2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Aslında 2 uykuya düştüyseniz en geç 8 de uyanması lazım. Hatta 9. Aydan sonra 7:30 da uyanmış olması gerek en geç. Uyku aralıklarını biraz açmanız gerekiyor ki 1 uykuya geçişi de kolay olsun.
erken uyanmaktan nefret ediyorum ya,zaten bu günlere zor geldi.
Geç yatırıyorum ben oğlumdada öyleydi.gece 10 10.30 gibi yatar sabah 10 da kalkardı kzıımda inşallah aynı olsun 🙏 birlikte uyuyalım 🤣🤣

Kızlar günde kaç kez emziriyorsunuz.Bebeğim ben vermesem emmeyecek neredeyse 🤣
Gün içinde 5 kez falan emiyoe o da çok değil.Sütüm de azaldı o emmeyi bıraktıkça.Sanırım erken bırakacak memeyi.Hiçbir zaman hevesli değildi zaten chatgbtye sordum sayı olarak iyi diyor ama kaç ml içtiğini bilmiyorum tabi o bir sayı söylüyorr.Ek gıda 3 ana 1 ara öğüne geçtik.Şuan uyanınca 3 uyku yapıyoruz uykulardsn önce ve akşam uykusundan önce emiyor.Gece de değişiyor 4 kez genelde az emip yatıyor

Bizimki de aynısı tamamiyle. Tek fark ben uykuya daldığında emziğini alıyorum. Önceden sabah 8e kadar uyurdu artık 6,5-7ye çekti. 2 uykuya düşenler varmış gündüz ama bizim hala 3 istiyor erken kalktığı için sanırım. Ben de nasıl istiyorsa öyle davranıyorum. 36yım ben de ay çok benziyo😅
Gel sarilalim 😊 valla cogu kisiye gore iyi durumdayiz ama kendi adima nankor mu geldim ne oldu nazar ettim bebem 3 gundur hasta grip oldu, gecelerimiz burun tikanikligi, oksuruk, ciglikla uyanmalar falan cok zor geciyor. Cok pismanim 6da kalkiyor diye soylendigim icin yeterki iyi olsun uyusunda 6da kalksin🙏

Ya kesinlikle oyle bireysel gelişim ne kadar da olsa insan kıyaslıyor
Hep kendime hatırlatıyorum ben kardesımle aynımıyım değilim onlarda değil diyorum ama hep aynı tuzağa düşüyorum maalesef kızlarımdan biri birşey öğrenirken mesela en yakın örnek emekler pozisyondan kendi kendine oturmak biri bir hafta denedi denedi en son basardı yanı oncesınden haber veriyor ben bunun yapcam hazırla kendini diye diğer hiç çabalamadan isteyince hop yapıyor hiç yapmaya çalıstıgını görmüyorum ama bi gün bi bakıyorum yapmış biri tırmanarak ayağa kalkmak için on gündür çabalıyor iki gündür yapmaya basladı bide düşmemek için yavaş yavaş atıyor kendini yere inmek isteyince aşırı komik diğeri hiç çabalamadı ben eyvah hıc kalkmayacak galiba derken bugün bi baktım odaya girdiğimde konsolun yanında ayakta 🤔🤷🏼‍♀️ ben ne zaman eyvah bu çocuk yapmıyır bak diğeri yapıyor demeye başlasam sanki anlıyor merak etme bende yapıyorum der gibi yapmaya baslıyor 😅🤣

Back
X