- 28 Nisan 2013
- 769
- 2.468
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.441
Kızlar arife günü babamı kaybettim.
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
teşekkür ederimBaşınız sağ olsun çok çok üzgünümbir insanın başına gelecek en kötü şeyi en hassas döneminizde yaşıyorsunuz. Duygu ile farklı olarak mantık açısından sizi düşünenlerden biri olarak içimden geçen, bu süreçte en azından fiziken kendinizi yormamanız görevinizi evinizde dualar okuyarak yapmanız yönünde. Babacığınız asla yazıklar olsun demez buna emin ol. Doğumdan sonra gerekirse bir Mevlüt daha yaparsınız. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah
Canım ya çok zor anlıyorum seniVar tabi çok kişi ama kalabalık görünce hiç kucağından inmiyor. Cenazede bile camiye gidebildim mezarlığa gidemedimyarın doktor kontrolüm var ona da danışacağım bakalım ama içim bir garip
başın sağolsun allah rahmet eylesin sen bursa o izmir çok uzak bir mesafe yok bence gitmen gerekir sonuçta son görevin doktorunla öncesinde görüş kontrolünü ol iznini de alıp git ömür boyu içinde bu hislerle yaşamaktan iyidirKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
Kızlar arife günü babamı kaybettim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Canımm başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin size de bol bol sabır versinKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Canımsın içimi rahatlatıyorsunuz kızlar ya çok teşekkür ederim. Yarın haber veririm inşallahYarın haberlerini bekliyorumben de ölçüm farklılığı olduğunu düşünüyorum içimden de kötü bir durum olasılığı geçmiyor.
Bu kadar kilo nasıl aldık anlamıyorumÇok mes'ûdumyalnız değilmişim ama zor ya kısa sürede bu kadar kilo vücuda fazla geliyor. Ben çok yoruluyorum yokuş ve merdiven çıkarken helede son günlerden oturduğum yerden kalkarken falan.
Bu kadar kilo nasıl aldık anlamıyorumbir de hiç belli olmuyor gibi geliyor işte insan kendine konduramıyor heralde…. Her gün kendimi göre göre normal gelmeye başladı sanırım, halbuki 20 kilo kim nasıl belli oluyordur
Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versinKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Sabırlar diliyorumVar tabi çok kişi ama kalabalık görünce hiç kucağından inmiyor. Cenazede bile camiye gidebildim mezarlığa gidemedimyarın doktor kontrolüm var ona da danışacağım bakalım ama içim bir garip
Sen hiç moral bozma canım sen çok güçlüsünHahahhaah bende örümcek ve kocama
Valla bilmiyorum ama en iyisi bile bi garip o yüzden kaynanalar kapatılsınAhahaha ben kayın validemden razıyım Allah da ondan razı olsun valla annemin şartlardan dolayı veremediği desteği ondan gördüm çok şükür
Kocam da arada sinir olup hırpalamak istesem de fena değil ya annesinin hatrına bir şey demiyorum
Şaka bir yana çoğunluğu niye fitne fesat bu kayınvalidelerin ya
İlerde bana da böyle diyecekler Of ne üzücü ya düşününceValla bilmiyorum ama en iyisi bile bi garip o yüzden kaynanalar kapatılsın
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Ben olayları anlık yaşıyorum ve böyle olmayıda çok seviyorum.Olaylara takılmamayı günlerce sürdürmeyi beceremiyorum belkide Yaşadıgım olumsuz olaylara karşı tepkim buSen hiç moral bozma canım sen çok güçlüsün
Ay çok zor bu haftalarda çalışmak Rabbim yardımcınız olsun inşallahGerçekten sinir oldum hamile olduğumuz halde daha rahat bir yere bile vermediler beni de kan alma birimindeyim oturmak benim için eziyet ayaklarım şişiyor biliyorsunuz ve göbeğim baskı yapıyor hep çocuklar geliyor kan vermek istemiyorlar tabi ki ve tekmelemeye başlıyorlar kendimi korumaya çalışıyorum yoğun oluyor sırtım ağrıyor benim de 5 hafta daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum 37 hafta bekleyemeyeceğim 1 hafta da evde dinleneyim
Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah drunuzla görüşüp öyle karar verin derim sonuçta yeni gelmişsiniz bı kez daha yolculuk yapmak sıkıntılı olabilir son haftalardayiz çünkü babaciginiza nerden okursanız oradan yerine ulaşır hele kız çocuğu babaya okursa daha fazla ecri var neden yazıklar olsun desin sen duacı ol onun dünyalık istekleri yok artık ahiret istekleri var bol bol dua et yeterKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?