- 10 Aralık 2017
- 2.082
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.141
Owli marka canımKızlar hangi korseden alacaksınız aldığınız zaman link paylaşır mısınız?
Ayy terden nefret ediyorum kız vallahi normalde de çok terleyen biriyim şuan ev gezmesindeyiz vallahi saçtan tut ayaklara kadar terledimTerletsin daha güzel inceliriz
Bende daha almadım sağolsunKızlar hangi korseden alacaksınız aldığınız zaman link paylaşır mısınız?
Kızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Benim ayaklarım bağımsızlığını ilan etti, tansiyonum iyi proteinüri yok ama sanırım çok sarkittigim için fil ayağı gibiler. 1 2 geniş spor ayakkabım dışında giyebildigim hiç bisey yok. Bi de normalde 1.72yim ama ayaklarım 37 numara boyuma gore küçük. Şişince sanki kare gibi oldu çok çirkinŞiştiginden mi nedir acayip de kuruyor. Sınavıma 15 gün filan kaldı babet filan giyemem ne giysem bu halde bilmiyorum. Nedenini bilmediğim acayip Bi duygusallık var habire ağlıyorum, sınav stresim de cabası galiba velhasıl kelam bende durumlar böyle.
Topuğunuza sürdüğünüz temiz içerikli bisey var mı napicam ben bu ayakları?
kızlar selam 1 haftadır iştahsızlık yaşıyorum hep tok hissediyorum kendimi, yiyemiyorum istesem de bu sefer de halsizleşiyorum. böyle olan var mı :/
Hani okul gezisine falan giderken eş seçtirirler ya, şimdi herkes kendine bi doğum esi seçsin elini tutsun bakıyım
Valla artık öyle bi döneme girdik.Anlaştıkzaten bakıyorum grupta ses yoksa ulaşabileceklerimin son görülmesini takip ediyorum takıntılı oldum resmen, tövbe est ..
Ah karpuzzzzz!bende öyle sıcaklardan dolayı gibi geliyor karpuz iyi geliyor sadece :/
Bir hafta önce tahlil verdim. 14.5 çıkmış hemoglobin. Solgar her gün 2 tablet alıyorum. Hatta son günlerde de çok epey savsakladım. Sanırım ilaç içmekten bıktım.Demirim çok düşük olmasa içmem de yerlerde maalesef
Henüz sipariş vermedim. Hesap kesim tarihini bekliyorum. Kartı patlatmışım daAyy evet iletişim ağımız güçlüulaşmak isteyen bana özelden yazabilir kızlar acil durumlar için telefonlaşırız.
lady peacock benim de aklımdan geçiyordun, geldik 35-36 haftalara. Korse için ne diyorsun bacım? Benim 112 cm birkaç haftadır (göbek deliği hizasından ölçüyorum) yani M/L olan bana olur gibi geldi sipariş vereceğim sanırım bugün.
Şu an haziran başı. Şimdi bile durduğum yerde ter döküyorum. Korse de her türlü bunaltacak bizi ama kaçarımız yokAklımda olsun ani durumda sendeyim canımTaranta
Ayy evet korse hala almadım bendelady peacock önerdiğine baktım sepete ekledim ama sadece aklımda kaldı terletir mi diye düşünüyorum sizce olur mu ya
Her gelen kızım et ye bebek beslensin et ye yemin ederim yoruldum teyzenin birine dedi eşim teyze bebek gayet iyi durumda siz etle beslemek istiyosaniz bi tane yapin dediOğlum sabah diyor böyle kahvaltı olamaz, ben yumurta peynir zeytin yerim, kahvaltıda et mi yenir diyor"normal" kahvaltı hazırlayalım dedi tekrar kahvaltı hazırladık
Çok zor hele et sevmeyen içinDemir haplarina yeni başlamamış olduğunu düşünerek dün Instagram'da bı video gördüm eğer kurban eti yediysen ilk etin vücudu temizleme gibi bı özelliği varmış belki etden dolayı olmuş olabilir bende kan ilacı içerken çok cırcır oluyordum ferrum hausman alıyorum o ishal yapmiyo bana sende deneyebilirsin belki sanada yapmaz yani inşallah yapmaz
Al bendende o kadar doğrayıp dolaba koyması ayrı dünden beri sabah akşam et ama bu sabah bebisimde isyan etti zaar hepsini geri çıkardım
