2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bı an önce toparlanirsin inşallah, dediğim çayı dene, doğumdan önce grip falan kalmasın, yorucu olur sonra

Ayy asla evde sütyenle oturamam okurken kaşıntı geldi cam açık fayda etmiyor gece 12 hava hala 30 derece gösteriyor ben klimayla aşk yaşıyorum utanmasam banyoda da klima isteyeceğim
“Ah benim de bi klimam olsaydı
Serin serin otursaydım
Vız gelirdi sıcak inan bana
Yeter ki bi klimam olsaydı..”
Bı an önce toparlanirsin inşallah, dediğim çayı dene, doğumdan önce grip falan kalmasın, yorucu olur sonra
Lohusa şerbeti tarifi piliiiiisss

Lohusa şerbeti tarifi piliiiiisss
Aa yaptım ben onu dur

Şu ölçüyle yaptım,
İki tane lohusa şekeri, yaklaşık 400grmdi.
18 sb. su
5bardak şeker
Üç kaşık hibiskus
İki dilim limon
Bir yemek kaşığı kadar karanfil
Dört tane tarçın
(Tercihen Dondurucuda zencefilim vardı ondanda koydum bı parmak kadar)
Kaynattim soğuyunca süzüp küçük siselere koyup dondurucuya attım
Ben baygın şeker sevmiyorum o yüzden beş bardak şeker yaptım, kaynadıktan sonra tadına bakıp şeker de ekleyebilirsiniz kafanıza göre

Gaza süte iyi geliyor diye yaptım, komposto da kaynatacagim malzemesi hazır da onu doğumdan gelince de kaynatabilirim diye koydum kaynatmadim

Doğumdan sonra gelen o yanma hararet hissine de iyi gelir diye düşünüyorum

Canım benim çok sağol söylemen yeterli inşaallah herşey yolunda gider amin hemen yazacağım size

Sağolasın canım amin hepimizin hayırlı haberlerini alalım inşaallah amin

Donmuş halde şişeden nasıl çıkıyor zor olmaz mı baska neye koyabiliriz acaba

Donmuş halde şişeden nasıl çıkıyor zor olmaz mı baska neye koyabiliriz acaba
Yaz günü çabuk erir, biri bitmeden yedek çıkarırsın ayarlarsin misafir için falan da lazım olursa diye bir litrelikte doldurdum, hazır olsun da tek sorun erimesi olsun

Bence bu sıcakta hemen açılır o.
Yada konsantre halde hazırlanıp buz kalıplarında dondurulup üstüne su eklenebilir
Konsatre yapacaksanız 15bardak suyla yapın yoğun olur, bardağa atıp üzerine su eklenir, buz kalıbına da yapacaktim, bı tencere de karton bardaklara falan ama çok alan kaplıyor, vazgeçtim sonra alan açılırsa yapaicam

Amin inşallah canım evet maalesef bende bir çok yerde muayene oldum alttan ama dünkü beni mahvetti psikolojik olarak da öyle eve ağlayarak geldim öyle söyleyim 2-3 hafta daha dursun minnoşlarımız da öyle gelsinler sağlıkla

Yaptim kuzum bende pek işe yaramadı suyum suan 2.7 oligohydramnios tanısı koydu doktor

Yaptim kuzum bende pek işe yaramadı suyum suan 2.7 oligohydramnios tanısı koydu doktor
Anladım. Ama çok şükür tehlikeli zamanları geçtik. 37. Haftada doğan bebekler prematüre sayılmıyor.

Bak benim arkadaşım 22den 28. Haftaya kadar hastanede yattı. Amniyon sıvısı sızdığı için. Kaç kez alalım bebeği yaşamaz dediler. Durdu, direndi. 910 gram doğdu bebegi. Kuvözde hala.

Biz yine dua edelim. Allahım merhameti büyüktür. Bütün bebekler annesinin kucağına sağlıkla gelsin

Ben bu gün ilk kez platesle egzersiz yaptım ama yapamadım yani çok hamım ve çok ağırım egzersiz yapan var mı ?
Ya ben instada tüm egzersizleri kaydedip yapmayanım Ama topla bes on dk bıseyler yapıyorum . Kegel ve pelvik taban egzersizi yapmam lazım

Valla kuzum benim nişan 37+3 de geldi yapış yapış sümüksü kanlı bir akıntı. 37+5 de doğum oldu. 37+4de hastaneye yatırdı doktorum gelip gidip alttan baktılar sabaha kadar eldivenleri hep kanlıydı. Gece 3 ten sonra altıma hasta bezi yayıp komple yatırdılar zaten kalkmadim bir daha ama dediğim gibi hep kan vardı yapış yapış. 5 civarı suyum geldi 8 çeyrekte doğdu. Yani 2 gün içinde oldu bitti. Ama seninki sümüksü değil sanırım. Öyle olsa zaten anlardın dimi. Muayene kaynaklıdır diye düşünüyorum kzuum..
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin çok heyecanlı
Kizlar dün kontrolüm vardı suyumuz biraz daha azalmış malesef doktor böyle durumlarda 37 de alıyoruz dedi 3 günde 1 kontrole çağırıyor yani sanırım benim en fazla 10 12 günüm kaldı
Canım bende kızımı 37 civarı aldım kucağıma. 37 bitmiş oluyor zaten üzülecek bir şey yok sağlıkla gelsin yeter hadi hayırlısı
Canım sağlıkla gelsin inşallah siz doğum tariflerini söyledikçe ben heyecanlanıyorum burada
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin inşallah
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Üzülme endişelenme en kısa zamanda kucağına gelecek bebegin inşallah bir an önce toparlanıp evladına çabucak kavusman dileğimle çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…