• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bebişleri nasıl oyalıyosunuz kızlar? Oyuncaklarıyla pek oynamıyor artık 3-5dk ancadır, devamlı bana tırmanıyor ya da sağı solu kurcalıyor nasıl oyalıcamı bilemedim artık 😅
Su an mesajı kucağımda gezdirirken yazıyorum 🤣 Aynıyız biraz oynuyor sonra sıkılıyor sonra bana yapışıyor koala gibi aynı 😁 Artık her yerim ağrıyor

Ay ben bu hafta işe başladım 😅 geceler fenaa çok uyanıyor sabah 6 da güne başlamaya kalkıyor bide zorla 7 ye kadar uyutmaya çalışıyoruz. Acayip uykusuzum. Gece uyanmaları nasıl olacak alıştı kucakta uyuyo hep beşikte olduğunu anlayınca ağlıyor. Ne olur yakında düzelecek deyin 😩

Kızlar ben çok evhamlıyım kendime engel olamıyorum. Neden böyleyim :((( Benim kızım 8.5 aylık alkış ve baybay yapmıyor kafaya taktım. Sizinkiler yapıyor mu? Henüz erken mi bunu beklemek için?
Biz 8 aylik olduk henuz bizde yok. Ismiine bakiyor, ce ce oyununa katilimi var, cok sosyal bir bebek ama henuz alkis ve baybayimiz bizde de yok. Instagramda surekli karsima ciktigi icin ozellikle otizm konusunda bende her hareketini takipteyim, doktorumuz henuz erken oldugunu soyledi.

Biz 8 aylik olduk henuz bizde yok. Ismiine bakiyor, ce ce oyununa katilimi var, cok sosyal bir bebek ama henuz alkis ve baybayimiz bizde de yok. Instagramda surekli karsima ciktigi icin ozellikle otizm konusunda bende her hareketini takipteyim, doktorumuz henuz erken oldugunu soyledi.
Allah korusun sanırım 18 ay civarı netleşiyormuş. Yani bu konularda sosyal medya yüzünden ankisiyetem oldu yaa

Bende birkac kez sosyal medyada bakinca suan surekli karsima cikmaya basladi. Aslinda oncesinde de belli ediyormus kendini ama ebeveynler ya farketmiyor ya konduramiyormus. 18. Ay artik daha belirgin olmaya basladigi donemmis. Sosyal gulumseme, isme tepki, oyuncaklarini siralama, kanat cirpma vs. Benimki uyumaya yakin kafasini sallamaya basladi birsuredir cok korktum, kendini rahatlattigini soyledi doktorum. Mama icerken bazen el bilegini kiviriyor hemen nette arastirmaya basliyorum. Esim kizmaya basladi artik negatifi cekeceksin birak, cikart aklindan diye. Saglikla buyutelim de bebislerimizi, Allahim korusun hepsini🙏
Allah korusun sanırım 18 ay civarı netleşiyormuş. Yani bu konularda sosyal medya yüzünden ankisiyetem oldu yaa

Back
X