- 12 Aralık 2013
- 926
- 3.142
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.081
2 gündür tuvalette yaşiyorum demek bu yüzden hahahahaYok erken değil nefesin rahatladiysa mide rahatsızlıkların bı anda daha rahatsa, daha sık çiş geliyorsa inmiştir
Bu hurafe değil de bebek kanala yerleşip pozisyon alınca yukarıda çok hissettirmiyor dizini falan esnetmezse göğüs altı boş kalıyor, arada kendini esnetir gerinirse yine dolu hissedersin üstten, bilimsel yani
Olabilir canım, öncekine kıyasla tutmayı denesen bı ağrı falan da yapar acayip rahtsiz edici oluyor benim vajinanin iç kısmına kramp giriyor gibi oluyor, tuvalet olsa da olmasa da baskıdan sürekli bı rahatsızlık var2 gündür tuvalette yaşiyorum demek bu yüzden hahahaha
Asıl acı; kızın ve kocan pizza gömerken, senin aynı sofrada yeşil mercimek ve yoğurtlu semiz otu salatası yemendir.
Şaka bi yana, sosyal medya ilüzyon ve mutsuzluktur arkadaşlar. Ne kadar az girerseniz o kadar iyi.
Ayy tam da böyle olduYok erken değil nefesin rahatladiysa mide rahatsızlıkların bı anda daha rahatsa, daha sık çiş geliyorsa inmiştir
Bu hurafe değil de bebek kanala yerleşip pozisyon alınca yukarıda çok hissettirmiyor dizini falan esnetmezse göğüs altı boş kalıyor, arada kendini esnetir gerinirse yine dolu hissedersin üstten, bilimsel yani
Life by fakir kullandım ben. Şimdilik lekeli kıyafetleri olmadığı için lekeyi nasıl çıkarır bilmiyorum ben bitkisel diye tercih ettim. Tamamen kokusuz değil ama temiz bir kokusu varMerhaba hanımlar bebek deterjanı arıyorum en zararsız organik kokusuz,parfümsüz olarak hangisini kullandınız ve memnun kaldınız bebeğin kıyafetleri yıkamam lazım
Ayyyy bu benOlabilir canım, öncekine kıyasla tutmayı denesen bı ağrı falan da yapar acayip rahtsiz edici oluyor benim vajinanin iç kısmına kramp giriyor gibi oluyor, tuvalet olsa da olmasa da baskıdan sürekli bı rahatsızlık var
Sağa sola eğilince tuvaletteyken torbada kalan son damlalar dökülür gibi tuvaletimi yapıyorum çok komik bi şey hahahahahOlabilir canım, öncekine kıyasla tutmayı denesen bı ağrı falan da yapar acayip rahtsiz edici oluyor benim vajinanin iç kısmına kramp giriyor gibi oluyor, tuvalet olsa da olmasa da baskıdan sürekli bı rahatsızlık var
Merhaba ben siteye yeni üye oldum ve aklıma takılan birşey sormak istiyorum. 20 Nisan'da regl oldum 26 Nisan'da bitti ve bu tarihten sonra hiç regl olmadım nerdeyse 1 aydır regl olmadım, 3 defa gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmuyorum. 24 yaşımdayım evliyim, daha önce hiç böyle olmamıştı sizce neden bilen daha önce bu tarz bir durum yaşayan varsa bana bilgi verebilirmi ne yapmam lazım bu durumun sebebi nedir lütfen yardımcı olurmusunuz
Bugün eltimlerle aynısını konuştuk sanki göbeğin inmiş dediler bende farkettim göğüs altım boş nefesim rahat ve 15 20 dkk bir tuvalete gidiyorum abartısızAyy tam da böyle oldunefesim daha rahat, zırt pırt tuvalete gidiyorumm
Ben hurafe felan sanmıştım yaagöğüs altı cidden daha boş ayy bakalım ne zaman doğururum
Sağolasın canım
Aynen bende dediklerinin hepsi var mide rahatsızlığı hiç olmadı zaten ama kaburgamdaki ağrı et sıkışma hissi hiç gitmiyo eğer biraz fazla oturduysam vay halime sanki kaburgami mıncıklıyor o zaman inmedimi kanala acaba diye düşünüyorumYok erken değil nefesin rahatladiysa mide rahatsızlıkların bı anda daha rahatsa, daha sık çiş geliyorsa inmiştir
İnmiştir inmiştir 40a ne kaldı şurdaBen de çok sık tuvalete gidiyorum ya ama daha inmedi benimki sanki yaartık inedebilir aslında
Çok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahCanlar..
Cumanız ve bayramınız mübarek olsun
(muallime5353 cifte hacı oldu bu sene )
Rabbim aileniz ve sevdiklerinizle; sağlıkla ve huzurla nice bayramlara eriştirsin.
Bu mübarek gün diliyorum. İns bu gruptan hiçbir bebe bayram günü doğmasın. Hepsi sağlıkla, kolaylıkla ve zamanında gelsin.
Aminnn! Ecmainnnn!Çok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahetiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler
Bende daha yeni indiğini düşünüyorumBugün eltimlerle aynısını konuştuk sanki göbeğin inmiş dediler bende farkettim göğüs altım boş nefesim rahat ve 15 20 dkk bir tuvalete gidiyorum abartısızama bı 10 gündür falan böyle benim
Aynen bende dediklerinin hepsi var mide rahatsızlığı hiç olmadı zaten ama kaburgamdaki ağrı et sıkışma hissi hiç gitmiyo eğer biraz fazla oturduysam vay halime sanki kaburgami mıncıklıyor o zaman inmedimi kanala acaba diye düşünüyorum
Yaaaa Allah razı olsun bizi de unutmadınız dua ettiniz maşallah hacı da oldunuz, haccınız mübarek olsunÇok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahetiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler
Allah razı olsunÇok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahetiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?