 6. Aydan sonra dediler o zaman yapsaydılar 12000 tl iki çocuktu ama sımdı kimbilir ne oldu ay basında görecegiz bakalım ama dediğim gibi tss de asılar dahil olmuyor iki bebekle aşılar gerçekten külfetli oluyor ama yapabileceğimiz de bişey yok onlar sağlıklı ve iyi olsunlar daBenim sigortam yok ama doğumdan sonra acıbadem sigorta ona bakmadan bize teklif vermişti
Benim bebekler de Acıbadem doğumlu canım gerçekten fiyat iyiymiş yani demek ki bize verdikleriİki bebeğe 40 ise ÖSS çok iyi gerçekten.. biz acibadem de doğduk özel indirim olmasına rağmen çok fiyat çıkardılar..
Aynen sağlıklı olsunlar da aşıları tabii ki önemli ve yaptıracağız mecburenAcıbadem direk çocuğa yapıyor ama ben tss için sormuştum erken doğum olduğu için 6. Aydan sonra dediler o zaman yapsaydılar 12000 tl iki çocuktu ama sımdı kimbilir ne oldu ay basında görecegiz bakalım ama dediğim gibi tss de asılar dahil olmuyor iki bebekle aşılar gerçekten külfetli oluyor ama yapabileceğimiz de bişey yok onlar sağlıklı ve iyi olsunlar da
Evet tatlım bana atacaktın teşekkür ederim senin takvimine göre de tam iki ayı baz almamıslar , demek ki şart değil zaten ben online’da araştırdım en az bir ay yeterli diyor, sağlık ocağı benim aklımı karıştırmıştı ama sen şimdi atınca içime sindi tekrar teşekkür ederimballimon canım sana atacaktım yanlış hatırlamıyorsam snbdndd 11.06 da olmuş ilk dozları rotanın 2. Dozunu da 8. Ayın 5 ine vermiş o zaman gidicez
Yalnız canım sana verdikleri fiyat gerçekten çok çok iyi bize iki bebeğe 40.000 civarı rakam vermişlerdi yeni doğduklarındaAcıbadem direk çocuğa yapıyor ama ben tss için sormuştum erken doğum olduğu için 6. Aydan sonra dediler o zaman yapsaydılar 12000 tl iki çocuktu ama sımdı kimbilir ne oldu ay basında görecegiz bakalım ama dediğim gibi tss de asılar dahil olmuyor iki bebekle aşılar gerçekten külfetli oluyor ama yapabileceğimiz de bişey yok onlar sağlıklı ve iyi olsunlar da
Herkes ekmeğinde sjdnsjjdjdjbdVay be burdan bile buluyorlar helal olsun
Benim kızımın gunduz uykulari da asla düzenli değil. Ve genelde kısa sürüyor 1 saat uyuduğunu görsem uyuyor niye uyuyor bu çocuk diye panik oluyorum.reflu bizde de devam ama çok şükür epey azaldı
Sabır diliyorum sizlere de hanımlar ya.Gerçekten şu geçsin bu geçsin diye diye büyüyorlar ne zaman rahats ereceğiz meraktayımöff evet mız mız benimki de. sürekli yanında olayım,kucağıma alayım ve memede olsun. mutfağa su içmeye gitmek bile kriz. bugün 5.ayına girdi geceleri de uyumuyor sürekli ağlıyor meme istiyor. mama da vermeme rağmen. valla yıprandım umarım düzelir
KesinlikleHerkes ekmeğinde sjdnsjjdjdjbd
Kendimiz kaşındık bacımSabır diliyorum sizlere de hanımlar ya.Gerçekten şu geçsin bu geçsin diye diye büyüyorlar ne zaman rahats ereceğiz meraktayım
İyi şükür atlatmışsınızAa iyiymiş. Bizim de dün 10.30 da oldu aşı. Bugün akşama doğru biraz iyi oldu. Uyuyunca rahatladım. Bitmedi huysuzlugu. Bir de kusması. Normalde kusmaz bugün hem iştahsız hem de kustu hep. Ben ateşi çıkınca bekledim bi sürü 38,5 görünce verdim. Bir kez verdim genelde 37,5-38.0 arası seyretti. Buna hafif ateş diyorlar zaten. Direnci yüksek olsun diye mecbur kalmadıkça ilaç vermiyorum ben. Ancak doktor eve gidince ver demişti tabi. Şu an ateş yok uyudu. Bakalım iştahı nasıl olacak yarın. İkinci doz ne zaman denildi size. Biz 3. Ayda nimenrix yaptık 5. Ayda da bexero. Sonrası nasıl olacak her doktor ayrı uyguluyor sanki
Ooo üç güm çok olmuş yaaevet bizim doktor da ortalama iki gün sürüyor demişti.
