- 4 Temmuz 2018
- 4.034
- 7.796
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.161
Kanala girmeye çalışıyor olabilir. Artık zamanları yaklaşıyor. Bekleyip dinlenip takip edeceğiz.Benim oğlanın kafası aşağıdaydı zaten ama yerleşiyor iyice iniyor mu Napıyor arada vajinaya bıçak saplanıyor sanki tecrübemde yok doğumla vs alakalı. Zaten sürekli yatıyorum uzanıyorum birde üstüne geceden beri boğazım ağrıyor dün sıcak diye soğuk soğuk dondurma içecek vs abarttım inşallah ilerlemeden atlatırım. Ayrıca ter konusunda oturduğum yerde terliyorum iç çamaşırıma kadar hemde çok fena bir sıcak
T Ttn pazartesi yazmıştı.hayırlı günler hayırlı bayramlar herkese biraz geç kutlamış oluyorum ama arada girip okuyorum mesajları bitiremeden uyuyup kalıyorum şimdi ancak yazabildim bir arkadaş vardı doğuruyorum demişti haber varmı nasıl iyimi bebeği ve kendisi kaçırdımmı bir haber varsa da acaba
Rabbim kolaylık versin, hepimizeKızlar hepinize cümleten hayırlı bayramlar ben bu son iki günde baya bi şiştim nefes alamıyorum çarpıntılar aşırı halsizim ne yapıcam bilmiyorum baygınlık geçiyorum resmen elim kolum kalkmıyor allahtan görümcem yanımda o en azından mutfağı falan topluyor evi toparlıyor saoalsun biraz yürüyelim dedim bayılmadan geldiğime şükrediyorum resmen iki adım atıyorum bacak aram karnım sanki çatlıcak göbek deliğim zaten zonkluyor onun acısı çok fena hiç enerjim yok ateş basmaları üşümeler bi değişik oldum ben iyice bu çocuk benim bünyeme hiç iyi gelmedi
Hergün mutlaka muz yiyorum, kefir, yağlı süt ve kuruyemiş hiç aksatmıyorum mide bulantım olsa da onları hiç bırakmadım. Aslında gebeliğimin başından beri aman aman bi iştahım açılmadı, böyle instagramda falan bazı gebeleri görünce diyorım ben de bi sıkıntı var galibaBelli bir dönemin iştahsızlığı bebeği çok etkilemez ya. Tabi yemeye çalışın en azından tahin, muz, ceviz iştahsız da olsanız yenebilir. Ben 9 ay boyunca mide bulantısı yüzünden hiç bir şey yieyemeyen gebeler gördüm bebekleri sağlıklı dünyaya geliyor çok stres yapmayın
Merhaba hanımlar,çalışamaz raporunu ne zaman alabiliriz,tam 32.hafta gününde mi yoksa birkaç gün sonra falan mı iş açısından da sıkıntı olmasın diye soruyorum
Ben bu konuda yanlış olabilecek bir bilgi yazmıştım daha önce, şimdi alakalı mesaj görmüşten düzeltmek istiyorum. Bizim şirketin mali müşavirine sorduğumda çalışmaya devam edeceksen 32. haftada rapor gerek yok, ne zaman işi bırakacaksan o zaman rapor alırsın demişti fakat bu yanlışmış ve hak kaybına sebep olabiliyormuş.32 . Hafta içinde alıyorsun canım bende pazartesi aldım 32+3 tüm benim riskim var diye direk çalışmaz verdi işyerini aradım sistemlerine düşmüş raporu görünce elden vermene gerek yok dediler 32hafta içinde bir gün alabilirsin
Aynen canım. Ben 32 de gittim çalışabilir raporu aldım. Haftaya tekrar gideceğim çalışamaz raporu alacağım. Hem çalışmak için hem de çalışmamak için iki ayrı rapor gerekiyormuş. Çalışamazı aldığımız an doğum iznini başlatıyorlarmışBen bu konuda yanlış olabilecek bir bilgi yazmıştım daha önce, şimdi alakalı mesaj görmüşten düzeltmek istiyorum. Bizim şirketin mali müşavirine sorduğumda çalışmaya devam edeceksen 32. haftada rapor gerek yok, ne zaman işi bırakacaksan o zaman rapor alırsın demişti fakat bu yanlışmış ve hak kaybına sebep olabiliyormuş.
Burada arkadaşlar yazmıştı zaten, 32. haftada mutlaka gitmelisin diye. Bizim de o hafta doktor kontrolümüz vardı neyse ki ve oradaki asistan da 32+0'da raporumu yazması gerektiğini söyledi. Telefonla görüşüp yazdırdım tam gününde. Sanırım rapor bu şekilde başlamış oluyor ve doğum öncesinden artan günlerimiz doğru hesaplanıp doğum sonrasına aktarılabiliyor. Yani 32. hafta başladığında doktora gidip raporu başlatmak gerekiyor. Çalışacaksak "analık çalışır" diye bir not düşüyorlar, çalışmayı bıraktığımızda da güncelliyorlar raporu. Geriye dönük rapor yazabiliyorlarsa 32. hafta içinde gitmek de yetiyordur belki bilmiyorum ama mümkünse 32+0'da sorun bence doktorunuza.
Not: Kendi önceki mesajımı şikayet ettim az önce, içeriğin silinmesi gerekiyor diye:) Bakalım ne olacak.
