- 7 Aralık 2015
- 631
- 1.520
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.461
İnşallah biraz daha bekler bebisin dualarım seninleKızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Hayırla ve sağlıkla gelsin erkenci kuş.Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Panik yapma sancı ile mi yatırdılar seni ? Doktor kontrolünde inşallah bir süre daha bekler bebişin.Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
İlerde bana da böyle diyecekler Of ne üzücü ya düşününce
Gözümün tekiyle okuyordum ki, bu mesaj yine benim kalkıp yatak içinde oturmama sebep oldu.Kızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Burda doğum sancısı nasıl bişey diye diye kendime çektim galibaGözümün tekiyle okuyordum ki, bu mesaj yine benim kalkıp yatak içinde oturmama sebep oldu.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns en güzel şekilde sonuçlanır
Doğurursan grupta 4. Olucaksın
Bacım okudum yazamadım. Ben de bi yanlışlık, insandan kaynaklı bi farklılık olacağını düşünüyorum. Belki sadece bir Dr da kalsaydık hiç böyle şeyler yaşamayacaktık. Ama bi özel, bi devlet, bi acil, bi Perinatoloji, bi asistan, bi uzman.. derken kafamız ambale oldu.Sağolsun kızlar teşekkür ederim yorumlarınız destekleriniz için.eşim çok kafaya taktı. Özeldeki doktorumuza mesaj attık. Yarın bir de ben bakayım dedi. 11 e randevu verdi. Bakalım inşallah pozitif şeyler duyarız
Ahh ! Basın sağolsun. Rabbim sabrını artırsın.Kızlar arife günü babamı kaybettim.
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
Panik değilim zaten çok ağrım vardı ama sancı olmadığına da çok emindimPanik yapma sancı ile mi yatırdılar seni ? Doktor kontrolünde inşallah bir süre daha bekler bebişin.
Düşüncelerimize sahip olalım o zamanBurda doğum sancısı nasıl bişey diye diye kendime çektim galibabaşka hiçkimseden aynı performansı beklemiyorum inşallah herkes zamanında doğurur
Aferin ama bayramda doğurmak yok dedik bebekler söz dinledi.Panik değilim zaten çok ağrım vardı ama sancı olmadığına da çok emindimo yüzden devlette acile gittim sancın var acil yatış dediler. İmza atıp çıktım kendi doktorumun çalıştığı özel hastaneye geldim nst çektirmeye sancı çıkarsa doktorumu arasınlar diye. Öyle de oldu hemen burda yatış verdiler. Sancılar için üç tane hap içtim serum takıldı. Ciğer geliştirici vuramıyorlar çünkü içindeki maddeye alerjim var malesef. O yüzden geciktirmeye çalışacaklarmış 34+2 yim. Bebecik Allahtan kilolu inşallah bekler valla. Akşamüstü ultrasonla bakılacak tekrar. sürekli nst çekiliyor muayenede de açılma yok bu arada. Zaten kesin sezeryan yapacaktım sadece birazcık erken gibi olacak sanırım.
bizi bilgilendir mutlaka canımSağolsun kızlar teşekkür ederim yorumlarınız destekleriniz için.eşim çok kafaya taktı. Özeldeki doktorumuza mesaj attık. Yarın bir de ben bakayım dedi. 11 e randevu verdi. Bakalım inşallah pozitif şeyler duyarız
başın sağ olsun bacım allah sabır versinKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ben bursa da yaşıyorum onlar izmirde izmire gittim stres ayakta durmak vs. derken ağrılarım çok arttı. Maalesef 2.günü eşim zorla burdaya geri getirdi.
Şimdi de çarşamba günü mevlüt olacak izmir de 11 aylık da kız var gideyim deseem kız durmuyor eziyer ediyor benim ağrılarım onu oyalarken daha çok artıyor. Gitmiyeyim evimde okuyayım desem sanki babama görevimi yapamıyorum gibi sanki beni görüyorda yazıklar olsun diyormuş gibi geliyor.
