• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin 🙏🏼
Panik yapma sancı ile mi yatırdılar seni ? Doktor kontrolünde inşallah bir süre daha bekler bebişin.

Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin 🙏🏼
Gözümün tekiyle okuyordum ki, bu mesaj yine benim kalkıp yatak içinde oturmama sebep oldu.😅

Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns en güzel şekilde sonuçlanır 🤲🏼

Doğurursan grupta 4. Olucaksın ☺️

Gözümün tekiyle okuyordum ki, bu mesaj yine benim kalkıp yatak içinde oturmama sebep oldu.😅

Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns en güzel şekilde sonuçlanır 🤲🏼

Doğurursan grupta 4. Olucaksın ☺️
Burda doğum sancısı nasıl bişey diye diye kendime çektim galiba 😂 başka hiçkimseden aynı performansı beklemiyorum inşallah herkes zamanında doğurur 🙏🏼

Sağolsun kızlar teşekkür ederim yorumlarınız destekleriniz için. 🌺 eşim çok kafaya taktı. Özeldeki doktorumuza mesaj attık. Yarın bir de ben bakayım dedi. 11 e randevu verdi. Bakalım inşallah pozitif şeyler duyarız🙏🏻
Bacım okudum yazamadım. Ben de bi yanlışlık, insandan kaynaklı bi farklılık olacağını düşünüyorum. Belki sadece bir Dr da kalsaydık hiç böyle şeyler yaşamayacaktık. Ama bi özel, bi devlet, bi acil, bi Perinatoloji, bi asistan, bi uzman.. derken kafamız ambale oldu.

Rabbim en güzel haberlerle gönlünü ferahlatsın. 🌺 Korktuklarından emin eylesin 🤲🏼

Benim de bu sabah Dr randevum var. Y YagmurrTanem ve ismi aklıma gelmeyen Dr a gidecek kim varsa ins iyi haberler alalım 💙
Kızlar arife günü babamı kaybettim.
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
Ahh ! Basın sağolsun. Rabbim sabrını artırsın. 😔
Kendini tehlikeye koymacacak şekilde gitmek olabilir. Ama bu her şekilde sana bağlı. Fizyolojik olarak psikolojik olarak sen nasıl istersen, neyi yapabilirsen doğru odur. Dediğin gibi Dr la konuş ins hakkında hayırlısı olsun.

Babana rahmet diliyorum. 😔 Yattığı yerde incinmesin, Rabbim taksiratını affetsin 🤲🏼

Panik yapma sancı ile mi yatırdılar seni ? Doktor kontrolünde inşallah bir süre daha bekler bebişin.
Panik değilim zaten çok ağrım vardı ama sancı olmadığına da çok emindim 😂 o yüzden devlette acile gittim sancın var acil yatış dediler. İmza atıp çıktım kendi doktorumun çalıştığı özel hastaneye geldim nst çektirmeye sancı çıkarsa doktorumu arasınlar diye. Öyle de oldu hemen burda yatış verdiler. Sancılar için üç tane hap içtim serum takıldı. Ciğer geliştirici vuramıyorlar çünkü içindeki maddeye alerjim var malesef. O yüzden geciktirmeye çalışacaklarmış 34+2 yim. Bebecik Allahtan kilolu 😂 inşallah bekler valla. Akşamüstü ultrasonla bakılacak tekrar. sürekli nst çekiliyor muayenede de açılma yok bu arada. Zaten kesin sezeryan yapacaktım sadece birazcık erken gibi olacak sanırım.

Burda doğum sancısı nasıl bişey diye diye kendime çektim galiba 😂 başka hiçkimseden aynı performansı beklemiyorum inşallah herkes zamanında doğurur 🙏🏼
Düşüncelerimize sahip olalım o zaman :eek::confused::rolleyes:
Panik değilim zaten çok ağrım vardı ama sancı olmadığına da çok emindim 😂 o yüzden devlette acile gittim sancın var acil yatış dediler. İmza atıp çıktım kendi doktorumun çalıştığı özel hastaneye geldim nst çektirmeye sancı çıkarsa doktorumu arasınlar diye. Öyle de oldu hemen burda yatış verdiler. Sancılar için üç tane hap içtim serum takıldı. Ciğer geliştirici vuramıyorlar çünkü içindeki maddeye alerjim var malesef. O yüzden geciktirmeye çalışacaklarmış 34+2 yim. Bebecik Allahtan kilolu 😂 inşallah bekler valla. Akşamüstü ultrasonla bakılacak tekrar. sürekli nst çekiliyor muayenede de açılma yok bu arada. Zaten kesin sezeryan yapacaktım sadece birazcık erken gibi olacak sanırım.
Aferin ama bayramda doğurmak yok dedik bebekler söz dinledi. :p

Hem belki ilaçlar tesir eder. Açılma yoksa, ilaç verip gönderebilirler de. Gözümüz kulağımız sende bugün 💙

Kendi doktoruma randevu bulamadım bu hafta yok 1 ay oldu daha kontrol e gitmedim devlet hastanesine randevu aldım denk geldi öğleden sonra asistana denk geleceğime eminim ama ıspatlayamam kızlar 😂 sabahtır kasıklarımda agrı var hayır olsun öğlen 1 de bakalım neler söyleyecek

