Ayyyy hadi hayırlı olsun

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.

Keşke yakın olaydık. Seni ziyarete gelirdim.
Niye burnumun direği sızladı şimdi?
Öfff! Pöffff!
Kendimizle mi uğraşalım bu konularla mı ?

Halden anlamak zor değil oysa.
Bol su iç, havuç suyu amniyon sıvısını artıyor diye biliyorum. Suyun tehlikeli deredece azalıp bebek için risk oluşturması için epey kaybedilmesi gerek. Ama zaten tehlikeli zamanları da atlattık canım ya.

Rabbim zamanlıca sağlıkla göndersin yavrunu
Uuuu! Geri sayım başlasın o zaman
Amaneyyyy!!!
hayırlı olsun canım.

Sen çok dikkat ettin. Elinden geleni fazlasıyla yaptın. Biz de şahidiz. Hiç vicdan yapma, üzülecek bi şey de yok. Ezelde bunlar hep belliydi. Doğum kaderdir bacım.
Ben 4 buçuk kilo doğmuşum. Kuvöze alınmışım sarılıktan sebep bir hafta. Annem der ki ne zaman yoğun bakımın camekanından sana baksam, göğsümden süt akmaya başlardı.

Senin sütün de gelecek, akacak, taşacak. Allah bebeğinin rızkını gönderecek. Her şey güzel olacak. Çok öpüyorum, kucaklıyorum seni
Valla yaaaa

4. Bebeğimiz de gelmiş. Erkenci kuşlar
Al işte ! Yani biz manyıyoruz da sebepsiz değil.

Aynı Dr, aynı gün bir iki dk ara farkla yapılan ölçüm. Hangisine amel edeceğiz ?
Ve bu mesajı, vantilator karşısında sütyen külot koltuğun üstüne yayılmış okuyan ben

en ince pijamayla yatıyorum. Cam açık uyuyorum. Yatak odası da evin serin odasıdır. Gecenin bi vakti kan ter içinde uyanıyorum. Tshirtü çıkarıp atıyorum. Öyle yatıyorum. Sabaha karşı üşüme gelince gözlerim kapalı karanlıkta el yordamıyla tshirt arayıp öyle ters düz giyiveriyorum