2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Terlik giysen çok rahat edersin. Böyle şık dışarda giyilebilen crocs terlikler hoşuna gidebilir. Sınavda da rahat olur hem

kızlar selam 1 haftadır iştahsızlık yaşıyorum hep tok hissediyorum kendimi, yiyemiyorum istesem de bu sefer de halsizleşiyorum. böyle olan var mı :/

Keşke biraz da ben iştahsızlaşsam sıcaklar etkilemiş olabilir mideyi ama ben hiç bişey olmasa bile soğuk kahve, dondurma , serin bir şeyler yemek içmek istiyorum. Hatta evet tok bile hissetsem sıkıntıdan galiba canım bir şeyler istiyor. Ama dediğin gibi her yeme sonrası da bir ağırlık çöküyor

Hahahahha benimde vekilim Vaalbara bende ona yazarım
Hani okul gezisine falan giderken eş seçtirirler ya, şimdi herkes kendine bi doğum esi seçsin elini tutsun bakıyım
açıkta kalan da bana yazsın.
Anlaştık zaten bakıyorum grupta ses yoksa ulaşabileceklerimin son görülmesini takip ediyorum takıntılı oldum resmen, tövbe est ..
Valla artık öyle bi döneme girdik.

Annem telefonla arıyor, duymuyorum bazen. Diyor ki acaba doğurdun mu diye hemen evhamlanıyorum. Öyle bi kurma dönemindeyiz.
bende öyle sıcaklardan dolayı gibi geliyor karpuz iyi geliyor sadece :/
Ah karpuzzzzz!
Buzdolabında sulu, tatlı ve soğuk. Her açtığımda bi bakıyorum tabağa, ama gel gör yiyemiyorum
Demirim çok düşük olmasa içmem de yerlerde maalesef
Bir hafta önce tahlil verdim. 14.5 çıkmış hemoglobin. Solgar her gün 2 tablet alıyorum. Hatta son günlerde de çok epey savsakladım. Sanırım ilaç içmekten bıktım.
Henüz sipariş vermedim. Hesap kesim tarihini bekliyorum. Kartı patlatmışım da

Ben de akşam ölçtüm 117, sabah ölçtüm 113. Bedene de karar veremedim Durup doğumdan sonra mı alsam diye bile düşündüm
Şu an haziran başı. Şimdi bile durduğum yerde ter döküyorum. Korse de her türlü bunaltacak bizi ama kaçarımız yok

Son düzenleme:
Oğlum sabah diyor böyle kahvaltı olamaz, ben yumurta peynir zeytin yerim, kahvaltıda et mi yenir diyor "normal" kahvaltı hazırlayalım dedi tekrar kahvaltı hazırladık
Her gelen kızım et ye bebek beslensin et ye yemin ederim yoruldum teyzenin birine dedi eşim teyze bebek gayet iyi durumda siz etle beslemek istiyosaniz bi tane yapin dedi

Çok zor hele et sevmeyen için

Her gelen kızım et ye bebek beslensin et ye yemin ederim yoruldum teyzenin birine dedi eşim teyze bebek gayet iyi durumda siz etle beslemek istiyosaniz bi tane yapin dedi
Şey sanki, ye iç, yedir içir giydir diyorlar bende diyorum kendimce heralde keyfimden yemem içmem çocuğu aç birakayim, ususun diyorum falan zannediyorlar

Bende keşke yiyebilsem diyorum bebeğim aç kalıyor gibi geliyor hep zorla yiyorum ama yok gitmiyor

Off bende vallahi durduğum yerde terliyorum Temmuz oğustos ta ne olacak düşünemiyorum bile
ladycim bende doğumdan sonra düşünüyorum net bir ölçüm alırım en azından
M-L düşünüyorum yine de ama bakalım doğumdan sonra daha iyi sanki

Bir hafta önce tahlil verdim. 14.5 çıkmış hemoglobin. Solgar her gün 2 tablet alıyorum. Hatta son günlerde de çok epey savsakladım. Sanırım ilaç içmekten bıktım.
Hemoglobin en son 11 çıktı canım günde bir tane içiyorum ben sabah aç karnına , heralde 2 içsem mahveder beni bu hap

Ferritinim 11 di en son en düşük 13 ten baslıyor zaten 7 çok düşükmüş ya damar yoluyla verseydi doktor
Gund iki kez icelim demisti ama gene yukselmemis ,baska degerlere bakilmisti sağlık ocaginda ondan gene yukselmemis dedi bende oceani aldim şimdi o yükseltiyor dedi arkadaslarimda iki hafta var randevuma o zaman gelince damardan verelim dedi.o zamana kadar yükselir inşallah her yemek sonrasi cok fenayim tansiyonumda düşüyor

Bende keşke yiyebilsem diyorum bebeğim aç kalıyor gibi geliyor hep zorla yiyorum ama yok gitmiyor

Belli bir dönemin iştahsızlığı bebeği çok etkilemez ya. Tabi yemeye çalışın en azından tahin, muz, ceviz iştahsız da olsanız yenebilir. Ben 9 ay boyunca mide bulantısı yüzünden hiç bir şey yieyemeyen gebeler gördüm bebekleri sağlıklı dünyaya geliyor çok stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…