Sağolsun kızlar teşekkür ederim yorumlarınız destekleriniz için. 🌺 eşim çok kafaya taktı. Özeldeki doktorumuza mesaj attık. Yarın bir de ben bakayım dedi. 11 e randevu verdi. Bakalım inşallah pozitif şeyler duyarız🙏🏻
bizi bilgilendir mutlaka canım 🙏🏼 inan ölçüm cihazları o kadar değişiyor ki bebeğin kilosu ya da boyu kafası karnı vs her gittiğimde farklı çıkıyor daha az, daha fazla. kendine dert etme sağlıkla doğacaklar inşallah 🙏🏼
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
başın sağ olsun bacım allah sabır versin :( 🙏🏼
ne sancılı gidip doğurmadan döndük canım merak etme ama doğurursak da kızlar çok önemli eşikleri atlattık. zamanında gelsinler yine ama kendimizi ah vah doğuyor deyip üzmeyelim. bebeler kendini kurtarır artık 🥹🙏

2 Hafta daha rica ediyoruz bebişten az daha dayansın sonra gelebilir 🥰 güzel haberlerini beklıyoruz Rabbim yar ve yardımcın olsun

Kaynana olduğum günleri görürsem baştan anlaşırız ben torun morun bakmam ama eve de size de karışmam diye. O zaman kötü söz etmezler bence 😂
Ama bu sözler kayınvalidem in sözleri 😂 bir cocuk eğitimi anneden almalı der
Sen yinede 2-3 tane dogur der ama bakamam😂

Geceden beri ağrılar geçmeyince doktora gittik. Nst ye bağladılar. Bir kaç tane kasılma çıktı ama yalancı kasılma dedi asistan. Ultrasonla bebişe baktı kalp atışları suyu vs yerinde ama kafası iki haftaya yakın küçük çıktı. Takipli olduğum perinatoloğu arayıp sordu. Tekrar bakın dedi. Yine baktı yine küçük çıktı. Daha evvelde böyle çıkmıştı özeldeki doktorumuza gitmiştik o her şey normal demişti. Perinatologla cuma randevumuz var. Cumaya kadar doğurmasın demiş asistana. Daha 32. Haftadayım zaten inşallah doğurmam 😒 plesenta yükselmemiş. En son 8-9 mm idi 10 mm olmuş bi değişiklik yok yani :( kafasının küçük çıkmasına canım sıkıldı.
Şehir hastanesinde perinatologa gidiyorum toksoplazma için
Şimdiye kadar hiç kimse dememişti 34 olması gerekirken bebeğin başı 37 çıktı
Ben yanlış ölçmüş olabilirim dedi
Kocanın kafası büyük olabilir
Yada genetik bir problem olabilir dedi
Benim bunları söylemem lazım ama genetik oldugunuda düşünmüyorum dedi bana bunları söyleme dedim
Diğer hafta kendi perinatologuma gittim haftasıyla nasıl olduysa tam uyumlu çıktı

Ölçüm makine hassasiyeti bebeğin duruşu fln çok önemli

Bu kadar kilo nasıl aldık anlamıyorum😂 bir de hiç belli olmuyor gibi geliyor😝 işte insan kendine konduramıyor heralde…. Her gün kendimi göre göre normal gelmeye başladı sanırım, halbuki 20 kilo kim nasıl belli oluyordur😂🥹
20 kg almış gibi durmuyoruzdur bence ya 😝 çok kilo aldım falan diye konuşunca yok cnm abartma falan diyolar bana. 18 kg aldım diyince hadi ya varmı o kadar diye şaşırıyorlar. Bende boy var sanırım o kaldırıyor 😅 yinede doğumda ve emzirirken geldiği gibi gitsin o kilolar 🫣
Allah yardımcın olsun. En doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla bebeğine kavuşursun inş. Bizide haberdar et 🙃

Ne yapıcam bilmiyorum
Başın sağolsun, Allah yattığı yerde rahat ettirsin
Kalanlara bol sabır diliyorum 🙏🏼

Kendi doktoruma randevu bulamadım bu hafta yok 1 ay oldu daha kontrol e gitmedim devlet hastanesine randevu aldım denk geldi öğleden sonra asistana denk geleceğime eminim ama ıspatlayamam kızlar 😂 sabahtır kasıklarımda agrı var hayır olsun öğlen 1 de bakalım neler söyleyecek
İyi yaptın. Asistan yada uzman. Bi Dr görsün. Gerekse bi nst çekilsin. Artık kendimiz takip edeceğiz bunları. İns sen de güzel haberlerle gel 🌺
ne sancılı gidip doğurmadan döndük canım merak etme ama doğurursak da kızlar çok önemli eşikleri atlattık. zamanında gelsinler yine ama kendimizi ah vah doğuyor deyip üzmeyelim. bebeler kendini kurtarır artık 🥹🙏
Di mi ya ? Kaçımız gittik sancı var diye, sonra döndük paşa paşa 😅

Pramatürenin de evreleleri var. En tehlikeli kısmları geçtik çok şükür. ☺️
IMG_5917.webp

Kızlar gözlerimi açamıyorum uykudan buda dogum sancısı belirtisi mi 😂 daha yolum uzun hastane işimde var
Ben de öyleyim. Sabah ayamıyorum. Gece çok defa uyanıp tekrar daldığımız için bence. Parça pincik olunca uyku öyle sersem gibi oluyoruz.

Back
X