- 27 Ekim 2023
- 7.575
- 20.816
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.101
Ohooo o sonlar hiç bitmezKızlar günaydınnnn
Gece 1 yudum su iciyorum ki içim yanıyor
Tuvalete kalkmayayım diye 1 yudum su içsem de 1 gündür tuvalete gitmiyormuşum gibi hissettiğim günleri birkac gündür yogun yaşıyorumsanırım geliyor gelmekte olan
bir görümce (örümcek) sorunsalı ile karşı karşıyaym gözümüz aydın son gezmem dedim agzımdan burnumdan geldi
Dobarlıycaz inşallahOhooo o sonlar hiç bitmez
3 Gündür bakamıyordum dünya gözüyleHaziran topiği su an çok ilginç, aksiyonu yüksek, heyecanlı bi yer.
Grubun bir kısmı doğurmuş. Doğum hikayesini yazıyor. Sütüm gelmedi, pompayla sağıyorum, bebek memeyi tuttu tutamadı, dikisimin pansumanı diyor.
Bir kısmı hastanede sancılı, acılma şu kadar cm, 10 dk da bir sancı giriyor bekliyoruz diyor.
Bir kısmı kendini takipte. Gece ağrım oldu, çamaşırımda lekelenme gördüm, ishal var, bebek kanala mı girdi diye işaretleri okuyor.
Bir iki haftaya biz de böyle karısıcaz.
We love huni
Rabbim kabul eylesin haccıni bizleride unutmadigin için Allah razı olsun kardeşim Allah dualarını ibadetlerini kabul etsin inşallah sanada hayırlı güzel doğum nasip etsin rabbimÇok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahetiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler
Allah senden razı olsun ve Aleyna AleykümselamÇok şükür haccın son farzı olan ziyaret tavafini da bu akşam yaparak hacı olduk elhamdülillahetiketini görünce tavaf yaparken tekrardan isminle dua ettim... Son on günümüz kaldı Çarşamba Medine'ye geçiyoruz inşallah. Hepinize tekrardan iyi bayramlar güzel anneler
Ay ben de hemen yazarım gibi geliyor3 Gündür bakamıyordum dünya gözüylemillet çatır çatır doğuruyor valla Allahım kolay saglıklı bir şekilde bize de nasip olsun
Ben 3 gün sonra yazmam kız dogum yaptım diye hemen size yazarımelendim diye
Kuzucum ödem malesef hepimizde var sanırım artıkKızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Benim ayaklarım bağımsızlığını ilan etti, tansiyonum iyi proteinüri yok ama sanırım çok sarkittigim için fil ayağı gibiler. 1 2 geniş spor ayakkabım dışında giyebildigim hiç bisey yok. Bi de normalde 1.72yim ama ayaklarım 37 numara boyuma gore küçük. Şişince sanki kare gibi oldu çok çirkinŞiştiginden mi nedir acayip de kuruyor. Sınavıma 15 gün filan kaldı babet filan giyemem ne giysem bu halde bilmiyorum. Nedenini bilmediğim acayip Bi duygusallık var habire ağlıyorum, sınav stresim de cabası galiba velhasıl kelam bende durumlar böyle.
Topuğunuza sürdüğünüz temiz içerikli bisey var mı napicam ben bu ayakları?
Merhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedimKızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Benim ayaklarım bağımsızlığını ilan etti, tansiyonum iyi proteinüri yok ama sanırım çok sarkittigim için fil ayağı gibiler. 1 2 geniş spor ayakkabım dışında giyebildigim hiç bisey yok. Bi de normalde 1.72yim ama ayaklarım 37 numara boyuma gore küçük. Şişince sanki kare gibi oldu çok çirkinŞiştiginden mi nedir acayip de kuruyor. Sınavıma 15 gün filan kaldı babet filan giyemem ne giysem bu halde bilmiyorum. Nedenini bilmediğim acayip Bi duygusallık var habire ağlıyorum, sınav stresim de cabası galiba velhasıl kelam bende durumlar böyle.
Çok sevindim hayırlı olsunnn bebiş uğuruyla gelmiş gerçektenMerhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedimben yurtdışında yaşıyorum diş hekimiyim, 1 ay önce denklik sınavına girdim. Hamileyken çalışmak hiç kolay olmuyor ama bebiş size uğur getirecek. Dün geçtiğim haberini aldım. İçinizi ferah tutun, inşallah güzel haberler alırsınız ve yaşadığınız zorluğa değer ayaklarınız için tavsiyede bulunamayacağım ama size biraz motivasyon olsun istedim
Bana da ishal yapıyor malesefKızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen yaGenelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Merhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedimKızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
çok teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı olsunnn bebiş uğuruyla gelmiş gerçekten
Bana da ishal yapıyor malesefgaz sancısı vs de çok yapıyor. Bu sıralar artık çok bunaldığım için bir kaç gündür içmiyorum valla
Hhahahhahaha hepimizin fikri birAy ben de hemen yazarım gibi geliyorameliyathaneden odaya gelince hemen telefonumu isteyip size yazcam
Canım dün aklıma geldin. Ne zamandı sınavı, bayramdan sonraydı galiba diye düşündüm.Kızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Tebrik ederim. Gözün aydınMerhaba ne sınavına gireceksiniz bilmiyorum ama size motivasyon olsun diye yazmak istedimben yurtdışında yaşıyorum diş hekimiyim, 1 ay önce denklik sınavına girdim. Hamileyken çalışmak hiç kolay olmuyor ama bebiş size uğur getirecek. Dün geçtiğim haberini aldım. İçinizi ferah tutun, inşallah güzel haberler alırsınız ve yaşadığınız zorluğa değer ayaklarınız için tavsiyede bulunamayacağım ama size biraz motivasyon olsun istedim
Bacım her zaman kullandığın markayı mı değiştirdin ? Seni endişete sevk etmek istemem ama, eğer öyle değilse doğum belirtilerinde ishal de var. Haşlanmış patates, muz yerken su tüketimine dikkat et. Kaybettiğin sıvıyı yerine koymak gerek.Kızlar bu demir hapları benim bağırsaklarımı bozdu baya Dün gece aniden ishal gibi oldum tutamadım resmen yaGenelde herkeste kabızlık oluyor ben de tam tersi oldu
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.Hhahahhahaha hepimizin fikri bir
Ben iki gündür lokman ağzmda büyüyor canım sadece meyve cekiyor, havalara bağladım benkızlar selam 1 haftadır iştahsızlık yaşıyorum hep tok hissediyorum kendimi, yiyemiyorum istesem de bu sefer de halsizleşiyorum. böyle olan var mı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?