Ah canım bacım benimde öyle rahmin olduğu o kemik çatı ağrısı yaşıyorum resmen bacaklarımın arası popo ağrısı allahım biran önce kurtulsak başka bişey istemiyorum bugün bende senin gibi oldum herşeye söylenir oldum ah Vah üstümüde giyinemiyorum ayağımı kaldıramıyorum kız bizmi hantalız diyorum sonra kendimi zorluyorum birde devamlı halter kaldıran dans eden hamileleri atıyor benimki bana instadan bende manda gibi yatarmışım ulan ben yatsam sen bu evde ne yiyip içiyorsun acaba üstün başın yıkanıyor ütüleniyor çocukların karnı tok mutlu benim biplenmemiiş bi kulağımın arkası kalmış. Hala benimle eyleniyor yaRabbim kolaylık versin, hepimize
Ben de o çarpıntıları sık yaşıyorum. Nefesim yetmiyor. Ne zor bi şeyinsanın kolu bacağı ağırır. İdare eder. Ama nefes alamamak…
Su kasılmalar geldiğinde de çok aciz oluyorum. Oturuyorum oturamıyorum. Sağa yatıyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor. Taş kesiyor karnım patlayacak gibi.Önceki hamileliğimde bir tek kez bile yaşamamıştım bu hissi. Bi de şimdi düşünüyorum doğuma en az 2-3 hafta var. Bebek büyüdükçe ne yapacağız?
Bir dokun, bin ah işit gibi oldu ama birkaç gündür vajinanın sol tarafında dış kısımda sanki bi parçasını böyle mandalla kıstırmışım gibi bi acı var.Yürüdükçe ayakta oldukça kendini hissettiriyor.
Ben uzun süredir hiç ayakkabı giyinmiyorum. Crocs terlik giyiniyordum yağmurlu günlerde bile ama onlar artık ayağımı çok terletiyor ve çorapsız giyinemediğim için crocsları artık bunalttı. Elle nin terliğini aldım. Üstten bantları ayarlanabiliyor. Doğumdan sonra da kullanırım diye düşündüm. Çok genişlerse de yeni bir delik açtırırım ayakkabıcıda diye düşündüm. Deri Tabanı çok yumuşak ve rahat. Alabilirsin bundan.Kızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Benim ayaklarım bağımsızlığını ilan etti, tansiyonum iyi proteinüri yok ama sanırım çok sarkittigim için fil ayağı gibiler. 1 2 geniş spor ayakkabım dışında giyebildigim hiç bisey yok. Bi de normalde 1.72yim ama ayaklarım 37 numara boyuma gore küçük. Şişince sanki kare gibi oldu çok çirkinŞiştiginden mi nedir acayip de kuruyor. Sınavıma 15 gün filan kaldı babet filan giyemem ne giysem bu halde bilmiyorum. Nedenini bilmediğim acayip Bi duygusallık var habire ağlıyorum, sınav stresim de cabası galiba velhasıl kelam bende durumlar böyle.
Topuğunuza sürdüğünüz temiz içerikli bisey var mı napicam ben bu ayakları?
İnsanlar çok tuhaf çokŞey sanki, ye iç, yedir içir giydir diyorlar bende diyorum kendimce heralde keyfimden yemem içmem çocuğu aç birakayim, ususun diyorum falan zannediyorlar
Benimde hemoglabin 9 küsür çıktı ferritin de 7ydi doktor damardan verdi hemen faydası oldu olmadı bilemiyorum aşırı halsizlik vardı başım dönüyordu sürekliBir hafta önce tahlil verdim. 14.5 çıkmış hemoglobin. Solgar her gün 2 tablet alıyorum. Hatta son günlerde de çok epey savsakladım. Sanırım ilaç içmekten bıktım.
Kac cikmisti demiriniz benim en son ferittin 7 ydi
Evet benim de planım haftaya işe artık terlikle gitmek. Evdekiler olacak mı bilmem bi terlik alacağız mecburTerlik giysen çok rahat edersin. Böyle şık dışarda giyilebilen crocs terlikler hoşuna gidebilir. Sınavda da rahat olur hem
Gerçekten güzelmiş canım, güle güle giy. Hastaneye de goturebilirim yazın açık terlik daha iyi olur, teşekkür ederim ♡Ben uzun süredir hiç ayakkabı giyinmiyorum. Crocs terlik giyiniyordum yağmurlu günlerde bile ama onlar artık ayağımı çok terletiyor ve çorapsız giyinemediğim için crocsları artık bunalttı. Elle nin terliğini aldım. Üstten bantları ayarlanabiliyor. Doğumdan sonra da kullanırım diye düşündüm. Çok genişlerse de yeni bir delik açtırırım ayakkabıcıda diye düşündüm. Deri Tabanı çok yumuşak ve rahat. Alabilirsin bundan.
Geçen bizim dr grubunda paylaşıldı bi tane , kvc önerisiymiş ama Ben hiç kullanmadım doktorum öyle bisey söylememişti. Atabildiysem link bu normalde de bu kadar pahali mi oluyor bilmiyorumKızlar hem Hacettepedeki perinatolog hem de kendi doktorum doğum sonrası için mutlaka varis çorabı önerdi. Daha önce kullanan veya almış olan var mı nasıl bir şey almak lazım
Sağol kuzucumm. Bi bakayım bunaGeçen bizim dr grubunda paylaşıldı bi tane , kvc önerisiymiş ama Ben hiç kullanmadım doktorum öyle bisey söylememişti. Atabildiysem link bu normalde de bu kadar pahali mi oluyor bilmiyorum
medi Duomed/ccl 2 Diz Üstü Silikon Bantlı Açık Burun Çorabı - Fiyatı, Yorumları
medi Duomed/ccl 2 Diz Üstü Silikon Bantlı Açık Burun Çorabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Jilet mi kullnaiyorsun ??Kızlar vajinada çıban çıkan varmı hamilelik den önce çok fazla çıkıyordu ama hamile kaldıktan sonra bı kez 4. 5. Aylarda çıkmıştı şimdi tekrar gördüm ağrılı vs can yakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?