2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Aynen benimki 2 hafta önce yenilendi 27 bin ama ttolara bakıyorum geçen yılların geçen yıl%200 harcamısım doğum teminatlıydı içinden geçmişim sigortanın bi önceki yıl%150 ondan önce hep%100 un altında

Biiiz de 500 aldık.Bizimde öncekiler 800 dü.Persentilde alttan ilerliyoruz ama doktor kötü birşey demedi.5 aylık kontrole de gitmedik 6 da gideceğiz.Ne kadar aldı bilmiyorum evdeki tartı şaşırtıyor.

Bizde başladık 3 haftadır tadım patates yoğurt havuç bezelye avokado verdim hep parmak ucuyla tadımlık. Haftaya doktora gitcez. Meyvede ver demişti bu hafta başlıcam meyvelere. Tadımlara erken başlamak faydalı. Ek gıda ztn 6 ay+

Tatlım sen bu işi biliyorsun vallahi

Merabalar bende de aynı problem var nasıl cözdunuz acaba

Kızlar adetleriniz ne durumda? Benım üçüncü adet ama hala deli gibi kanama var bugün doktora yazdım. Pzt de randevu aldım. Hayatımda ilk kez ayağa kalkınca aşagı kanlar döküldü çok korktum birden olunca.

Benim gunu ve miktarı azaldi

ben bu durumdayım işte. lohusa külot bezlerinden aldım ancak rahat ettim ped falann yetişmiyor. gitmedim ama doğum sonrası normaldir diye düşündüm doğum sonrası kontrolde de bir anormallik görmemişti

Benim gunu ve miktarı azaldi
Rahat ettin demek sen canım kaç yaşındasın ki iyi bir şey mi acaba bu normali ne ki
ben bu durumdayım işte. lohusa külot bezlerinden aldım ancak rahat ettim ped falann yetişmiyor. gitmedim ama doğum sonrası normaldir diye düşündüm doğum sonrası kontrolde de bir anormallik görmemişti
Ya bende ondan bile çıktı lohusa kulodu bitti evde. Benım kızın bezlerinden kullanıyorum. Molfix kuru tutuyormuş bu arada bilgi vereyim :)) evet normal dedim ben de birkaç ay ama artarak devam ediyor Benım her ay bi sürü demir ilacı kullanıyorduk başa dönüyoruz

Ben 37 yaşındayım canım önceden 6 gün sürüyordu şimdi 4 günde bitiyor.. ama doktorum 1 sene içinde eski düzene vs gwro dönersin hersey 1 sene normal demisti

Hormonlu spiral hakkında ne düşünüyorsun?

Ay ben daha hiç olmadım ya normal sanıyordum sizin çoğunuz olmuş bir endişelendim şimdi neden hala olmadım ki

Ben 37 yaşındayım canım önceden 6 gün sürüyordu şimdi 4 günde bitiyor.. ama doktorum 1 sene içinde eski düzene vs gwro dönersin hersey 1 sene normal demisti
Aa iyi bari düzene girer umarım yoksa ferritin noksanlığından yerlerde sürüneceğim.
Hormonlu spiral hakkında ne düşünüyorsun?
Canım bilmiyorum ya eskiden mesafeliydim ama böyle sürerse belki doktor da önerirse kullanırım. Eskiden hormona karşıydım şimdi menapoz vs yaklaşırsa kullanırım çünkü eksikliği de başka sorunlara sebep oluyor
Ay ben daha hiç olmadım ya normal sanıyordum sizin çoğunuz olmuş bir endişelendim şimdi neden hala olmadım ki
Normal canım ne güzel yumurtalıklar dinleniyor :) emzirme döneminde olmamak normal olmak da normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…