- 27 Ekim 2023
- 7.574
- 20.812
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.121
Kabız olmandan iyidir, su evrede kabız daha çok zorlayabilir, aşırıya kacmazsa günlerce surmezse sadece ilaçla tetikleniyorsa boşver olsun, keşke bende olsamKızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen yaGenelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Hahahahha benimde vekilimCanım dün aklıma geldin. Ne zamandı sınavı, bayramdan sonraydı galiba diye düşündüm.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns geçeceksin. Bu bebek de sana şans ve bereket getirecek
Bu hamileliğimde pek olmadı ama kızıma hamileyken acayip sismisti ayaklarım. Hiçbir şey ayağıma olmuyordu. Son ay, eşimin umre sandaletleri vardı. Onu giydim.İmaj hiçbir şeydir, susuzluk hersey. O yüzden ayağına gecen herhangi rahat kalıp bi şey bul, olmadı satın alıp giy.
Tebrik ederim. Gözün aydın
Darısıtilyam ın başına
Bacım her zaman kullandığın markayı mı değiştirdin ? Seni endişete sevk etmek istemem ama, eğer öyle değilse doğum belirtilerinde ishal de var. Haşlanmış patates, muz yerken su tüketimine dikkat et. Kaybettiğin sıvıyı yerine koymak gerek.
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.
Hatta olur da siteye giremezsem diyeTaranta cıgıma yazıcam o haber versin.
Oğlum sabah diyor böyle kahvaltı olamaz, ben yumurta peynir zeytin yerim, kahvaltıda et mi yenir diyorAllah'ım kızlar sabah kahvaltı da et yiyoz öğlen et aksam mangal yine ethelp help vallahi bık geldi
Anlaştık
bende öyle sıcaklardan dolayı gibi geliyor karpuz iyi geliyor sadece :/Ben iki gündür lokman ağzmda büyüyor canım sadece meyve cekiyor, havalara bağladım ben
Allah razı olsunAnlaştıkzaten bakıyorum grupta ses yoksa ulaşabileceklerimin son görülmesini takip ediyorum takıntılı oldum resmen, tövbe est ..
Yok hep aynı ilaç başından beri bağırsaklarıma iyi gelmiyor hep böyle de dün gece iyice su gibi oldu korktum ben de doğuma yönelik bısey mi dıye sonra bi daha olmadı şükürBacım her zaman kullandığın markayı mı değiştirdin ? Seni endişete sevk etmek istemem ama, eğer öyle değilse doğum belirtilerinde ishal de var. Haşlanmış patates, muz yerken su tüketimine dikkat et. Kaybettiğin sıvıyı yerine koymak gerek.
Demirim çok düşük olmasa içmem de yerlerde maalesefBana da ishal yapıyor malesefgaz sancısı vs de çok yapıyor. Bu sıralar artık çok bunaldığım için bir kaç gündür içmiyorum valla
Evet demirden sonra böyle olmaya başladı öncesinde kabız oluyordum ben deKabız olmandan iyidir, su evrede kabız daha çok zorlayabilir, aşırıya kacmazsa günlerce surmezse sadece ilaçla tetikleniyorsa boşver olsun, keşke bende olsamkabız su evre de hem şişiriyor, hem ikinmak zor oluyor yoruyor, hem de hemoroidin çıldırma vakti
Teşekkür ederim canim benim, hiç duymamıştım epsom tuzu bakayım alayım. Sosis parmak gibiyim çok komikAy ben de hemen yazarım gibi geliyorameliyathaneden odaya gelince hemen telefonumu isteyip size yazcam
Kuzucum ödem malesef hepimizde var sanırım artıkyukarı kaldırmak en işe yarayan şey sanırım ben bi de epsom tuzu almıştım. Suya üç kaşık epsom tuzu karıştırıp ayaklarımı bekletiyorum iyi geliyor gibi sanki. Sen de eğer işe gitmiyorsan evde ayakların uzanır pozisyonda olsun genelde çok sarkıtma. Sınava kadar terlik vs varsa dışarda ayakkabı terine terlikle idare edebilirsin. Sınav günü için de bir tane büyük numara ayakkabı alabilirsin bi de o gün onun derdine düşme zaten stresli olacaksın. Kuruluk için de ben göbeğim için incia nın çatlak balmını almıştım o baya nemli tutuyor onu sürüyorum ara ara içeriği çok temizdi
Çok teşekkür ederim, ben de asistan doktorum. Uzmanlık sınavım var. Az kaldı inşallah ben de elimden geleni yaptım zaten 35 haftalık gibi sınava gireceğim çok zorlamazlar diye de düşünüyorum ama işte içimde yine engel olmadığım bi stres heyecan varMerhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedimben yurtdışında yaşıyorum diş hekimiyim, 1 ay önce denklik sınavına girdim. Hamileyken çalışmak hiç kolay olmuyor ama bebiş size uğur getirecek. Dün geçtiğim haberini aldım. İçinizi ferah tutun, inşallah güzel haberler alırsınız ve yaşadığınız zorluğa değer ayaklarınız için tavsiyede bulunamayacağım ama size biraz motivasyon olsun istedim
Teşekkür ederim ladycim, inşallah biran önce biter de vallahi ben de bebis bekleme stresine dönebilirimCanım dün aklıma geldin. Ne zamandı sınavı, bayramdan sonraydı galiba diye düşündüm.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns geçeceksin. Bu bebek de sana şans ve bereket getirecek
Bu hamileliğimde pek olmadı ama kızıma hamileyken acayip sismisti ayaklarım. Hiçbir şey ayağıma olmuyordu. Son ay, eşimin umre sandaletleri vardı. Onu giydim.İmaj hiçbir şeydir, susuzluk hersey. O yüzden ayağına gecen herhangi rahat kalıp bi şey bul, olmadı satın alıp giy.