Şey sanki, ye iç, yedir içir giydir diyorlar bende diyorum kendimce heralde keyfimden yemem içmem çocuğu aç birakayim, ususun diyorum falan zannediyorlarHer gelen kızım et ye bebek beslensin et ye yemin ederim yoruldum teyzenin birine dedi eşim teyze bebek gayet iyi durumda siz etle beslemek istiyosaniz bi tane yapin dedi
Merciiiii canımmmBende daha almadım sağolsunlady peacock atmıştı bende beğendim onu galiba bunu alırım bende
Linki attım canım bakabilirsin
Owli Korse Doğum Sonrası İnceltici Ten Rengi Kullanıcı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Owli Kadın Ten Doğum Sonrası Korse m/l yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende keşke yiyebilsem diyorum bebeğim aç kalıyor gibi geliyor hepKeşke biraz da ben iştahsızlaşsam sıcaklar etkilemiş olabilir mideyi ama ben hiç bişey olmasa bile soğuk kahve, dondurma , serin bir şeyler yemek içmek istiyorum. Hatta evet tok bile hissetsem sıkıntıdan galiba canım bir şeyler istiyor. Ama dediğin gibi her yeme sonrası da bir ağırlık çöküyor
Kac cikmisti demiriniz benim en son ferittin 7 ydiDemirim çok düşük olmasa içmem de yerlerde maalesef
Off bende vallahi durduğum yerde terliyorum Temmuz oğustos ta ne olacak düşünemiyorum bileHani okul gezisine falan giderken eş seçtirirler ya, şimdi herkes kendine bi doğum esi seçsin elini tutsun bakıyım
açıkta kalan da bana yazsın.
Valla artık öyle bi döneme girdik.
Annem telefonla arıyor, duymuyorum bazen. Diyor ki acaba doğurdun mu diye hemen evhamlanıyorum. Öyle bi kurma dönemindeyiz.
Ah karpuzzzzz!
Buzdolabında sulu, tatlı ve soğuk. Her açtığımda bi bakıyorum tabağa, ama gel gör yiyemiyorum
Bir hafta önce tahlil verdim. 14.5 çıkmış hemoglobin. Solgar her gün 2 tablet alıyorum. Hatta son günlerde de çok epey savsakladım. Sanırım ilaç içmekten bıktım.
Henüz sipariş vermedim. Hesap kesim tarihini bekliyorum. Kartı patlatmışım da
Ben de akşam ölçtüm 117, sabah ölçtüm 113. Bedene de karar veremedimDurup doğumdan sonra mı alsam diye bile düşündüm
Şu an haziran başı. Şimdi bile durduğum yerde ter döküyorum. Korse de her türlü bunaltacak bizi ama kaçarımız yok
Ferritinim 11 di en son en düşük 13 ten baslıyor zaten 7 çok düşükmüş ya damar yoluyla verseydi doktorKac cikmisti demiriniz benim en son ferittin 7 ydi
Hemoglobin en son 11 çıktı canım günde bir tane içiyorum ben sabah aç karnına , heralde 2 içsem mahveder beni bu hapBir hafta önce tahlil verdim. 14.5 çıkmış hemoglobin. Solgar her gün 2 tablet alıyorum. Hatta son günlerde de çok epey savsakladım. Sanırım ilaç içmekten bıktım.
Gund iki kez icelim demisti ama gene yukselmemis ,baska degerlere bakilmisti sağlık ocaginda ondan gene yukselmemis dedi bende oceani aldim şimdi o yükseltiyor dedi arkadaslarimda iki hafta var randevuma o zaman gelince damardan verelim dedi.o zamana kadar yükselir inşallah her yemek sonrasi cok fenayim tansiyonumda düşüyorFerritinim 11 di en son en düşük 13 ten baslıyor zaten 7 çok düşükmüş ya damar yoluyla verseydi doktor
7 çok düşük değil mi doktorun damardan kan ve demir takviyesi yapması gerekmiyor muKac cikmisti demiriniz benim en son ferittin 7 ydi
Sabah aksam kullan dedi kullandim yine yukselmemis 2 hafta sonra randevuba geldiginde damardan verelim dedi7 çok düşük değil mi doktorun damardan kan ve demir takviyesi yapması gerekmiyor mu
Bende keşke yiyebilsem diyorum bebeğim aç kalıyor gibi geliyor hepzorla yiyorum ama yok gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?