Bexero ise sanırım kaçarı yok. Ateş oluyor. Bizim diğer aşılarda hiç olmadı bunda oldu. Korkma normal çocuğun vücuduna savunmaya geçiyor. Sadece anneyi yoruyor biraz. Ha tabi çocuk da rahatsz ona da üzülüyor insan ama neyseki bunlar geçici şeyler.
Bizimde muhtemelen 6. Aydan sonra o fiyatlara çıkacak muhtemelen anadolu hayat benimki cocuklarınli de oradan yapılacak birde bugün mama sandalyesi aldık bir arkadaş polly2 önermişti bu arada chicco da kendi magazalarında %50 indirim var onu almak isteyenler 6500 TL'ye dusmus kaçırmayın ben ona baktım gerçekten harika bir urun fakat ben birebir aynısını buldum sadece sırt kısmı daralmıyor zaten chicco dakika sadece omuz kısmı hareketli inceleyenler yada kullananlar ne demek istediğimi anlayacaktır ben joie mimzy lx modelinden aldım e bebekte %30 indirim vardır birde 300 tl de mobilden siparişte vardı bugün son mobile özel 300 tl indirim bu şekil 3246 tl ye geldi tanesi ve baya hoşuma gitti mama sandalyesi arastıran varsa bakabilir bu modele de fikir olurYalnız canım sana verdikleri fiyat gerçekten çok çok iyi bize iki bebeğe 40.000 civarı rakam vermişlerdi yeni doğduklarında
Biz tamamlayıcı yaptırdık ama özel aşıları karşılamıyor.Kızlar bebegine özel saglık sigortası yaptıran var mı, özel asıları karsılıyor mu bu sigortalar
Nasıl kızların durumu ? Ateş çok oldu mu?Geçici tabi ama işte ateş olayı bende aşırı tepkiye sebep oluyor gerçekten herşey için soğuk kanlı olabilirim ama ateş inşallah hafif atlatırız birde atak haftamız din itibari ile girdik üst üste gelmiş olacak benim kızlar 5,5 aylık ama 1 ay 4 gün erken doğdukları için 19. Hafta atagı maalesef bu aşıya denk geldi
Çok geçe bırakmış sigorta şirketi. Biz 3. ayda yaptırdık. Doğumda yapmadılar dediğiniz gibi prematüre olduğu için. 3. Ayda sıkıştırdık yaptılar zorla.Ben yaptıracagım bu ay sonu erken dogdukları için doğumdan itibaren yapmadılar sizin yoksa çocuklara da yapılmıyor çünkü sızın sigortanız üzerinden yapılıyor benim iki hafta önce yenilenmişti bu ay sonu 6. Ay doluyor cocuklarınki de yapılacak ama aşıları karşılamıyor tamamlayıcı sağlık sigortası
Özel sağlık sigortası farklı tamamlayıcı sağlık sigortası farklıdır.Yalnız canım sana verdikleri fiyat gerçekten çok çok iyi bize iki bebeğe 40.000 civarı rakam vermişlerdi yeni doğduklarında
Merhaba Acıbadem sigortada sigortacı olarak görev almaktayım. Sigortacılık hizmetleri hakkında her türlü sorularınızı cevaplamak ve kampanyalarımızdan sizlerinde yararlanması için telefon numaram …
15 gün önce yenilendi bizim poliçeler. Şimdi baktım da bizim bıdık için 30 bin almışlarAcıbadem direk çocuğa yapıyor ama ben tss için sormuştum erken doğum olduğu için 6. Aydan sonra dediler o zaman yapsaydılar 12000 tl iki çocuktu ama sımdı kimbilir ne oldu ay basında görecegiz bakalım ama dediğim gibi tss de asılar dahil olmuyor iki bebekle aşılar gerçekten külfetli oluyor ama yapabileceğimiz de bişey yok onlar sağlıklı ve iyi olsunlar da
Aşının üzerinden 8 saat geçti ateş yok şuan çok şükür bu geceyi böyle atlatırsak harika olur inşallah çıkmaz bizde sıkıstırdık ama 35 hafta doğdular ikizler vs vs derken fiyat alabildik ön onay verildi 3. Ayda ama maalesef yapmadılar red 6. Ay kesin dendi zaten şurda kaldı iki haftaBiz tamamlayıcı yaptırdık ama özel aşıları karşılamıyor.
Ben de sizlere soracaktım tamamlayıcı sigorta sünneti karşılıyor mu bileniniz var mı?
Nasıl kızların durumu ? Ateş çok oldu mu?
Çok geçe bırakmış sigorta şirketi. Biz 3. ayda yaptırdık. Doğumda yapmadılar dediğiniz gibi prematüre olduğu için. 3. Ayda sıkıştırdık yaptılar zorla.
Evet özel hayat sigortası değil tss diye belirtmiştim aslında bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?