2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
2 gündür tuvalette yaşiyorum demek bu yüzden hahahaha

2 gündür tuvalette yaşiyorum demek bu yüzden hahahaha
Olabilir canım, öncekine kıyasla tutmayı denesen bı ağrı falan da yapar acayip rahtsiz edici oluyor benim vajinanin iç kısmına kramp giriyor gibi oluyor, tuvalet olsa da olmasa da baskıdan sürekli bı rahatsızlık var

Yoğurtlu semizotuna bayılırım
Aynen sosyal medyaya hiç inanmam mutluluk tabloları genelde illüzyon oluyor. Amaaa tatiller gerçek ühüüü

Ayy tam da böyle oldu nefesim daha rahat, zırt pırt tuvalete gidiyorumm

Ben hurafe felan sanmıştım yaa göğüs altı cidden daha boş ayy bakalım ne zaman doğururum
Sağolasın canım

Merhaba hanımlar bebek deterjanı arıyorum en zararsız organik kokusuz,parfümsüz olarak hangisini kullandınız ve memnun kaldınız bebeğin kıyafetleri yıkamam lazım
Life by fakir kullandım ben. Şimdilik lekeli kıyafetleri olmadığı için lekeyi nasıl çıkarır bilmiyorum ben bitkisel diye tercih ettim. Tamamen kokusuz değil ama temiz bir kokusu var

Sağa sola eğilince tuvaletteyken torbada kalan son damlalar dökülür gibi tuvaletimi yapıyorum çok komik bi şey hahahahah

Sıkıştırmam gerekiyo iyice

Merhaba ben siteye yeni üye oldum ve aklıma takılan birşey sormak istiyorum. 20 Nisan'da regl oldum 26 Nisan'da bitti ve bu tarihten sonra hiç regl olmadım nerdeyse 1 aydır regl olmadım, 3 defa gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmuyorum. 24 yaşımdayım evliyim, daha önce hiç böyle olmamıştı sizce neden bilen daha önce bu tarz bir durum yaşayan varsa bana bilgi verebilirmi ne yapmam lazım bu durumun sebebi nedir lütfen yardımcı olurmusunuz

Kadın doğum uzmanına gidip reglinizin geciktiğini söyleyebilirsiniz?

Ayy tam da böyle oldu nefesim daha rahat, zırt pırt tuvalete gidiyorumm

Ben hurafe felan sanmıştım yaa göğüs altı cidden daha boş ayy bakalım ne zaman doğururum
Sağolasın canım
Bugün eltimlerle aynısını konuştuk sanki göbeğin inmiş dediler bende farkettim göğüs altım boş nefesim rahat ve 15 20 dkk bir tuvalete gidiyorum abartısız ama bı 10 gündür falan böyle benim
Aynen bende dediklerinin hepsi var mide rahatsızlığı hiç olmadı zaten ama kaburgamdaki ağrı et sıkışma hissi hiç gitmiyo eğer biraz fazla oturduysam vay halime sanki kaburgami mıncıklıyor o zaman inmedimi kanala acaba diye düşünüyorum

Çok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillah etiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler

Eklentiler

• IMG_20250607_023304.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
Aminnn! Ecmainnnn!

Allah razı olsun güzel bacım.
Ne mutlu en güzel şekilde ibadetini yapmak sana nasip oldu. İns sağlıkla selametle evine dönmek, doğumunu burada yapmak da nasip olsun

Bende daha yeni indiğini düşünüyorum
Yaklaşıyor artık doğumlar
Hayırlısıyla, kolaylıkla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşaAllahh

Yaaaa Allah razı olsun bizi de unutmadınız dua ettiniz maşallah hacı da oldunuz, haccınız mübarek olsun Allah size ve çocuğunuza hayırlı uzun ömürler versin hacı anne dualarınız kabul olsun inşallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun

Kızlar günaydınnnn
Gece 1 yudum su iciyorum ki içim yanıyor
Tuvalete kalkmayayım diye 1 yudum su içsem de 1 gündür tuvalete gitmiyormuşum gibi hissettiğim günleri birkac gündür yogun yaşıyorum sanırım geliyor gelmekte olan
bir görümce (örümcek) sorunsalı ile karşı karşıyaym gözümüz aydın son gezmem dedim agzımdan burnumdan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…