2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ohooo o sonlar hiç bitmez

Allah affetsin çok gezdiysem gecesine progestan fitil atıyorum bi tane kafam rahat kuduruk gibi gezemiyoruz artık ama napalım önlem amaçlı içimi rahatlatıyor.
Rahim ağzı kısalmasından dolayı düşük tehditi geçse bile haftada 2 fitil koy demişti doktor. Sanırım uzatıyor sertleştiriyor. 35e kadar haftada 2 fitil devam. Allah bulandan razı olsun

Haziran topiği su an çok ilginç, aksiyonu yüksek, heyecanlı bi yer.

Grubun bir kısmı doğurmuş. Doğum hikayesini yazıyor. Sütüm gelmedi, pompayla sağıyorum, bebek memeyi tuttu tutamadı, dikisimin pansumanı diyor.

Bir kısmı hastanede sancılı, acılma şu kadar cm, 10 dk da bir sancı giriyor bekliyoruz diyor.

Bir kısmı kendini takipte. Gece ağrım oldu, çamaşırımda lekelenme gördüm, ishal var, bebek kanala mı girdi diye işaretleri okuyor.

Bir iki haftaya biz de böyle karısıcaz.
We love huni

Son düzenleme:
3 Gündür bakamıyordum dünya gözüyle millet çatır çatır doğuruyor valla Allahım kolay saglıklı bir şekilde bize de nasip olsun
Ben 3 gün sonra yazmam kız dogum yaptım diye hemen size yazarım elendim diye

Rabbim kabul eylesin haccıni bizleride unutmadigin için Allah razı olsun kardeşim Allah dualarını ibadetlerini kabul etsin inşallah sanada hayırlı güzel doğum nasip etsin rabbim

Kızcelerim hepinize mutlu bayramlar nasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Benim ayaklarım bağımsızlığını ilan etti, tansiyonum iyi proteinüri yok ama sanırım çok sarkittigim için fil ayağı gibiler. 1 2 geniş spor ayakkabım dışında giyebildigim hiç bisey yok. Bi de normalde 1.72yim ama ayaklarım 37 numara boyuma gore küçük. Şişince sanki kare gibi oldu çok çirkin Şiştiginden mi nedir acayip de kuruyor. Sınavıma 15 gün filan kaldı babet filan giyemem ne giysem bu halde bilmiyorum. Nedenini bilmediğim acayip Bi duygusallık var habire ağlıyorum, sınav stresim de cabası galiba velhasıl kelam bende durumlar böyle.
Topuğunuza sürdüğünüz temiz içerikli bisey var mı napicam ben bu ayakları?

Allah senden razı olsun ve Aleyna Aleykümselam

Ay ben de hemen yazarım gibi geliyor ameliyathaneden odaya gelince hemen telefonumu isteyip size yazcam
Kuzucum ödem malesef hepimizde var sanırım artık yukarı kaldırmak en işe yarayan şey sanırım ben bi de epsom tuzu almıştım. Suya üç kaşık epsom tuzu karıştırıp ayaklarımı bekletiyorum iyi geliyor gibi sanki. Sen de eğer işe gitmiyorsan evde ayakların uzanır pozisyonda olsun genelde çok sarkıtma. Sınava kadar terlik vs varsa dışarda ayakkabı terine terlikle idare edebilirsin. Sınav günü için de bir tane büyük numara ayakkabı alabilirsin bi de o gün onun derdine düşme zaten stresli olacaksın. Kuruluk için de ben göbeğim için incia nın çatlak balmını almıştım o baya nemli tutuyor onu sürüyorum ara ara içeriği çok temizdi

Merhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedim ben yurtdışında yaşıyorum diş hekimiyim, 1 ay önce denklik sınavına girdim. Hamileyken çalışmak hiç kolay olmuyor ama bebiş size uğur getirecek. Dün geçtiğim haberini aldım. İçinizi ferah tutun, inşallah güzel haberler alırsınız ve yaşadığınız zorluğa değer ayaklarınız için tavsiyede bulunamayacağım ama size biraz motivasyon olsun istedim

Çok sevindim hayırlı olsunnn bebiş uğuruyla gelmiş gerçekten
Kızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen ya Genelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Bana da ishal yapıyor malesef gaz sancısı vs de çok yapıyor. Bu sıralar artık çok bunaldığım için bir kaç gündür içmiyorum valla

Merhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedim ben yurtdışında yaşıyorum diş hekimiyim, 1 ay önce denklik sınavına girdim. Hamileyken çalışmak hiç kolay olmuyor ama bebiş size uğur getirecek. Dün geçtiğim haberini aldım. İçinizi ferah tutun, inşallah güzel haberler alırsınız ve yaşadığınız zorluğa değer ayaklarınız için tavsiyede bulunamayacağım ama size biraz motivasyon olsun istedim
çok teşekkür ederim

Canım dün aklıma geldin. Ne zamandı sınavı, bayramdan sonraydı galiba diye düşündüm.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns geçeceksin. Bu bebek de sana şans ve bereket getirecek

Bu hamileliğimde pek olmadı ama kızıma hamileyken acayip sismisti ayaklarım. Hiçbir şey ayağıma olmuyordu. Son ay, eşimin umre sandaletleri vardı. Onu giydim. İmaj hiçbir şeydir, susuzluk hersey. O yüzden ayağına gecen herhangi rahat kalıp bi şey bul, olmadı satın alıp giy.
Tebrik ederim. Gözün aydın
Darısı tilyam ın başına
Kızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen ya Genelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Bacım her zaman kullandığın markayı mı değiştirdin ? Seni endişete sevk etmek istemem ama, eğer öyle değilse doğum belirtilerinde ishal de var. Haşlanmış patates, muz yerken su tüketimine dikkat et. Kaybettiğin sıvıyı yerine koymak gerek.
Hhahahhahaha hepimizin fikri bir
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.

Hatta olur da siteye giremezsem diye Taranta cıgıma yazıcam o haber versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…