2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Jilet yapıyor malesef, ciltte hassassa daha çok tetikleniyor, benim de ara ara oluyor, hele sıcaklarda
Tüy dökücü kremin burda zararlı olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı almıştım hamilelik döneminde kullanırım diye ama aylardır paketi açmadım bile benim çıbanlar epeyce büyük ve iltihaplı oluyo bazen cerrahi müdahaleyle aldırmak zorunda kalıyorum ama bu defa küçük şükürler olsun ki temiz içerikli bı tüy dökücü krem olsada kullansak ama yine aynı etkiyi gösterir sanırım

Şu an enfeksiyona en açık halde, sabun bile sürmek sıkıntılı, bence risk alma, sabret biraz daha

Ben bugün hastaneye kimliğimi sormak için gittim dışarıdaki güvenlik "kimlik bulunursa bize birakilirdi, emin misiniz burada olduğundan" dedi bende evet burada eminim dedim, sarı alandan içeriyi aradı, içeriden birisi kimliğimi getirdi göbeğimi isaret etti diyor ki nasılsa bikac güne ya doğuma ya kontrole gelir dediler masanın üzerinde duruyordu
Teşekkür edip paytak paytak yürüyüp çıktım

Ahahah bacım sende iyi bı hafıza var demek ben kimliğimi kaybetsem dogurmadan bulamam kayıp balık Nemo dan beterim fil hafizam vardı ahh ahh 10 sene önce koydugumu bulurdum neyseki bulmuşsun bidahaki kontrolde de alırdın harbiden nasıl olsa uğrak yerimiz

Çatı muayenesine girdigimde elimdeydi sonra serum taktılar bitince çıktım, emindim yani o odada düştüğünden şükür gözden kaçmamış, alıp koymuşlar gelir nasılsa diye sagolsunlar, ugrasacaktim yoksa

Haklısın ben de aylara böldüm alışveriş listemi ama her ay ekstra şeyler çıkıyor

Benim ölçüm çok değişmedi az artıyor ondan dolayı sipariş verdim çocuk gelince kendim için bir şey almaya vaktim kalmaz sanki...

Kızlar iyi akşamlar. 35+5 olduk . Son birkaç gündür bebeğim çok ağır hareket ediyor gibi geliyor. Eşim evham yapıyorsun diyor. Öyle bariz bir hareket azalması da yok ama eskisi gibi şiddetli tekmeler veya kıvrılmalar hissedemiyorum. Aslında sürekli hareket halinde ama daha hafif döner gibi veya ayaklarını hissediyorum vuruyor bazen . Benim gibi olan var mı, son haftalarda hareketleri ağırlaşır diyor herkes ama korkuyorum işte

İlk defa klimadan eşim üşüdü ben serinleyemedim yaz doğumu zormuş şimdiden duştan çıkıyorum giyinirken terlemeye başlıyorum...
Berbat sıcak ya şimdiden. Mahvolmusum özellikle bugün bende. Göğüs altlarim, aralarim bildiğin pişik olmuş durumda sıcaktan. Onu gectim göğüs ustlerim bile pişmiş sen düşün nasıl bunaldigimi. Terlemek zaten hiç bitmiyor kuzum çok fena ya.. çok zor ve ağır geçiyor su içiyorum sanki hiç icmemisim gibi oluyor sürekli su istiyorum..

Hayırlı geceler
Alanları daraldı artık vurmalar da hissedilir ama çok degil cogunluk yaslanma kayma dönme gibi hissediyorum ben artık 2,5 kılo oldular belki daha fazla o yüzden alanları daraldı hareket hissediyorsanız gerisini kafanıza takmayın

Eklentiler

• 1000078951.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 55
kızlar selam 1 haftadır iştahsızlık yaşıyorum hep tok hissediyorum kendimi, yiyemiyorum istesem de bu sefer de halsizleşiyorum. böyle olan var mı :/
Benim de öyle bu aralar. Mideme baskı olduğu için sanırım normalde yediğimin yarısı ile şişiyorum.Midede kelepçe var gibi. Mideye yer kalmadığı için diye düşünüyorum. Bebek kanala girince mide rahatlar, iştah da fenâ açılır

Sağlığınız iyi olsun da gerisi önemli değil. Merak ettik valla burada iyi misiniz diye. Şimdi anne bebiş alışma süreci

.iki saat önce saat 9olmustr diye uyandım, sağa dön uyku yok, sola dön uyku yok, zaten olmuşum hoşaf, bu ne sıcak arkadaş, bu adamın da bana inadı var gibi kış boyunca açıkta yattı, kalkmış üşüdüm diye battaniye almış beni de sarıp sarmalamiş, şaşmış mıdır nedir

Kolay gelsin, iyisiniz ya şükür, bı an önce herşey rayına oturur inşallah

Gözünüz aydın hayırlı olsun çok şükür siz iyi olun da gerisi mühim değil

essanli
Selamlar kullandığınız uygulama hangisi acaba? Çok güzel açıklamış benim uygulama anca goygoy yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…