Ne yapıcam bilmiyorum
ne sancılı gidip doğurmadan döndük canım merak etme ama doğurursak da kızlar çok önemli eşikleri atlattık. zamanında gelsinler yine ama kendimizi ah vah doğuyor deyip üzmeyelim. bebeler kendini kurtarır artıkKızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
2 Hafta daha rica ediyoruz bebişten az daha dayansın sonra gelebilirPanik değilim zaten çok ağrım vardı ama sancı olmadığına da çok emindimo yüzden devlette acile gittim sancın var acil yatış dediler. İmza atıp çıktım kendi doktorumun çalıştığı özel hastaneye geldim nst çektirmeye sancı çıkarsa doktorumu arasınlar diye. Öyle de oldu hemen burda yatış verdiler. Sancılar için üç tane hap içtim serum takıldı. Ciğer geliştirici vuramıyorlar çünkü içindeki maddeye alerjim var malesef. O yüzden geciktirmeye çalışacaklarmış 34+2 yim. Bebecik Allahtan kilolu inşallah bekler valla. Akşamüstü ultrasonla bakılacak tekrar. sürekli nst çekiliyor muayenede de açılma yok bu arada. Zaten kesin sezeryan yapacaktım sadece birazcık erken gibi olacak sanırım.
Ama bu sözler kayınvalidem in sözleriKaynana olduğum günleri görürsem baştan anlaşırız ben torun morun bakmam ama eve de size de karışmam diye. O zaman kötü söz etmezler bence
Şehir hastanesinde perinatologa gidiyorum toksoplazma içinGeceden beri ağrılar geçmeyince doktora gittik. Nst ye bağladılar. Bir kaç tane kasılma çıktı ama yalancı kasılma dedi asistan. Ultrasonla bebişe baktı kalp atışları suyu vs yerinde ama kafası iki haftaya yakın küçük çıktı. Takipli olduğum perinatoloğu arayıp sordu. Tekrar bakın dedi. Yine baktı yine küçük çıktı. Daha evvelde böyle çıkmıştı özeldeki doktorumuza gitmiştik o her şey normal demişti. Perinatologla cuma randevumuz var. Cumaya kadar doğurmasın demiş asistana. Daha 32. Haftadayım zaten inşallah doğurmamplesenta yükselmemiş. En son 8-9 mm idi 10 mm olmuş bi değişiklik yok yani kafasının küçük çıkmasına canım sıkıldı.
20 kg almış gibi durmuyoruzdur bence yaBu kadar kilo nasıl aldık anlamıyorumbir de hiç belli olmuyor gibi geliyor işte insan kendine konduramıyor heralde…. Her gün kendimi göre göre normal gelmeye başladı sanırım, halbuki 20 kilo kim nasıl belli oluyordur
Allah yardımcın olsun. En doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla bebeğine kavuşursun inş. Bizide haberdar etKızlar selam grupta en erken doğuran ben olacağım galiba. Hastaneye yatışım yapıldı sancım çok, ilaç ve serum kullanıyorum dualarınızı esirgemeyin
Başın sağolsun, Allah yattığı yerde rahat ettirsinKızlar arife günü babamı kaybettim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Günaydınnn 35+1im bende 36 oluyorum değil mi36.haftadan herkeslere günaydın kızlar
İyi yaptın. Asistan yada uzman. Bi Dr görsün. Gerekse bi nst çekilsin. Artık kendimiz takip edeceğiz bunları. İns sen de güzel haberlerle gelKendi doktoruma randevu bulamadım bu hafta yok 1 ay oldu daha kontrol e gitmedim devlet hastanesine randevu aldım denk geldi öğleden sonra asistana denk geleceğime eminim ama ıspatlayamam kızlarsabahtır kasıklarımda agrı var hayır olsun öğlen 1 de bakalım neler söyleyecek
Di mi ya ? Kaçımız gittik sancı var diye, sonra döndük paşa paşane sancılı gidip doğurmadan döndük canım merak etme ama doğurursak da kızlar çok önemli eşikleri atlattık. zamanında gelsinler yine ama kendimizi ah vah doğuyor deyip üzmeyelim. bebeler kendini kurtarır artık
Ben de öyleyim. Sabah ayamıyorum. Gece çok defa uyanıp tekrar daldığımız için bence. Parça pincik olunca uyku öyle sersem gibi oluyoruz.Kızlar gözlerimi açamıyorum uykudan buda dogum sancısı belirtisi midaha yolum uzun hastane işimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?