Tebrik ederim. Gözün aydın
Darısıtilyam ın başına
Bacım her zaman kullandığın markayı mı değiştirdin ? Seni endişete sevk etmek istemem ama, eğer öyle değilse doğum belirtilerinde ishal de var. Haşlanmış patates, muz yerken su tüketimine dikkat et. Kaybettiğin sıvıyı yerine koymak gerek.
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.
Ayy evet iletişim ağımız güçlüBen de öyle yaparım diye düşünüyorum.
Kızlar hangi korseden alacaksınız aldığınız zaman link paylaşır mısınız?Ayy evet iletişim ağımız güçlüulaşmak isteyen bana özelden yazabilir kızlar acil durumlar için telefonlaşırız.
lady peacock benim de aklımdan geçiyordun, geldik 35-36 haftalara. Korse için ne diyorsun bacım? Benim 112 cm birkaç haftadır (göbek deliği hizasından ölçüyorum) yani M/L olan bana olur gibi geldi sipariş vereceğim sanırım bugün.
Demir haplarina yeni başlamamış olduğunu düşünerek dün Instagram'da bı video gördüm eğer kurban eti yediysen ilk etin vücudu temizleme gibi bı özelliği varmış belki etden dolayı olmuş olabilir bende kan ilacı içerken çok cırcır oluyordum ferrum hausman alıyorum o ishal yapmiyo bana sende deneyebilirsin belki sanada yapmaz yani inşallah yapmazKızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen yaGenelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Al bendende o kadar doğrayıp dolaba koyması ayrı dünden beri sabah akşam et ama bu sabah bebisimde isyan etti zaar hepsini geri çıkardımAllah'ım kızlar sabah kahvaltı da et yiyoz öğlen et aksam mangal yine ethelp help vallahi bık geldi
Allah razı olsun canımmÇok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahetiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler
Yok canım yeni başlamadım baya oluyor ama basından beri bozuyor bağırsaklarımı, kurban eti de yemedim gitmediğim için kimseyeDemir haplarina yeni başlamamış olduğunu düşünerek dün Instagram'da bı video gördüm eğer kurban eti yediysen ilk etin vücudu temizleme gibi bı özelliği varmış belki etden dolayı olmuş olabilir bende kan ilacı içerken çok cırcır oluyordum ferrum hausman alıyorum o ishal yapmiyo bana sende deneyebilirsin belki sanada yapmaz yani inşallah yapmaz
Aklımda olsun ani durumda sendeyim canımAyy evet iletişim ağımız güçlüulaşmak isteyen bana özelden yazabilir kızlar acil durumlar için telefonlaşırız.
lady peacock benim de aklımdan geçiyordun, geldik 35-36 haftalara. Korse için ne diyorsun bacım? Benim 112 cm birkaç haftadır (göbek deliği hizasından ölçüyorum) yani M/L olan bana olur gibi geldi sipariş vereceğim sanırım bugün.
Benim kızımda asla kahvaltı sevmez bu sabah et yedi şaşkınlıkla izledimOğlum sabah diyor böyle kahvaltı olamaz, ben yumurta peynir zeytin yerim, kahvaltıda et mi yenir diyor"normal" kahvaltı hazırlayalım dedi tekrar kahvaltı hazırladık
Terletsin daha güzel incelirizAklımda olsun ani durumda sendeyim canımTaranta
Ayy evet korse hala almadım bendelady peacock önerdiğine baktım sepete ekledim ama sadece aklımda kaldı terletir mi diye düşünüyorum sizce olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?