2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen ya Genelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Kabız olmandan iyidir, su evrede kabız daha çok zorlayabilir, aşırıya kacmazsa günlerce surmezse sadece ilaçla tetikleniyorsa boşver olsun, keşke bende olsam kabız su evre de hem şişiriyor, hem ikinmak zor oluyor yoruyor, hem de hemoroidin çıldırma vakti

Hahahahha benimde vekilim Vaalbara bende ona yazarım

Allah'ım kızlar sabah kahvaltı da et yiyoz öğlen et aksam mangal yine et help help vallahi bık geldi
Oğlum sabah diyor böyle kahvaltı olamaz, ben yumurta peynir zeytin yerim, kahvaltıda et mi yenir diyor "normal" kahvaltı hazırlayalım dedi tekrar kahvaltı hazırladık

Yok hep aynı ilaç başından beri bağırsaklarıma iyi gelmiyor hep böyle de dün gece iyice su gibi oldu korktum ben de doğuma yönelik bısey mi dıye sonra bi daha olmadı şükür zaten çok içmem lazımdı artık hiç tuvaletten çıkmasam daha iyi

Evet demirden sonra böyle olmaya başladı öncesinde kabız oluyordum ben de

Teşekkür ederim canim benim, hiç duymamıştım epsom tuzu bakayım alayım. Sosis parmak gibiyim çok komik sınava girmek için hala işe gidiyorum, ders de çalıştığım için sarkitiyorum ayağımı masa başı hep. İlk uyandığımda iyi biraz akşam davul oluyor. Inciayi da alayım sürerim çok sagol canim ♡
Çok teşekkür ederim, ben de asistan doktorum. Uzmanlık sınavım var. Az kaldı inşallah ben de elimden geleni yaptım zaten 35 haftalık gibi sınava gireceğim çok zorlamazlar diye de düşünüyorum ama işte içimde yine engel olmadığım bi stres heyecan var teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum sizin adınıza da çok sevindim ♡
Teşekkür ederim ladycim, inşallah biran önce biter de vallahi ben de bebis bekleme stresine dönebilirim

Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.

Hatta olur da siteye giremezsem diye Taranta cıgıma yazıcam o haber versin.
Ayy evet iletişim ağımız güçlü ulaşmak isteyen bana özelden yazabilir kızlar acil durumlar için telefonlaşırız.
lady peacock benim de aklımdan geçiyordun, geldik 35-36 haftalara. Korse için ne diyorsun bacım? Benim 112 cm birkaç haftadır (göbek deliği hizasından ölçüyorum) yani M/L olan bana olur gibi geldi sipariş vereceğim sanırım bugün.

Kızlar hangi korseden alacaksınız aldığınız zaman link paylaşır mısınız?

Kızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen ya Genelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Demir haplarina yeni başlamamış olduğunu düşünerek dün Instagram'da bı video gördüm eğer kurban eti yediysen ilk etin vücudu temizleme gibi bı özelliği varmış belki etden dolayı olmuş olabilir bende kan ilacı içerken çok cırcır oluyordum ferrum hausman alıyorum o ishal yapmiyo bana sende deneyebilirsin belki sanada yapmaz yani inşallah yapmaz
Allah'ım kızlar sabah kahvaltı da et yiyoz öğlen et aksam mangal yine et help help vallahi bık geldi
Al bendende o kadar doğrayıp dolaba koyması ayrı dünden beri sabah akşam et ama bu sabah bebisimde isyan etti zaar hepsini geri çıkardım

Allah razı olsun canımm
Rabbim dularını kabul eylesin inşallah sağ sağlim buraya gelmek nasip olsun
Hayırlı bayramlar canım

Yok canım yeni başlamadım baya oluyor ama basından beri bozuyor bağırsaklarımı, kurban eti de yemedim gitmediğim için kimseye bir sonrakıne onu deneyebilirim gyno ferro sanol nasıl elımde bır de o var şuan içtiğim ise feramat

Aklımda olsun ani durumda sendeyim canım Taranta
Ayy evet korse hala almadım bende lady peacock önerdiğine baktım sepete ekledim ama sadece aklımda kaldı terletir mi diye düşünüyorum sizce olur mu ya

Oğlum sabah diyor böyle kahvaltı olamaz, ben yumurta peynir zeytin yerim, kahvaltıda et mi yenir diyor "normal" kahvaltı hazırlayalım dedi tekrar kahvaltı hazırladık
Benim kızımda asla kahvaltı sevmez bu sabah et yedi şaşkınlıkla izledim
Bu çok lezzetli diyor
Sanki bayram hariç diğer günler hiç yememiş gibi konuştu ahaahalss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…