2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Kızlar biz az sürünerek az emekleme pozisyonunda istediğimiz yere gidiyoruz ya Çok duygusalımmm.Ne ara büyüdüler ♡
Bu arada hergün ağladığı durmadığı için ağlıyorum ve psikolojim hiç iyi değil Ama böyle gelişimler gördükçe diyorum ki bitecek bunları öğrendiği için belki de sıkıntılı.İnşallah öyledir yani ahhahahahahaahah.
Atağımız bitecek ykında ve ekime kadar göstermiyor inşallah böyledir ve artık bir nefes alırım.Bu arada ben ek gıda için birşeyler atrım diyordum buraya ama ek gıdayı nasıl hazırlıyorum nasıl yiyoruz nasıl temizliyoruz hepsi kaos ondan adam akıllı bir öğünde hazırlayamıyorum genelde muhallebi çorba olarak geçiyor.
Kahvaltıda genelde yumurta avokado yiyor bazen muhallebi ve akşama doğru çorba ara öğünlerde de yoğurt varsa yoğurt ve bi sonraki öğünde meyve yiyor.Lor ve labne yapmaya başlayacağım bugün onları da ekleyeceğim kahvaltıya.Birde eğer akşam bebeyi yatırdıktan sonra vaktim olursa bebe bisküvisi yapacağım.
Ben birde blw başlamak istiyorum yni kendisi alıp elliyor yemek istiyor böyle pankek yapıp vermek istiyorum ama eşim cesaretimi kırdı biraz korktum açıkçası.Ama bebe asla kaşıkla yemek istemiyor kendisi yrmek istiyor.Var mı blw yapan?

Dediğiniz durumu geçen hafta yaşadım açtı araya sıkışmış gece vakti tam yere düşecekken mızırdanmasıyla o arada kolunu tuttumsa çektim.Bende kapıyorum artık ve full beşikte yatırıyorum.

Bebek ekmeği tam olarak ne oluyor? Kendiniz mi yapıyorsunuz
etimekler var ya onlara benziyor. kıtır ekmek gibi
eti nin bebek ekmeği diye satılıyor.
bizimki de gidiyor ve çok hızlı, ama istediği yere değil bilinçsiz gidiyor
blw yapmıyorum ben hiç de sevmem kızıma da yapmamıştım biraz büyüdükçe ben yedirirken kendi almasına da izin vermiştim çok şükür şuan yemesi de iyi kendisi de yiyor uzun bir zamandır.
yine öyle yapacağım. ama şöyle kaşıkla almaktan sa elimle verdiğim şeyleri daha rahat yiyo bu da
kahvaltıda her zaman yumurta vermeye çalışıyorum ben. gerisi değişiyor yanında.
yemek de ayrıca düşünmek çok zor artık bize ne yapıyorsam baharatsız tuzsuz yapıp veriyorum ona da

tontişimin kahvaltısı
hepsinin yarısını yedi biraz toktu.
labneli bebek ekmeği
tuzsuz zeytinler
kapya biberli omlet
Maşallah ne güzel hazırlıyorsunuz. Bizim daha böyle değil ya. Az az yiyior acaba benmi tam üstelemiyorum. Bu cumartesi doktor kontrolü var bakalım ne dicek. Öğün öğün hazırlamaya başlarım bende. Şuan hep kafama göre. Yoğurt sebze meyve verdim hep.
Og organikten bebek irmiği tarhanası falan sipariş verdim.

biz çok erken tadıma başlamıştık hatırlarsanız siz yeni başladınız sayılır gelirsiniz bu noktalara 7. ay içinde ben biraz artık pütürlü , yedi bitince katı yemeye başlasın istiyoruö gecikince püre bırakmak çok zor oluyo çünkü.
aslında çok ekstra bişey de yapmıyorum artık biz ne yiyorsak yiyo gibi tuzsz baharatsız yapıyorum bize de.

Ayy kızlar nasılsınız? Uzun zamandır gelemedim buralara hep aklımdaydınız ama bir türlü vakit olmadı umarım herkes çok ama çok iyidir. Şimdi son girdiğimden beri okumadığım 20 sayfayı bi okuyup geleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…